Dodaj do ulubionych

Najlepszy klub studencki w Warszawie

IP: *.pl 03.06.02, 21:36
W Wawie jest kilka klubów studenckich, przynajmniej z nazwy. Do którego warto
wpaść na imprezkę? Ja ostatnio wybieram Hybrydy.
Obserwuj wątek
    • Gość: dominik@ Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:31
      NIE MA TAKIEGO!
      • Gość: Lukasz TRUE TRUE TRUE!!!!! IP: *.wp.mil.pl 05.06.02, 22:44
        nie ma lokalu studenckiego a jeszcze czemu wszyscy wala do Ch****** Hybryd tego
        nie rozumiem chyba tylko dlatego ze sa z poza W-wy albo za mlodu (liceum) nie
        balowali a teraz ida tam gdzie wszyscy i nie wiedza ze istnieja jeszcze inne
        lokale jak choc Organza ktora jest po prostu zajebista no chyba ze chcesz stac
        i podpierac sciany
        • Gość: ZIC Re: TRUE TRUE TRUE!!!!! IP: *.pl 07.06.02, 16:39
          Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> nie ma lokalu studenckiego a jeszcze czemu wszyscy wala do Ch****** Hybryd tego
          >
          > nie rozumiem chyba tylko dlatego ze sa z poza W-wy albo za mlodu (liceum) nie
          > balowali a teraz ida tam gdzie wszyscy i nie wiedza ze istnieja jeszcze inne
          > lokale jak choc Organza ktora jest po prostu zajebista no chyba ze chcesz stac
          > i podpierac sciany

Jeśli do hybryd i innych studenckich walą studenci z poza WAWY, z ci z WAWY do
          Organzy, Muzy itp to reszta studentów ze stolicy bawi się chyba na ksężycu.
          Clubingowe miejsca są na domowe prywatki, a nie duże, wypasione imprezy.
    • Gość: Burza Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: 62.89.80.* 13.06.02, 15:49
      Od przynajmniej 40 lat Karuzela ! Mój stary organizował tam koncert Niebiesko-
      czarnych a ja tam biegam od przynajmniej 10 (już nie jestem studentem).
      Ma jednak jedną wadę - nie jest dla dicho - kołków. To jest po prostu klub
      studencki a nie dresiarnia.
      • Gość: Zocha Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.chello.pl 13.06.02, 15:52
        Karuzela to super klub.Nie dla dresów,tylko dla złodziei.
        Spuściłam tam na chwilę z oka mój plecak i ten się zdematerializował.
        Żeby chociaż sk*******y dokumenty odesłali!
        • Gość: Burza Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: 62.89.80.* 13.06.02, 16:34
          Przypadek. Wyjątek. W życiu tam niczego mi nie ukradli a spędziłem tam naprawdę
          wiele upojnych wieczorów ! No i nie dla dresów. Jedyne problemy bywają z WAT-
          ciakami ale to i nie to co w "kurwa centrum" !
          • Gość: Zocha Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.chello.pl 13.06.02, 17:58
            A ja byłam tam raz...i nigdy więcej.
            I co mnie wtedy podkusiło?
    • Gość: prox Re: Najlepszy klub studencki w Warszawie IP: *.acn.pl / 10.133.130.* 17.06.02, 17:51
      Proxima - the best co prawda ostatnio muza się zepsuła :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka