sloggi 11.06.02, 18:11 Na Ksawerowie na sekundę zaświeciło słonko, pierwszy raz w ten pochmurny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc2001 Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 11.06.02, 18:14 sloggi napisał(a): > Na Ksawerowie na sekundę zaświeciło słonko, pierwszy raz w ten pochmurny dzień. na Ursynowie-Imielinie świeci!!! pomiędzy chmurkami, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 11.06.02, 18:17 Gość portalu: abc2001 napisał(a): > sloggi napisał(a): > > > Na Ksawerowie na sekundę zaświeciło słonko, pierwszy raz w ten pochmurny d > zień. > > na Ursynowie-Imielinie świeci!!! > pomiędzy chmurkami, ale zawsze... Tu też chwilami się pojawia, coś fantastycznego - słońce w taki deszczowy dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 18:17 dotarlo tez do Srodmiescia :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 20:39 hłe hłe Slogi romantyzmem kurze od Ciebie zaleciało. Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 11.06.02, 21:29 I wlasnie zachodzi. A w ogole padac przetsalo dokladnie wtedy, kiedy wyszlam z pracy. Cud, czy cos??? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_lagowa Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:32 to nie jest wątek wystarczjąco warszawski jak na potrzeby mojego pana. jak sie zbudzi będzie zły hosanna pani lagowa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:33 Jak będzie zły, to w pobliżu Ksawerowa ma dobrą znajomą - może Ona zaprosi go na kawę ? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_lagowa Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:38 nie. mój pan nie bęszie sie szlajał po jakis Ksawerowach. w domu ma siedzieć i już a nie po obcych babach łazić hosanna pani lagowa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:40 Ależ ta pani nie jest mu obca - zapewniam Cię. Przynajmniej nie wirtualnie - ale o tym sza . Odpowiedz Link Zgłoś
pani_lagowa Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:45 sloggi napisał(a): > Ależ ta pani nie jest mu obca - zapewniam Cię. > Przynajmniej nie wirtualnie - ale o tym sza . tak mówiesz sloggasie? a czamu ja mam ci wierzyć? mój pan mówi żes ooblesny bo golisz kłaki i w ogóle jakis wygięty jesteś. nie wierze ci. jak sie mój pan obudzi to się go zapytam bo tylko jemu wierzę hosanna pani lagowa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:47 Odpowiedz mi czy lagosan to wyciąg z lagi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_lagowa Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:51 sloggi napisał(a): > Odpowiedz mi czy lagosan to wyciąg z lagi ? nigdy żem z mojego pana lagosanu nie wyciągła. zamykam dyskusję THE END ament hosanna pani lagowa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 11:54 Niech Cię dobre duchy o ladze prowadzą w stronę słońca. Niech się święci 1 maja sloggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 20:16 pani_lagowa napisał(a): > to nie jest wątek wystarczjąco warszawski jak na potrzeby mojego pana. jak sie > zbudzi będzie zły > > hosanna > pani lagowa Atrakcyjny_Kazimierz, to była klasa sama w sobie. Pani_lagowa, to kiepska podróba. Może pobądź po prostu Zdzichą? Najlepiej ci to wychodzi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 12.06.02, 22:41 Gość portalu: :-)) napisał(a): > Atrakcyjny_Kazimierz, to była klasa sama w sobie. Pani_lagowa, to kiepska > podróba. > Może pobądź po prostu Zdzichą? Najlepiej ci to wychodzi:-)) Hmmm... niegłupio gadasz jak na takiego wiecznie uśmiechniętego. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:11 co za pogoda, raz leje, raz upał Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Słońce na Ksawerowie :))))))))))))))))))))) 13.06.02, 09:32 I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś