tygrysgreen 23.09.11, 17:32 echhhhhhhhhhh............ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: eeeech 23.09.11, 17:40 a bo nie chce mi się gadać i we wogle ale fajny obrazek znalazłam normalnie mądrzeję w oczach Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: eeeech 23.09.11, 18:13 i tu sie zgodzę- EEECHHHHHHHHH Po kokarde mam wszystkiego, a szczególnie juz dziś Moje powroty z pracy od 2 miesięcy przypominają tą scenę www.youtube.com/watch?v=f79E3By7VTw&feature=related Chyba nie musze dodawać jak to sie skończyło dla reszty swiata? Wrrrrrrrr........ Kiedyż ten pierdolnik szczeciński drogowy sie wreszcie skończy, ech... Juz mi sie pomysły na zagospodarowanie czasu w bolidzie wyczerpują... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: eeeech 23.09.11, 20:00 i co echa, co echa? nie stękać... przecież jutro zawsze może być gorzej Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: eeeech 24.09.11, 16:51 nic nie jest ani lepiej, ani gorzej se echam bo od tygodnia się tak czuję wreszcie wiem dlaczego i te cholerne hormony nie maja z tym nic wspólnego teraz może jeszcze z tydzień żeby przeszło no ech po prostu Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: eeeech 25.09.11, 08:39 niii, fatalnie to jeszcze nie ale po prostu hujowo Odpowiedz Link