tuzin_cwks 23.01.05, 13:55 www2.legialive.pl/kosz/photos5/05prudnik2_f11.jpg :D -- i ch.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuzin_cwks Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! 24.01.05, 11:23 Ponoc na meczu byly tez atrakcje hooliganskie. Otoz ta tablica reklamowa na gorze zostala w pewnym momencie zrzucona na glowy naszych tifosi. A potem zostali oni zwyzywani od - cytuje - "warszawskoch kurew i pedalow" :| Po tej akcji pewnie spadniemy teraz w lidze hooliganow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goc(L)aW Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:34 tuzin_cwks ty to chyba nic o tych sprawach zwiazanych z chuliganstwem nie wiesz. Co ty wogole gadasz za glupoty ze spadniemy w lidze hooliganow o0 ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! IP: 62.233.175.* 28.01.05, 13:45 Przeciez to była ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goc(L)aW Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:42 Automobilista ja tego nie odebralem jako "zart lub cos w tym stylu ale byc moze masz racje (pewnie masz racje:) Denerwuja mnie te wszystkie tematy o chuliganach bo czesto wypowiadaja sie jacys wogole "zieloni" albo pozery.... nie mowie tu oczywiscie o autorze tego tematu (nie moge tego stwierdzic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX (L) Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:43 Na moje oko jestes jakąś ciemną masą. Kartoniada oczywiście full wypas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX (L) Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:50 Kto jest ta ciemna masa :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tak sie bawi STO - LI - CA !!! 29.01.05, 13:12 JAk juz ochlonelem to sie poprawie :) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Kolejna odslona 20.02.05, 15:14 www.legialive.pl/siatka/photos05/05szczytno4_f9.jpg tez kartoniada "po ch..u" :] Odpowiedz Link Zgłoś