umfana 11.03.05, 19:02 Czy jakiś konfident- kretyn zadenuncjował skutecznie i wykończył te barwne postacie razem z nadgorliwym adminem? Bez nich to forum przypomina kryptę św. Leonarda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:11 Pndzelek wyjechal a poniewaz ja to Pndzelek wiec tez wyjechalem. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:15 hm... :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:20 To teraz zamieńcie się - Ty wyjedź, a ponieważ jesteś Pndzelkiem, to zostań! Czy forumowicze muszą wysłać list do Pndzelka z załącznikiem, aby wrócił w nasze skromne forumowe progi? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:30 Tak poważnie ... bez nich to forum straciło swój charakter... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:34 Nie wierzę w to, że Pndzelek by nas tak opuścił bez uprzedzenia i bez zapytania o pozwolenie. Są trzy możliwości: 1. wyjechał na dłużej 2. ma półroczną absencję - karę za nadużywanie łaciny 3. zakochał się i nie w głowie mu forum Pndzelku! Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:41 Niechu jakiś ostatnio przylizany... hm ... wysterylizowany ;o) Pndzelku wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:45 Lepiej Niech będzie wystylizowany! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:48 ...jednym słowem - eunuchem ??? hm ... na tym forum wyraźnie brakuje testosteronu :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:51 Ciekawa rzecz - nasi forumowi panowie jakoś nie tęsknią za Pndzelkiem, tylko my, kobiety (wszystkie, prawda?). Czyli z tego wniosek, że Niech i Pndzelek to jednak stuprocentowi faceci! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:59 Pewnie będziemy musiały ze trzy miesiące błagać, by Pndzelek raczył coś zmalować na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 20:09 Najbardziej dręczy mnie niewiadoma jego nie bytności tutaj? W mózgu mi się nie mieści, czemu taki zacny członek forum opuścił je na dobre.... Zaś Niechu wykastrowany to nie Niechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_pndzelek Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 00:24 pra_gosia napisała: > Ciekawa rzecz - nasi forumowi panowie jakoś nie tęsknią > za Pndzelkiem, tylko my, kobiety (wszystkie, prawda?). > Czyli z tego wniosek, że Niech i Pndzelek to jednak > stuprocentowi faceci! bo wy lubicie jak wam ktoś strzeli w ryj - to taka gra wstępna a potem to już tylko jazda bez trzymanki Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Nędzny klonie Pndzelka 12.03.05, 11:36 Tobie- IP: *.acn.waw.pl brakuje zaś inwencji twórczej... Bez odbioru! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Nędzny klonie Pndzelka 12.03.05, 13:56 Ten nędzny klon to typowy forumowy zazdrośnik. Gdyby zniknął na dłużej, to też byśmy go szukały ... albo i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Nędzny klonie Pndzelka 12.03.05, 15:37 pra_gosia napisała: > Ten nędzny klon to typowy forumowy zazdrośnik. > Gdyby zniknął na dłużej, to też byśmy go szukały ... > albo i nie. właśnie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: no kurza dupa 11.03.05, 21:10 Dla kogo ludzie to ludzie a dla kogo postacie to postacie i do tego virtualne! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:28 ... i będą żyć długo i szczęśliwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:34 Jak można żyć długo i szczęśliwie bez zaglądania na forum i w nasze serca??? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:44 No przecież Niechu nie jest kobietą... do jasnej Anielki! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:50 Coś sugerujesz, że nasza Anielka jest zamieszana w zniknięcie Pndzelka? Czyżby przestała miłować Karolaka i zamieniła go na Pndzelka? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:55 Ostatecznie te zaloty Pndzelka może jednak "zafruktowały" czułym związkiem z panią Anielą. W końcu dość dobrze znał jej dane osobowe... Nie wzięło się to zapewne z powietrza :o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A może pobrali się ... 12.03.05, 00:31 tak. wymienilismy sie danymi z frndzlem, stad wiem ze mu ojciec dal szlaban na komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: A może pobrali się ... 12.03.05, 11:48 Anielo! Byłaś wyraźnie adorowana w szczególny sposób przez Pndzelka co świadczy o jego żarliwym zainteresowaniu Twoją osobą... Facet miał mocnego hopla na Twoim punkcie! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: A może pobrali się ... 14.03.05, 12:29 umfana napisała: > No przecież Niechu nie jest kobietą... do jasnej Anielki! No cóż, medycyna działa dziś cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:05 Wyżej wymienieni są pochłonięci szukaniem malego rudego kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 12.03.05, 11:39 Gość portalu: Automobilista napisał(a): > Wyżej wymienieni są pochłonięci szukaniem malego rudego kotka. Hm...a może tak znaleźli dwie małe rude kotki i są nimi zajęci ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Niech dostała odprawę z firmy... IP: *.skorosze.2a.pl 12.03.05, 11:22 Całe 1400 złotych po 30 latach przepracowanych uczciwie jako pisuardessa na Dworcu Wschodnim i razem ze swoim kochankiem Pndzlem pojechali na upojny wikend do rodziny Pndzla w Siedleckie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Niech dostała odprawę z firmy... IP: 193.0.117.* 12.03.05, 13:09 Daj se spokój, to ma byc śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Mar ność widzę 12.03.05, 15:29 Mar , wiemy że gorszy pieniądz wypiera lepszy . Ale tak od razu dolary na stotinki ? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Mar ność widzę 12.03.05, 15:40 Jak widzę tę marność to biję po czapeczcę moderatora :o) Może się w końcu obudzi i tę marę wyrzuci ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Mar ność widzę 13.03.05, 10:25 a ja Wam powiem, ze nie znajduje specjalnej roznicy.(to o pieniadzach) a jak nei widac roznocy, to po co przeplacac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Mar ność widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:16 Myślę że Aniela to jedno z wielu wcieleń Pndzelka. On też dużo o pieniądzach pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Mar ność widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:23 > Myślę że Aniela to jedno z wielu wcieleń Pndzelka. On też dużo o pieniądzach > pisze. Acha. Czyli ci co kochaja Aniele - tak naprawde kochaja Pndzla i o tym nie wiedza. Przerazajace nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a ja ci k..., pieniądze na koty w Konstancinie... IP: *.skorosze.2a.pl 13.03.05, 13:33 wpłaciłem... WAŁA dostanieta następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Drogi Maro ;o))) 13.03.05, 13:47 Mar! Dałeś na koty a nie dla mnie :o))) I chwała Ci za to !!! Ale, ale... ja chyba prosiłam o stare gazety do kuwet a nie o forsę... cio? Zresztą nie przejmuj się! Ja tylko pośredniczyłam w tej akcji. Inni ludzie zajmują się futrzakami z Konstancina, więc możesz spać spokojnie. Pozdrawiam! P.S. Pndzelek miał lepszy gust od Ciebie Mar w określaniu wrogów, np.-'wierna c.i.p.a pancerna' a nie tak od razu 'k...' :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 11:36 Ponieważ na FW powstał pewien niedosyt, a przyroda nie znosi próżni, chciałbym zgłosić działalnosć gospodarczą i przedstawić cennik: Obrażanie forumowicza: Nazwanie - starą torbą - 5 zł nazwanie - parobasem - 7 zł nazwanie ćwiokiem lub burakiem - 3 zł. Przy wiązankach łączonych możliwe zniżki. Epitety o charakterze seksulanym - 50% drożej. Wyjaśnienie, czym się różni właściciel od lokatora - 15 złotych (inwektywy gratis). Udowodnienie, że ktoś nie jest warszawiakiem i zmieszanie go z tego powodu z błotem - 25 zł. (inwektywy gratis). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:48 Co to jest seksulany ćwiok? Może powinieneś wziąć coś na uspokojenie? A może spacerek? Pogoda dziś dopisała. Wyjdź a dzieci nie będą musiały trudzić się lepieniem bałwana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 18:12 nieuwaznie zapoznales sie z cennikiem Przy wiązankach łączonych możliwe zniżki. Epitety o charakterze seksulanym - 50% drożej. wiazanki laczone dotycza epitetow zwyklych. epitety o charakterze sexualnym to odrebna, za przeproszeniem, pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 18:10 rada bez pokrycia (temat dowolny) - swoje 3 grosze (ceny powinny odzwierciedlac rzeczywista wartosc) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 23:27 Cennik dziala tylko w "jedna strone", jest wiec niesprawiedliwy i krzywdzacy. Zgadzam sie na kare pieniezna za inwektywe w poscie, ale i na bonusy za komplement w innym poscie. Bonusy powinny byc odliczane od upomnien. W chwili gdy suma bonusów przebije sume upomnien nalezy sie inewktywa gratis lub równowaznik (?) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 23:35 Do inwektyw gratis mają prawo tylko Ci co wykupili abonament! Uwaga! Abonamentu nie mogą wykupić parobasy nie z Warszawy oraz pancerne cipy! Na zniżki natomiast mogą liczyć Ci, którzy w swej ciemnocie uparcie twierdzą, że nie są tym, za kogo uważa ich spółka Pndzelek Co. Co do rynku usług komplementów; Pndzelek Co. rozważa przejęcie części rynku pra_gosi. Na razie prowadzimy badania focusowe. Najbliższe plany co do rozwoju firmy Pndzelek Co. opublikujemy w prospekcie emisyjnym. Z poważaniem Zarząd Pndzelek Co. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 14.03.05, 10:46 Nieutulone w żalu kobiety tego forum powoli godzą się z faktem odejścia Pndzelka. Ale gdybyś ty Seb-ku odszedł od nas z Filemonem, to wtedy ... wolę nie myśleć, co by się stało. PS. Ja jednak mam nadzieję, że Pndzelek wyśle nam wszystkim życzenia wielkanocne. A w ogóle to sobie nie przypominam, żeby Pndzelek kogoś obrażał. To było tak dawno, że nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 15.03.05, 08:55 ja mam lepiej. w ogole frndzla sobie nie przypominam. jestem przeciwnikiem zasmiecania pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 15.03.05, 14:30 Śmieszne jest to, że z forum Warszawa tylko Pndzelek i Niech pamiętali o mnie w Święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus W które święta? IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 20:20 W które święta?, we Wszystkich Świętych? Bo w ostatnie święta składałem życzenia wszystkim, bez wyróżniania :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: W które święta? 15.03.05, 21:07 Przepraszam J.Karolaka!On też o mnie pamiętał... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepocieszona Re: W które święta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:20 I dołączyli prezenty do życzeń??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczka Gdzie te chłopy, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:13 A może Pndzelek jest chory i wymaga stałej opieki. Mogę mu pomóc, naprawdę. Pogadam jak Polka z Polakiem, nastroję do życia i zachęcę do pisania na forum. Chyba z Wami koresponduje? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 16:23 Proponuje napisac do niego list. Podam wam jego adres: pan_pndzelek@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:35 Napiszę, ale jeśli nie odpisze, to Niech pierwszy idzie pod ścianę za to, że moje nadzieje na odpowiedź legną w gruzach, co tam w gru- zach - w kałuży łez! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:49 jest druga, grozniejasza mozliwosc. ze odpisze. czego nikomu nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:56 No i masz! A już się zbierałam do napisania listu, a Ty Anielko skutecznie mnie do tego zniechęciłaś! Czuję podstęp z Twojej strony. Pewnie nie chcesz, żeby jeszcze do kogoś pisał, poza Tobą oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 18:41 wole by swoja podlej jakosci aktywnosc pisarska koncentrowal w prywatnej korespondencji, rzecz jasna. jesli wiec jestes widzem o silnych nerwach to zachecam Cie do odbioru (tej korespondencji). malo jest dzis ludzi jak Ty sklonnych do poswiecen. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:19 Cóż... Aniela skutecznie odwiodła mnie od zamiaru napisania perwersyjnego maila do szanownego Pndzelka, prośbą o wyjaśnienie braku jego aktywności na forum. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:23 znow zrozumialas, z tym ze na odwrot. zachecam, nie odwodze. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:47 Hm...jednak zaczekam na pierwszy ruch Gosi :o) Niech ona pierwsza odpali maila od Pndzelka i zda relację na temat reakcji mistrza! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:51 A nie wpadłyście dziewczyny na to, że pndzelkowi trzasł monitor (lub co innego) i dlatego go nie ma? Przecież jak by miał dostęp do netu, to by był w miejscu kultu ;) A tak, możecie sobie pisać... na berdyczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 20:00 W końcu podnieśli opłaty za net- 22%VAT ;o) Ja stawiam jednak na aktyw "moherowych beretów" i nadgorliwego admina forum, którzy skazali zapewne Pndzelka na banicję a Niechowi przedstawili ultimatum :o( Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:11 Ze względu na otaczającą mnie szarzyznę roztapiającego się śniegu, opanowały mnie bardzo czarne myśli. A co będzie, jeśli Pndzelek okaże się ... kobietą? Padnę trupem, a przedtem się powieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:16 moge Cie w takim razie zapewnic ze bedziesz zyc Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:23 Ooo Kixx, nowa dziewczyna na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:28 wiesz Sebpl czasem za toba nie nadazam twoja mysl krazy takimi oplotkami ze ja boje sie tam zapuszczac Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:32 To nie oplotki, to plotki. A twoja reakcja na hasło dziewczyny, je potwierdza. Nobody is perfect. Aren't you? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:34 amasz racje ps.kupiles automat do wstawiania przecinkow? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:36 Sprzedawałeś okazyjnie, to kupiłem. A co, przepłaciłem? O czymś nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:38 skoro ode mnie to na pewno przeplaciles wiesz ze nic nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:39 To taka forma wsparcia. Wiesz... odpiszę od podatku. Nie chciałem Ci mówić, żeby Ci przykro nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:41 doniose gdzie trzeba jestem chorobliwie uczciwy jak nie powiem kto Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:42 Doniesiesz, że spekulujesz? To ładnie z twej strony. Ale teraz to się nazywa wolny rynek. Bez łapówki, nawet nie będą chcieli Cię wysłuchać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:44 no prosze jednak ziarno trafilo na podatna glebe jeszcze troche i przejrzysz na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:47 I wtedy to dopiero będę ślepy na krzywdę ludzką :/ Nieźle mi życzysz, SIOSTRO! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:46 To z kontrabandy ten przecinek między "łapówki", a "nawet"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:49 okazyjnie kupiony takiemu nie zaglada sie w zeby Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:49 Jaa_guś przecież to zdanie podrzędne złożone. Czyta się w dowolnej kolejności. Po to własnie jest przecinek; dla jasnego wyrażenia myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:56 No to gdzie tu podrzędność, skarbie? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:59 sebpl cwiczyl na filemonie ale tu jest ciezej Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:01 No to nie będę Mu tego kota gonić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:00 Nawet nie będą chcieli Cię wysłuchać, bez łapówki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:03 No nie! Natychmiast zapomnij o tych przecinkach z przeceny:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:08 Coś tak czułem, że Kixx mnie robi w balona. Coś tak czułem... Ale co tam, uśmiech dziecka dla nas najważniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:10 W niedzielę o 18.00 wpadnij na Ursynów, to poplotkujemy he he... PS. Jestem już na "nowym" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:12 No proszę, gratuluję. To trza doniczkę pod ten parapet :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:15 Drzewko (tfu) szczęścia sąsiadce zostawiłam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:21 No, a do tej pory moich parapetów nie obejrzałaś :( A są trzy razy szersze od tych na Ursynowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:23 jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma spisz na parapecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:27 Kixx, zawsze byłeś wulgarny, ale żeby zaraz mówić "parapet"? Ja mówię słodka dwójeczka ;) Mój ulubiony rozmiar. Poręczny, symetryczny; same zalety! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:39 Rozmowy kixx-sebpl to uroczy serial forumowy. Czy mogę prosić o codzienne odcinki (koniecz- nie powtarzane przed południem dla drugiej zmiany)? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:23 Kamień spadł mi z serca! Mogę dalej żyć w spokoju, może kiedyś też na mecz sobie pójdę! Weszłam Kixxie na Twoją "czarną" stronę, a tam są "czarne" informacje o myślach samobójczych jednego z pił- karzy. I jak tu nie mieć koszmarnych snów? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:29 ja tam nie bylem z pol roku teraz pewnie nie wejde przez nastepne pol strach sie bac no bo jesli to jest zarazliwe Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:35 Najwięcej zarazków znajdziesz jednak na forum. Zaraz ... się pojawią. Kobiety mają szósty zmysł. Coś mi się widzi, że jesteś chętny do zastąpienia Pndzelka. Chyba się nie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:39 pndzlek jest jeden a ja nie mam ambicji ps.naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:42 Nikt nie oczekuje od Ciebie ambicji. Masz inne ukryte talenty i najwyższy czas je pokazać :) Gdyby każdy był Pndzelkiem, to powiałoby tutaj nudą. Różnorodność charakterów wpływa na ciekawość forumowych pogawędek. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:47 umiem podlewac kwiatki aby nie za czesto Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:49 A ja umiem prasować koszule. Ale tylko czarne. Białe przypalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:50 prawez sie za brazowe na czarnych tez widac Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:51 Zaraz do brunatnych dojdziecie i co?! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:54 Do brunatnych idzie się na skróty przez czerwone i fioletowe. Wcześniej trzeba zaliczyć granatowe. Widzieliście gdzieś granaty tej wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:58 Jeden taki coś mówił, że ma w świątecznym ubraniu dwa, ale to tajemnica...:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:16 Ale to na ziemiach odzyskanych. Teraz odzyskuje się na Ursynowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:20 Odzyskuję sie powoli he he...zadzwonię jutro Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:29 To się nie dodzwonisz. Telefon zgubiłem na zabawie w ostatki. Napisz na priva :) Podam ci nowy nr :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:52 Mam zielone oczy i brązowe koszule nie pasują do nich. Najlepiej do nich pasuje mowa-trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:56 Ja też mam zielone oczy. Ale najlepiej mi w koszulach "stalowych" i "grafitowych". A mowa - tylko inteligentna :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:59 Stalowe też nieźle prasuję, bo mój brat kiedyś mieszkał na Stalowej. A graffiti nie lubię, więc grafitowych nie noś. Widzę w Twoich zielonych oczach, że to Ty maczałeś palce w zniknięciu Pndzelka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:05 >Widzę w Twoich zielonych > oczach, że to Ty maczałeś palce w zniknięciu > Pndzelka!!! Ja? Ja tylko wypomniałem pndzelkowi, że marynarka to nie to samo co frak. Ale to chyba nie to wtrąciło go w samotnię. Chyba nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:00 No, Adonis! Jak bozię kocham, Adonis :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:00 pra_gosia napisała: > A ja umiem prasować koszule. > Ale tylko czarne. Białe przypalam. Uuuuuu masz wielkiego "-" Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:02 Umfano! Wyjmuj z lodówki szampana! Musimy oblać setny odcinek naszej rozmowy! Każdemu setkę na- lej - dobrze będzie nam się spało! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:03 ale sie naczekala biedaczka Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:05 A co to za małpy? Miały być białe myszki wyjmowane z Twojego cylindra! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:05 strasznie sie podnieciles tym moim naczekaniem. palec Ci sie w tiku nerwowym zacial na klawiszu Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:07 Te małpeczki pasują do naszej palmy bezliściowej! Umfano! Każdemu teraz po małpeczce! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:09 kazdy ma wlasny sposob by sie wyroznic. a jaki kazdy taki sposob. (to o malpach) Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: Na palmę z tymi małpami! 17.03.05, 10:54 nooo, Aniela, wiedzialam, ze Cie tu znajde! przynajmniej jakis pewnik w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:11 No to nie każdy się napije :( W ZOO jest zakaz podawania alkoholu. Ale co tam, z przyjemnością napiję się w intencji mojego ulubieńca. Przynajmniej się nie zmarnuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:14 Szampan, @ ∞ , łysa palma i Pndzelek, jako aktywistka OŚKi ... Hm... idę spać... to jest ponad moje nerwy!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Jestem... na moment... 17.03.05, 08:35 Jestem... na moment... Będę... za moment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deja'wu Re: Jestem... na moment... IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 09:08 no to się znowu zacznie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=19736652&a=19770851 Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:23 mowilam, zeby nie bawic sie w wywolywanie zywych. moga uslyszec. przerzuccie sie na duchy, to bezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:26 sa takie ktore niewywolywane sie pojawiaja nie chodzi mi oczywiscie o duchy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:29 owszem. gdyz nie sa na skinienie. przychodza kiedy chca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Jestem... na moment... IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 10:33 cale szczescie bo skoro przychodza,to najpierw musza odejsc czekajmy a bedzie nam dane Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:29 A ja już firmę zarejestrowałem. Zwroty opatentowałem. Teraz pndzelek będzie mi musiał płacić tantiemy od każdego "parobasa", czy innej "starej torby" :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:31 kapusty u niego nie brakuje. jak u kazdego przedsiebiorcy. zajmujacego sie hurtowa sprzedaza kapusty wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan_d Re: Jestem... na moment... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:40 Stara, to jest forum.gazeta.pl a nie www.menopauza.blog.pl. Powiększ sobie czcionkę w przegladarce bo źle trafiasz w ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:44 nie jest to tez www.corobicwwagary.pl wiec sio do szkoly. bo juz cale zycie bedziesz takim matolem ps sami widzicie jak to sie udziela. to zle Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Człowiek zmienia charakter co 7 lat! 17.03.05, 10:54 Podobno co 7 lat zmienia nam się charakter. U Pndzelka właśnie następuje kolejna siódemka. Aż strach pomyśleć, co będzie, jak nam się zmieni charakter. Sebpl będzie rzucał mięsem jak żongler talerzami. A moje teksty zawsze będą wykropkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Człowiek zmienia charakter co 7 lat! 17.03.05, 11:04 Pndzelek założy moherowy beret i z różańcem w ręku będzie odpokutowywał grzechy całego Forum. Za stare torby, wysłuchaj nas Panie, Za parobasy, wysłuchaj nas Panie, Za nieprzemakalnego ćwioka, wysłuchaj nas Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Człowiek zmienia charakter co 7 lat! 17.03.05, 11:32 Uśmiałam się do ... łez, wyobrażając sobię tę scenę. Moherowy beret na gło- wie Pndzelka ... chyba go wydziergam dla niego! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 16:26 ...na momenty... :o( To forum zdycha! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 16:30 Iiii tam, od razu zdycha. Po prostu zmienilo target. Umfana, zyj i daj zyc innym. Czy tez zdychac - skoro tak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 21:00 Ja chcę Niecha i Pndzeleka na forum!!! I już... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kiedy będą te momenty? 18.03.05, 09:42 Niech już jest i niech już tak zostanie. U Pndzelka ten moment coś długo trwa, ale przecież u każdego z nas jest inna długość momentu. Na marginesie dodam, że zniknął też Fuzzy i Sceptyk. Może na naszym forum ukrywa się jakiś morderca? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Gdzie te menty ? gdzie te kmioty, no gdzie? 20.03.05, 23:19 Tę, co otworzyła ten pakiet to: Chyba Pan Bóg opuścił. Kto nie zMieciem tego zmieciem Frendzele ma jedną zaletę: lubi vodkę mnianowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Wódka jest dla mężczyzn 21.03.05, 17:26 Ani,ani. Z teki przysłów forumianych: Nie każda ko.bita jest dla mnie *Ta* (byR) Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kixxie 21.03.05, 12:58 jako jedyny ostaly sie na posterunku i obok Pra_Gosi wiarygodny zapytuje o nowinki, bo mnie dlugo tu nie bylo i prawidlowosc taka katem oka zauwazylam: im mniej Niecha i Pndzelka, tym wiecej Sebcia, a i Aniela nawet sie wylonila - osmielona...no wiec zapytuje, czy Sebcio nasz juz obwolal sie królem tegoz forum, czy stoi krótko przed? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi 21.03.05, 13:05 Zgiń, przepadnij maro nieczysta! Uzurpatora ze mnie robisz? Zguby mej łakniesz? Chcesz, żeby mnie zaciukali w jakimś ciemnym, zapuszczonym wątku??? Buggi, spluń trzy razy przez lewe ramię i obiecaj, że już nigdy, ale nigdy nie napiszesz tak grubo szytej prowokacji! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Buggi - nie daj się! 21.03.05, 13:11 Droga Buggi! Dobrze, że się pojawiłaś, bo po Świętach zamierzałam zacząć wątek "Gdzie jest Buggi, bo widzę na forum smutku smugi". Właśnie objawili nam się Trzej Królowie Forum: Kixx, Sebpl i ... właśnie - kto chce być tym trzecim??? Ewentualnie mogę być Kopciu- szkiem i kapciuszki Wam podawać razem z drinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Buggi - nie daj się! IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 13:53 jesli sebpl jest krolem,to ja wole byc blaznem Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - nie daj się! 21.03.05, 23:18 A co Ci się tam tak błyska w dłoni Kixxie??? Nie chowaj za plecami, nie chowaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi - nie daj się! 21.03.05, 23:30 Mnie nazwales mara i kazales pluc. Przyjmuje stanowisko "szarej eminencji" dworu Twego, ale pluc nie bede, jako dama. Nie i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Buggi - zrozum! 21.03.05, 23:42 Ktoś Cię Buggi omamił, trucizny podał, czary rzucił. Musiałem wyrzec zaklęcie by złe moce z Ciebie zdjąć. O mało mego gardła mym wrogom nie wydałaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi - zrozum! 21.03.05, 23:47 I nawet nie pytaj o imie tego, kto mnie omamil. I nie byl to Kixx, a Karolak to juz ani ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixxie IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 14:03 przeprowadzmy w takim razie wybory elekcyjne ja glosuje na Karolaka Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Kixxie 21.03.05, 14:19 Czy można głosować na siebie? Bo zastanawiam się czy wziąć udział w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kixxie IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 14:29 to zrobmy tajne wybory wtedy bedziesz mogl glosowac nie tylko na siebie,ale nawet na sebpla Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Droga Buggi! 21.03.05, 14:05 Właśnie zgłosił się na ochotnika (z Ochoty jesteś?) trzeci Król. Mamy więc niezwykle sympatycznych, inteligentnych i wesołych Trzech Króli. Tylko bardzo Was proszę, abyście przedłużyli nam trochę czas obowiązkowej daniny. Wudajemy dużo na Święta i na razie zbraknie dukatów dla Was, mili Królowie (Królewicze?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Droga Buggi! 21.03.05, 18:17 jestem przeciwko Karolakowi. zabil juz jedno forum. nie umie rzadzic, pokazal Odpowiedz Link Zgłoś
umfana "Ani widu, ani słuchu" rzecz jasna Pndzla i Niecha 21.03.05, 18:23 ...a co Karolak pokazał, no co? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: "Ani widu, ani słuchu" rzecz jasna Pndzla i N 21.03.05, 18:39 aha bez lupy nie widac? ;) ps hyyh Pantswo wybacza, ale sie to ze zmeczenia. podroze nie ksztalca. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: "Ani widu, ani słuchu" rzecz jasna Pndzla i N 21.03.05, 22:52 Sama jestem ciekawa co tez Karolak pokazac mógl. Zaloze sie ze byl to jezyk. Czy cos innego, a januszowego wzbudza sensacje? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Kixxie 21.03.05, 23:45 buggi napisała: a i Aniela nawet sie wylonila - > osmielona... a tak. nie gustuje w sciekach i rynsztokach, a wiazanki grube nie wywoluja u mnie chichotu jak i podlotkow. to nie kwestia osmielenia. to kwestia smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kixxie 01.04.05, 00:40 aniela napisała: > buggi napisała: > > a i Aniela nawet sie wylonila - > > osmielona... > > a tak. nie gustuje w sciekach i rynsztokach, a wiazanki grube nie wywoluja u > mnie chichotu jak i podlotkow. to nie kwestia osmielenia. to kwestia smaku. ► Dla nowicjuszy forumowych piszesz? Bo chyba nie dla nas - "najstarszych"? My pamietamy i cenimy sobie zacne Twe cienkowiazankowe walki zwalczajace chamski motloch. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek1214 Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe pe... 21.03.05, 20:48 A forum się trzyma, i smrod jest mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe pe... IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 21:47 nawet jesli govvno nazwiemy maciek1214 to zapach zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
maciek1214 Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe pe... 23.03.05, 20:37 A gdzi twoja sygnaturka? to dobiero jest smrod ,dwa razy 0:5 ,WIELKIE GÓWNO ! Odpowiedz Link Zgłoś