Dodaj do ulubionych

JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!!

04.06.02, 09:28
Już dzisiaj przegrają swój pierwszy mecz. Później wszystkie pozostałe. Nasza
drużyna jest cienka jak polsilver i nie ma dla niej ratunku. Nie wiem tylko po
co tyle rozgłosu wokół tych przeciętniaków. Nawet Dudek jest przereklamowany i
broni tylko jak ma dobrych obroińców. Inaczej puszcza szmatę za szmatą. Szkoda
tylko pieniędzy podatników na takich dupków !!!
Obserwuj wątek
    • .roberto65 POLACY TO DNO !!!! MÓWIŁEM że przegramy !!! 04.06.02, 15:21
      Engel !!! Waść wstydu oszczędź i pakuj manatki do Polski. Razem z tymi
      przydupasami!!!!
    • jhbsk Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! 04.06.02, 15:30
      Niestety masz rację :((((((
      • Gość: pan_laga Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 15:41
        jhbsk napisał(a):

> Niestety masz rację :((((((

nie piszę tego z powodu naszej przegranej z koreą, lecz dlatego, ze od poczatku
        nie podobał mi się ten hałas czyniony wokół zakwalifikowania się polskiej
        reprezentacji do mistrzostw. sponosorzy, reklamy, przyspiewki i "przeboje"
        związane z mś i przede wszystkim, engel, engel, engel - na zdjęciu z żonką, fotce
        z pucharem, w reklamce tv, wywiadku dla pisemka
        kobiecego..................................................................
        źle mi wróżył ten halas i picie piany przed nawarzeniem piwa. zbyt długo trwała
        stagnacja i niebyt polskiej drużyny, i zbyt mało jeszcze osiągnął engel, by tak
        wariowac w mediach. no i okazało się, iż złe preczucia mnie nie myliły. krótkie
        nózki koreańczyków okazały się skuteczniejsze, niż hałas polaków.
        cóż. nie nachleję się z rozpaczy. wracam do kibicowania włochom.
        amen
        pan laga

• ksywa Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! 04.06.02, 15:52
          No, czasem coś mądrze powiesz. Również w temacie kibicowania Włochom:-))
          • Gość: pan_laga Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:26
            ksywa napisał(a):

> No, czasem coś mądrze powiesz. Również w temacie kibicowania Włochom:-))

tu też pewno nie po mojej mysli bedzie, bo jednak czuje , ze argentyna zgarnie
            puchar. ale tyle szmalu postawiłem już w życiu u bukmacherów na włochów właśnie,
            ze teraz się nie wycofam..............................
            amen
            pan laga
          • Gość: pan_laga ot / ksywa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 21:41
            ksywa napisał(a):

> No, czasem coś mądrze powiesz.

a mógłbyś w rewanzu nadmienić kiedy Ty powiedziales cos mądrego ?
            amen
            pan laga
    • Gość: marcin Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 16:21
      i mam nadzieje ostatni
      • Gość: Niech Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! IP: 217.197.165.* 04.06.02, 16:30
        Gość portalu: marcin napisał(a):

> i mam nadzieje ostatni

Chyba masz racje, Portugalczycy po zobaczeniu tego meczu podobno juz pakuja
        walizki.
    • jeniffer1 Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! 05.06.02, 15:48
      To co panowie, kiedy nastąpi powrót naszej przereklamowanej ale jakże
      przystojnej reprezentacji????
      Swoją drogą ciekawe czy na Okęcie przybędą także tym razem tłumy fanów...
      • Gość: pan_laga Re: JUŻ DZISIAJ PIERWSZY PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 23:56
        jeniffer1 napisał(a):

> To co panowie, kiedy nastąpi powrót naszej przereklamowanej ale jakże
        > przystojnej reprezentacji????
        > Swoją drogą ciekawe czy na Okęcie przybędą także tym razem tłumy fanów...

z tego wszystkiego, wydaje się, ze najwcześniej na okęciu fani będą mogli
        pokłonić się przed edytą górniak.w "faktach" dziś stwierdzono, że ten nieszczęsny
        hymn przed meczem zaśpiewała tak, jakby polska już zgineła...............
        otuchy to ona raczej zawodnikom nie dodała.
        amen
        pan laga
    • .roberto65 JUŻ DZISIAJ OSTATNI PRZEGRANY MECZ POLAKÓW !!! 10.06.02, 13:30
      Pakujemy się i do domku !!!!!
      A Engel na emeryturę. Idę oglądać - zaczyna się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka