Dodaj do ulubionych

Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe postacie?

11.03.05, 19:02
Czy jakiś konfident- kretyn zadenuncjował skutecznie i wykończył te barwne
postacie razem z nadgorliwym adminem?
Bez nich to forum przypomina kryptę św. Leonarda...
Obserwuj wątek
    • niech Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:11
      Pndzelek wyjechal a poniewaz ja to Pndzelek wiec tez wyjechalem.
      • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:15
        hm... :o(((
        • pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:20
          To teraz zamieńcie się - Ty wyjedź, a ponieważ jesteś
          Pndzelkiem, to zostań! Czy forumowicze muszą wysłać
          list do Pndzelka z załącznikiem, aby wrócił w nasze
          skromne forumowe progi?
          • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:30
            Tak poważnie ... bez nich to forum straciło swój charakter... szkoda.
            • pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:34
              Nie wierzę w to, że Pndzelek by nas tak opuścił
              bez uprzedzenia i bez zapytania o pozwolenie.
              Są trzy możliwości:
              1. wyjechał na dłużej
              2. ma półroczną absencję - karę za nadużywanie łaciny
              3. zakochał się i nie w głowie mu forum
              Pndzelku! Odezwij się!
              • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:41
                Niechu jakiś ostatnio przylizany... hm ... wysterylizowany ;o)
                Pndzelku wracaj!!!
                • pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:45
                  Lepiej Niech będzie wystylizowany!
                  • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:48
                    ...jednym słowem - eunuchem ???
                    hm ... na tym forum wyraźnie brakuje testosteronu :o(((
                    • pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:51
                      Ciekawa rzecz - nasi forumowi panowie jakoś nie tęsknią
                      za Pndzelkiem, tylko my, kobiety (wszystkie, prawda?).
                      Czyli z tego wniosek, że Niech i Pndzelek to jednak
                      stuprocentowi faceci!
                      • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:52
                        :o)))
                        • pra_gosia Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 19:59
                          Pewnie będziemy musiały ze trzy miesiące
                          błagać, by Pndzelek raczył coś zmalować
                          na forum!
                          • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 11.03.05, 20:09
                            Najbardziej dręczy mnie niewiadoma jego nie bytności tutaj?
                            W mózgu mi się nie mieści, czemu taki zacny członek forum opuścił je na dobre....
                            Zaś Niechu wykastrowany to nie Niechu.
                      • Gość: pan_pndzelek Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 00:24
                        pra_gosia napisała:

> Ciekawa rzecz - nasi forumowi panowie jakoś nie tęsknią
                        > za Pndzelkiem, tylko my, kobiety (wszystkie, prawda?).
                        > Czyli z tego wniosek, że Niech i Pndzelek to jednak
                        > stuprocentowi faceci!

bo wy lubicie jak wam ktoś strzeli w ryj - to taka gra wstępna
                        a potem to już tylko jazda bez trzymanki
                        • umfana Nędzny klonie Pndzelka 12.03.05, 11:36
                          Tobie- IP: *.acn.waw.pl brakuje zaś inwencji twórczej...
                          Bez odbioru!
                          • pra_gosia Re: Nędzny klonie Pndzelka 12.03.05, 13:56
                            Ten nędzny klon to typowy forumowy zazdrośnik.
                            Gdyby zniknął na dłużej, to też byśmy go szukały ...
                            albo i nie.
                            • umfana Re: Nędzny klonie Pndzelka 12.03.05, 15:37
                              pra_gosia napisała:

> Ten nędzny klon to typowy forumowy zazdrośnik.
                              > Gdyby zniknął na dłużej, to też byśmy go szukały ...
                              > albo i nie.

właśnie :o)))
    • umfana Re: no kurza dupa 11.03.05, 21:10
      Dla kogo ludzie to ludzie a dla kogo postacie to postacie i do tego virtualne!
      :o)
      • slodkoslony Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:28
        ... i będą żyć długo i szczęśliwie ?
        • pra_gosia Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:34
          Jak można żyć długo i szczęśliwie bez
          zaglądania na forum i w nasze serca???
        • umfana Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:44
          No przecież Niechu nie jest kobietą... do jasnej Anielki!
          • pra_gosia Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:50
            Coś sugerujesz, że nasza Anielka jest zamieszana
            w zniknięcie Pndzelka? Czyżby przestała miłować
            Karolaka i zamieniła go na Pndzelka?
            • umfana Re: A może pobrali się ... 11.03.05, 21:55
              Ostatecznie te zaloty Pndzelka może jednak "zafruktowały" czułym związkiem z
              panią Anielą.
              W końcu dość dobrze znał jej dane osobowe...
              Nie wzięło się to zapewne z powietrza :o)
              • aniela Re: A może pobrali się ... 12.03.05, 00:31
                tak. wymienilismy sie danymi z frndzlem, stad wiem ze mu ojciec dal szlaban na
                komputer.
                • umfana Re: A może pobrali się ... 12.03.05, 11:48
                  Anielo!
                  Byłaś wyraźnie adorowana w szczególny sposób przez Pndzelka co świadczy o jego
                  żarliwym zainteresowaniu Twoją osobą...
                  Facet miał mocnego hopla na Twoim punkcie!
                  ;o)
          • tom_aszek Re: A może pobrali się ... 14.03.05, 12:29
            umfana napisała:

> No przecież Niechu nie jest kobietą... do jasnej Anielki!

No cóż, medycyna działa dziś cuda...
    • Gość: Automobilista Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 01:05
      Wyżej wymienieni są pochłonięci szukaniem malego rudego kotka.
      • umfana Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe posta 12.03.05, 11:39
        Gość portalu: Automobilista napisał(a):

> Wyżej wymienieni są pochłonięci szukaniem malego rudego kotka.

Hm...a może tak znaleźli dwie małe rude kotki i są nimi zajęci ;o)
    • Gość: Mar Niech dostała odprawę z firmy... IP: *.skorosze.2a.pl 12.03.05, 11:22
      Całe 1400 złotych po 30 latach przepracowanych uczciwie jako pisuardessa na
      Dworcu Wschodnim i razem ze swoim kochankiem Pndzlem pojechali na upojny wikend
      do rodziny Pndzla w Siedleckie...
      • Gość: Automobilista Re: Niech dostała odprawę z firmy... IP: 193.0.117.* 12.03.05, 13:09
        Daj se spokój, to ma byc śmieszne?
      • slodkoslony Re: Mar ność widzę 12.03.05, 15:29
        Mar , wiemy że gorszy pieniądz wypiera lepszy .
        Ale tak od razu dolary na stotinki ?
        • umfana Re: Mar ność widzę 12.03.05, 15:40
          Jak widzę tę marność to biję po czapeczcę moderatora :o)
          Może się w końcu obudzi i tę marę wyrzuci ;o)
          • aniela Re: Mar ność widzę 13.03.05, 10:25
            a ja Wam powiem, ze nie znajduje specjalnej roznicy.(to o pieniadzach)
            a jak nei widac roznocy, to po co przeplacac?
            • Gość: gizmo Re: Mar ność widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:16
              Myślę że Aniela to jedno z wielu wcieleń Pndzelka. On też dużo o pieniądzach
              pisze.
              • Gość: Hmmm Re: Mar ność widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:23

> Myślę że Aniela to jedno z wielu wcieleń Pndzelka. On też dużo o pieniądzach
                > pisze.

Acha. Czyli ci co kochaja Aniele - tak naprawde kochaja Pndzla i o tym nie
                wiedza. Przerazajace nieco.
          • Gość: Mar a ja ci k..., pieniądze na koty w Konstancinie... IP: *.skorosze.2a.pl 13.03.05, 13:33
            wpłaciłem... WAŁA dostanieta następnym razem.
            • umfana Drogi Maro ;o))) 13.03.05, 13:47
              Mar!
              Dałeś na koty a nie dla mnie :o))) I chwała Ci za to !!!
              Ale, ale... ja chyba prosiłam o stare gazety do kuwet a nie o forsę... cio?
              Zresztą nie przejmuj się! Ja tylko pośredniczyłam w tej akcji.
              Inni ludzie zajmują się futrzakami z Konstancina, więc możesz spać spokojnie.
              Pozdrawiam!
              P.S.
              Pndzelek miał lepszy gust od Ciebie Mar w określaniu wrogów,
              np.-'wierna c.i.p.a pancerna' a nie tak od razu 'k...' :o)))
    • sebpl Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 11:36
      Ponieważ na FW powstał pewien niedosyt, a przyroda nie znosi próżni, chciałbym
      zgłosić działalnosć gospodarczą i przedstawić cennik:

Obrażanie forumowicza:
      Nazwanie - starą torbą - 5 zł
      nazwanie - parobasem - 7 zł
      nazwanie ćwiokiem lub burakiem - 3 zł.

Przy wiązankach łączonych możliwe zniżki.
      Epitety o charakterze seksulanym - 50% drożej.

Wyjaśnienie, czym się różni właściciel od lokatora - 15 złotych (inwektywy
      gratis).

Udowodnienie, że ktoś nie jest warszawiakiem i zmieszanie go z tego powodu z
      błotem - 25 zł. (inwektywy gratis).
      • Gość: gizmo Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:48
        Co to jest seksulany ćwiok? Może powinieneś wziąć coś na uspokojenie? A może
        spacerek? Pogoda dziś dopisała. Wyjdź a dzieci nie będą musiały trudzić się
        lepieniem bałwana.
        • Gość: ola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 12:04
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • aniela Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 18:12
          nieuwaznie zapoznales sie z cennikiem

Przy wiązankach łączonych możliwe zniżki.
          Epitety o charakterze seksulanym - 50% drożej.

wiazanki laczone dotycza epitetow zwyklych. epitety o charakterze sexualnym to
          odrebna, za przeproszeniem, pozycja.
      • aniela Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 18:10
        rada bez pokrycia (temat dowolny) - swoje 3 grosze (ceny powinny odzwierciedlac
        rzeczywista wartosc)
      • buggi Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 23:27
        Cennik dziala tylko w "jedna strone", jest wiec niesprawiedliwy i krzywdzacy.
        Zgadzam sie na kare pieniezna za inwektywe w poscie, ale i na bonusy za
        komplement w innym poscie. Bonusy powinny byc odliczane od upomnien. W chwili
        gdy suma bonusów przebije sume upomnien nalezy sie inewktywa gratis lub
        równowaznik (?)
        • sebpl Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 13.03.05, 23:35
          Do inwektyw gratis mają prawo tylko Ci co wykupili abonament!

Uwaga! Abonamentu nie mogą wykupić parobasy nie z Warszawy oraz pancerne cipy!
          Na zniżki natomiast mogą liczyć Ci, którzy w swej ciemnocie uparcie twierdzą,
          że nie są tym, za kogo uważa ich spółka Pndzelek Co.

Co do rynku usług komplementów; Pndzelek Co. rozważa przejęcie części rynku
          pra_gosi. Na razie prowadzimy badania focusowe.
          Najbliższe plany co do rozwoju firmy Pndzelek Co. opublikujemy w prospekcie
          emisyjnym.

Z poważaniem
          Zarząd Pndzelek Co.
          • pra_gosia Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 14.03.05, 10:46
            Nieutulone w żalu kobiety tego forum powoli godzą się z faktem odejścia
            Pndzelka. Ale gdybyś ty Seb-ku odszedł od nas z Filemonem, to wtedy ...
            wolę nie myśleć, co by się stało.
            PS. Ja jednak mam nadzieję, że Pndzelek wyśle nam wszystkim życzenia
            wielkanocne. A w ogóle to sobie nie przypominam, żeby Pndzelek kogoś
            obrażał. To było tak dawno, że nie pamiętam.
            • aniela Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 15.03.05, 08:55
              ja mam lepiej. w ogole frndzla sobie nie przypominam. jestem przeciwnikiem
              zasmiecania pamieci.
            • umfana Re: Pndzelek Co. (nazwa jeszcze nie zastrzeżona) 15.03.05, 14:30
              Śmieszne jest to, że z forum Warszawa tylko Pndzelek i Niech pamiętali o mnie w
              Święta...
              • Gość: focus W które święta? IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 20:20
                W które święta?, we Wszystkich Świętych? Bo w ostatnie święta składałem
                życzenia wszystkim, bez wyróżniania :)
                • umfana Re: W które święta? 15.03.05, 21:07
                  Przepraszam J.Karolaka!On też o mnie pamiętał... :o)
                  • Gość: niepocieszona Re: W które święta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:20
                    I dołączyli prezenty do życzeń???
                    • Gość: kixx Re: W które święta? IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 21:54
                      wiązankę
                      • sebpl Re: W które święta? 15.03.05, 22:21
                        I to grubą :)
                        • Gość: romantyczka Gdzie te chłopy, gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:13
                          A może Pndzelek jest chory i wymaga stałej
                          opieki. Mogę mu pomóc, naprawdę. Pogadam jak
                          Polka z Polakiem, nastroję do życia i zachęcę
                          do pisania na forum. Chyba z Wami koresponduje?
                          • niech Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 16:23
                            Proponuje napisac do niego list. Podam wam jego adres: pan_pndzelek@gazeta.pl.
                            • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:03
                              A znaczek gdzie przylepić?
                              • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:35
                                Napiszę, ale jeśli nie odpisze, to Niech pierwszy idzie pod ścianę
                                za to, że moje nadzieje na odpowiedź legną w gruzach, co tam w gru-
                                zach - w kałuży łez!
                                • aniela Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:49
                                  jest druga, grozniejasza mozliwosc. ze odpisze. czego nikomu nie zycze.
                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 17:56
                                    No i masz! A już się zbierałam do napisania listu,
                                    a Ty Anielko skutecznie mnie do tego zniechęciłaś!
                                    Czuję podstęp z Twojej strony. Pewnie nie chcesz,
                                    żeby jeszcze do kogoś pisał, poza Tobą oczywiście :)
                                    • aniela Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 18:41
                                      wole by swoja podlej jakosci aktywnosc pisarska koncentrowal w prywatnej
                                      korespondencji, rzecz jasna. jesli wiec jestes widzem o silnych nerwach to
                                      zachecam Cie do odbioru (tej korespondencji). malo jest dzis ludzi jak Ty
                                      sklonnych do poswiecen.
                                      • umfana Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:19
                                        Cóż... Aniela skutecznie odwiodła mnie od zamiaru napisania perwersyjnego maila
                                        do szanownego Pndzelka, prośbą o wyjaśnienie braku jego aktywności na forum.
                                        ;o)
                                        • aniela Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:23
                                          znow zrozumialas, z tym ze na odwrot. zachecam, nie odwodze.
                                          • umfana Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:47
                                            Hm...jednak zaczekam na pierwszy ruch Gosi :o)
                                            Niech ona pierwsza odpali maila od Pndzelka i zda relację na temat reakcji mistrza!
                                            ;o)
                                            • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 19:51
                                              A nie wpadłyście dziewczyny na to, że pndzelkowi trzasł monitor (lub co innego)
                                              i dlatego go nie ma? Przecież jak by miał dostęp do netu, to by był w miejscu
                                              kultu ;)
                                              A tak, możecie sobie pisać... na berdyczów :)
                                              • umfana Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 20:00
                                                W końcu podnieśli opłaty za net- 22%VAT ;o)
                                                Ja stawiam jednak na aktyw "moherowych beretów" i nadgorliwego admina forum,
                                                którzy skazali zapewne Pndzelka na banicję a Niechowi przedstawili ultimatum
                                                :o(
                                                • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:11
                                                  Ze względu na otaczającą mnie szarzyznę roztapiającego się śniegu,
                                                  opanowały mnie bardzo czarne myśli. A co będzie, jeśli Pndzelek
                                                  okaże się ... kobietą? Padnę trupem, a przedtem się powieszę.
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:16
                                                    moge Cie w takim razie zapewnic ze bedziesz zyc
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:23
                                                    Ooo Kixx, nowa dziewczyna na Forum?
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:28
                                                    wiesz Sebpl
                                                    czasem za toba nie nadazam
                                                    twoja mysl krazy takimi oplotkami
                                                    ze ja boje sie tam zapuszczac
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:32
                                                    To nie oplotki, to plotki. A twoja reakcja na hasło dziewczyny, je potwierdza.
                                                    Nobody is perfect. Aren't you?
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:34
                                                    amasz racje

ps.kupiles automat do wstawiania przecinkow?
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:36
                                                    Sprzedawałeś okazyjnie, to kupiłem. A co, przepłaciłem? O czymś nie wiem?
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:38
                                                    skoro ode mnie to na pewno przeplaciles
                                                    wiesz ze nic nie wiesz
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:39
                                                    To taka forma wsparcia. Wiesz... odpiszę od podatku. Nie chciałem Ci mówić,
                                                    żeby Ci przykro nie było :)
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:41
                                                    doniose gdzie trzeba
                                                    jestem chorobliwie uczciwy
                                                    jak nie powiem kto
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:42
                                                    Doniesiesz, że spekulujesz? To ładnie z twej strony. Ale teraz to się nazywa
                                                    wolny rynek. Bez łapówki, nawet nie będą chcieli Cię wysłuchać :/
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:44
                                                    no prosze
                                                    jednak ziarno trafilo na podatna glebe
                                                    jeszcze troche i przejrzysz na oczy
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:47
                                                    I wtedy to dopiero będę ślepy na krzywdę ludzką :/ Nieźle mi życzysz, SIOSTRO!
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:46
                                                    To z kontrabandy ten przecinek między "łapówki", a "nawet"? :)))
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:49
                                                    okazyjnie kupiony
                                                    takiemu nie zaglada sie w zeby
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:49
                                                    Jaa_guś przecież to zdanie podrzędne złożone. Czyta się w dowolnej kolejności.
                                                    Po to własnie jest przecinek; dla jasnego wyrażenia myśli.
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:56
                                                    No to gdzie tu podrzędność, skarbie?
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:59
                                                    sebpl cwiczyl na filemonie
                                                    ale tu jest ciezej
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:01
                                                    No to nie będę Mu tego kota gonić:)))))
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:00
                                                    Nawet nie będą chcieli Cię wysłuchać, bez łapówki :/
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:03
                                                    No nie!
                                                    Natychmiast zapomnij o tych przecinkach z przeceny:))))))
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:08
                                                    Coś tak czułem, że Kixx mnie robi w balona. Coś tak czułem...
                                                    Ale co tam, uśmiech dziecka dla nas najważniejszy :)
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:10
                                                    W niedzielę o 18.00 wpadnij na Ursynów, to poplotkujemy he he...
                                                    PS. Jestem już na "nowym" :))))))))
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:12
                                                    No proszę, gratuluję. To trza doniczkę pod ten parapet :)
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:15
                                                    Drzewko (tfu) szczęścia sąsiadce zostawiłam:)))))))
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:21
                                                    No, a do tej pory moich parapetów nie obejrzałaś :(
                                                    A są trzy razy szersze od tych na Ursynowie ;)
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:23
                                                    Obadamy...pomierzymy ...:)
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:23
                                                    jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
                                                    spisz na parapecie??
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:27
                                                    Kixx, zawsze byłeś wulgarny, ale żeby zaraz mówić "parapet"?
                                                    Ja mówię słodka dwójeczka ;)
                                                    Mój ulubiony rozmiar. Poręczny, symetryczny; same zalety!
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:39
                                                    Rozmowy kixx-sebpl to uroczy serial forumowy.
                                                    Czy mogę prosić o codzienne odcinki (koniecz-
                                                    nie powtarzane przed południem dla drugiej
                                                    zmiany)? :)))
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:23
                                                    Kamień spadł mi z serca! Mogę dalej żyć w spokoju, może kiedyś
                                                    też na mecz sobie pójdę! Weszłam Kixxie na Twoją "czarną" stronę,
                                                    a tam są "czarne" informacje o myślach samobójczych jednego z pił-
                                                    karzy. I jak tu nie mieć koszmarnych snów?
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:29
                                                    ja tam nie bylem z pol roku
                                                    teraz pewnie nie wejde przez nastepne pol
                                                    strach sie bac
                                                    no bo jesli to jest zarazliwe
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:35
                                                    Najwięcej zarazków znajdziesz jednak na forum.
                                                    Zaraz ... się pojawią.
                                                    Kobiety mają szósty zmysł. Coś mi się widzi,
                                                    że jesteś chętny do zastąpienia Pndzelka.
                                                    Chyba się nie mylę?
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:39
                                                    pndzlek jest jeden
                                                    a ja nie mam ambicji

ps.naprawde
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:42
                                                    Nikt nie oczekuje od Ciebie ambicji.
                                                    Masz inne ukryte talenty i najwyższy
                                                    czas je pokazać :) Gdyby każdy był
                                                    Pndzelkiem, to powiałoby tutaj nudą.
                                                    Różnorodność charakterów wpływa na
                                                    ciekawość forumowych pogawędek.
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:47
                                                    umiem podlewac kwiatki
                                                    aby nie za czesto
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:49
                                                    A ja umiem prasować koszule.
                                                    Ale tylko czarne. Białe przypalam.
                                                  • kixx Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:50
                                                    prawez sie za brazowe
                                                    na czarnych tez widac
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:51
                                                    Zaraz do brunatnych dojdziecie i co?!
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:54
                                                    Do brunatnych idzie się na skróty przez
                                                    czerwone i fioletowe. Wcześniej trzeba
                                                    zaliczyć granatowe. Widzieliście gdzieś
                                                    granaty tej wiosny?
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:58
                                                    Jeden taki coś mówił, że ma w świątecznym ubraniu dwa,
                                                    ale to tajemnica...:)
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:16
                                                    Ale to na ziemiach odzyskanych. Teraz odzyskuje się na Ursynowie :))
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:20
                                                    Odzyskuję sie powoli he he...zadzwonię jutro
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:29
                                                    To się nie dodzwonisz. Telefon zgubiłem na zabawie w ostatki. Napisz na priva :)
                                                    Podam ci nowy nr :)
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:52
                                                    Mam zielone oczy i brązowe koszule
                                                    nie pasują do nich. Najlepiej do
                                                    nich pasuje mowa-trawa.
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:56
                                                    Ja też mam zielone oczy. Ale najlepiej mi w koszulach "stalowych"
                                                    i "grafitowych". A mowa - tylko inteligentna :)
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 21:59
                                                    Stalowe też nieźle prasuję, bo mój brat kiedyś
                                                    mieszkał na Stalowej. A graffiti nie lubię, więc
                                                    grafitowych nie noś. Widzę w Twoich zielonych
                                                    oczach, że to Ty maczałeś palce w zniknięciu
                                                    Pndzelka!!!
                                                  • sebpl Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:05
                                                    >Widzę w Twoich zielonych
                                                    > oczach, że to Ty maczałeś palce w zniknięciu
                                                    > Pndzelka!!!

Ja? Ja tylko wypomniałem pndzelkowi, że marynarka to nie to samo co frak. Ale
                                                    to chyba nie to wtrąciło go w samotnię. Chyba nie to...
                                                  • jaa_ga Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:00
                                                    No, Adonis! Jak bozię kocham, Adonis :))))
                                                  • atob Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:00
                                                    pra_gosia napisała:

> A ja umiem prasować koszule.
                                                    > Ale tylko czarne. Białe przypalam.

Uuuuuu masz wielkiego "-"
                                                  • pra_gosia Re: Gdzie te chłopy, gdzie? 16.03.05, 22:02
                                                    Umfano! Wyjmuj z lodówki szampana! Musimy oblać
                                                    setny odcinek naszej rozmowy! Każdemu setkę na-
                                                    lej - dobrze będzie nam się spało! Dobranoc!

• aniela 100 16.03.05, 22:01
      bez dedykacji
      • kixx @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:03
        ale sie naczekala biedaczka
        • pra_gosia Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:05
          A co to za małpy? Miały być białe myszki
          wyjmowane z Twojego cylindra!
        • aniela Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:05
          strasznie sie podnieciles tym moim naczekaniem. palec Ci sie w tiku nerwowym
          zacial na klawiszu
          • kixx Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 16.03.05, 22:07
            taaaaa
          • pra_gosia Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:07
            Te małpeczki pasują do naszej
            palmy bezliściowej! Umfano!
            Każdemu teraz po małpeczce!
            • aniela Re: Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:09
              kazdy ma wlasny sposob by sie wyroznic. a jaki kazdy taki sposob. (to o malpach)
              • jaonna Re: Na palmę z tymi małpami! 17.03.05, 10:54
                nooo, Aniela, wiedzialam, ze Cie tu znajde!
                przynajmniej jakis pewnik w zyciu
                • aniela Re: Na palmę z tymi małpami! 17.03.05, 10:57
                  ucze sie
            • sebpl Re: Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:11
              No to nie każdy się napije :(
              W ZOO jest zakaz podawania alkoholu.
              Ale co tam, z przyjemnością napiję się w intencji mojego ulubieńca.
              Przynajmniej się nie zmarnuje :)
            • umfana Re: Na palmę z tymi małpami! 16.03.05, 22:14
              Szampan, @ ∞ , łysa palma i Pndzelek, jako aktywistka OŚKi ...
              Hm... idę spać... to jest ponad moje nerwy!!!
              :o)))
    • pan_pndzelek Jestem... na moment... 17.03.05, 08:35
      Jestem... na moment...
      Będę... za moment...
      • j_karolak Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 09:00
        Co robić? Trudno. :)
      • Gość: deja'wu Re: Jestem... na moment... IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 09:08
        no to się znowu zacznie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=19736652&a=19770851
        • aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:23
          mowilam, zeby nie bawic sie w wywolywanie zywych. moga uslyszec.
          przerzuccie sie na duchy, to bezpieczniejsze.
          • kixx Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:26
            sa takie ktore niewywolywane sie pojawiaja
            nie chodzi mi oczywiscie o duchy
            • aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:29
              owszem. gdyz nie sa na skinienie. przychodza kiedy chca.
              • Gość: kixx Re: Jestem... na moment... IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 10:33
                cale szczescie
                bo skoro przychodza,to najpierw musza odejsc
                czekajmy a bedzie nam dane
          • sebpl Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:29
            A ja już firmę zarejestrowałem. Zwroty opatentowałem. Teraz pndzelek będzie mi
            musiał płacić tantiemy od każdego "parobasa", czy innej "starej torby" :)
            • aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:31
              kapusty u niego nie brakuje. jak u kazdego przedsiebiorcy. zajmujacego sie
              hurtowa sprzedaza kapusty wlasnie
              • Gość: stefan_d Re: Jestem... na moment... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:40
                Stara, to jest forum.gazeta.pl a nie www.menopauza.blog.pl. Powiększ sobie
                czcionkę w przegladarce bo źle trafiasz w ulubione.
                • aniela Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 10:44
                  nie jest to tez www.corobicwwagary.pl wiec sio do szkoly. bo juz cale zycie
                  bedziesz takim matolem

ps sami widzicie jak to sie udziela. to zle
        • pra_gosia Człowiek zmienia charakter co 7 lat! 17.03.05, 10:54
          Podobno co 7 lat zmienia nam się charakter.
          U Pndzelka właśnie następuje kolejna siódemka.
          Aż strach pomyśleć, co będzie, jak nam się
          zmieni charakter. Sebpl będzie rzucał mięsem
          jak żongler talerzami. A moje teksty zawsze
          będą wykropkowane.
          • sebpl Re: Człowiek zmienia charakter co 7 lat! 17.03.05, 11:04
            Pndzelek założy moherowy beret i z różańcem w ręku będzie odpokutowywał grzechy
            całego Forum.

Za stare torby, wysłuchaj nas Panie,
            Za parobasy, wysłuchaj nas Panie,
            Za nieprzemakalnego ćwioka, wysłuchaj nas Panie...
            • pra_gosia Re: Człowiek zmienia charakter co 7 lat! 17.03.05, 11:32
              Uśmiałam się do ... łez, wyobrażając
              sobię tę scenę. Moherowy beret na gło-
              wie Pndzelka ... chyba go wydziergam
              dla niego!
      • umfana Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 16:26
        ...na momenty... :o(
        To forum zdycha!
        • niech Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 16:30
          Iiii tam, od razu zdycha. Po prostu zmienilo target. Umfana, zyj i daj zyc
          innym. Czy tez zdychac - skoro tak wolisz.
          • umfana Re: Jestem... na moment... 17.03.05, 21:00
            Ja chcę Niecha i Pndzeleka na forum!!! I już... :o)
            • pra_gosia Kiedy będą te momenty? 18.03.05, 09:42
              Niech już jest i niech już tak zostanie. U Pndzelka ten moment coś
              długo trwa, ale przecież u każdego z nas jest inna długość momentu.
              Na marginesie dodam, że zniknął też Fuzzy i Sceptyk. Może na naszym
              forum ukrywa się jakiś morderca?
              • cza_ha Re: Gdzie te menty ? gdzie te kmioty, no gdzie? 20.03.05, 23:19
                Tę, co otworzyła ten pakiet to: Chyba Pan Bóg opuścił.
                Kto nie zMieciem tego zmieciem
                Frendzele ma jedną zaletę: lubi vodkę mnianowicie.
                • pra_gosia Wódka jest dla ludzi 21.03.05, 11:15
                  Piłeś z nim czy do niego?
                  • cza_ha Re: Wódka jest dla mężczyzn 21.03.05, 17:26
                    Ani,ani.

Z teki przysłów forumianych: Nie każda ko.bita jest dla mnie *Ta* (byR)
                    Kto nie zMieciem tego zmieciem
    • buggi Re: Kixxie 21.03.05, 12:58
      jako jedyny ostaly sie na posterunku i obok Pra_Gosi wiarygodny zapytuje o
      nowinki, bo mnie dlugo tu nie bylo i prawidlowosc taka katem oka zauwazylam: im
      mniej Niecha i Pndzelka, tym wiecej Sebcia, a i Aniela nawet sie wylonila -
      osmielona...no wiec zapytuje, czy Sebcio nasz juz obwolal sie królem tegoz
      forum, czy stoi krótko przed?

• sebpl Re: Buggi 21.03.05, 13:05
        Zgiń, przepadnij maro nieczysta!
        Uzurpatora ze mnie robisz? Zguby mej łakniesz?
        Chcesz, żeby mnie zaciukali w jakimś ciemnym, zapuszczonym wątku???

Buggi, spluń trzy razy przez lewe ramię i obiecaj, że już nigdy, ale nigdy nie
        napiszesz tak grubo szytej prowokacji!
        • pra_gosia Buggi - nie daj się! 21.03.05, 13:11
          Droga Buggi! Dobrze, że się pojawiłaś, bo po Świętach zamierzałam
          zacząć wątek "Gdzie jest Buggi, bo widzę na forum smutku smugi".
          Właśnie objawili nam się Trzej Królowie Forum: Kixx, Sebpl i ...
          właśnie - kto chce być tym trzecim??? Ewentualnie mogę być Kopciu-
          szkiem i kapciuszki Wam podawać razem z drinkami.
          • Gość: kixx Re: Buggi - nie daj się! IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 13:53
            jesli sebpl jest krolem,to ja wole byc blaznem
            • sebpl Re: Buggi - nie daj się! 21.03.05, 23:18
              A co Ci się tam tak błyska w dłoni Kixxie???
              Nie chowaj za plecami, nie chowaj....
              • buggi Re: Buggi - nie daj się! 21.03.05, 23:30
                Mnie nazwales mara i kazales pluc. Przyjmuje stanowisko "szarej eminencji" dworu
                Twego, ale pluc nie bede, jako dama. Nie i juz.
                • sebpl Re: Buggi - zrozum! 21.03.05, 23:42
                  Ktoś Cię Buggi omamił, trucizny podał, czary rzucił. Musiałem wyrzec zaklęcie
                  by złe moce z Ciebie zdjąć. O mało mego gardła mym wrogom nie wydałaś!!!
                  • buggi Re: Buggi - zrozum! 21.03.05, 23:47
                    I nawet nie pytaj o imie tego, kto mnie omamil. I nie byl to Kixx, a Karolak to
                    juz ani ani.
      • j_karolak Re: Kixxie 21.03.05, 13:59
        Przecież ja jestem królem!
        • Gość: kixx Re: Kixxie IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 14:03
          przeprowadzmy w takim razie wybory elekcyjne
          ja glosuje na Karolaka

• j_karolak Re: Kixxie 21.03.05, 14:19
            Czy można głosować na siebie? Bo zastanawiam się czy wziąć udział w wyborach.
            • Gość: kixx Re: Kixxie IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 14:29
              to zrobmy tajne wybory
              wtedy bedziesz mogl glosowac nie tylko na siebie,ale nawet na sebpla
        • pra_gosia Droga Buggi! 21.03.05, 14:05
          Właśnie zgłosił się na ochotnika (z Ochoty jesteś?) trzeci Król.
          Mamy więc niezwykle sympatycznych, inteligentnych i wesołych
          Trzech Króli. Tylko bardzo Was proszę, abyście przedłużyli nam
          trochę czas obowiązkowej daniny. Wudajemy dużo na Święta i na
          razie zbraknie dukatów dla Was, mili Królowie (Królewicze?)
          • aniela Re: Droga Buggi! 21.03.05, 18:17
            jestem przeciwko Karolakowi. zabil juz jedno forum. nie umie rzadzic, pokazal
            • umfana "Ani widu, ani słuchu" rzecz jasna Pndzla i Niecha 21.03.05, 18:23
              ...a co Karolak pokazał, no co? ;P
              • aniela Re: "Ani widu, ani słuchu" rzecz jasna Pndzla i N 21.03.05, 18:39
                aha bez lupy nie widac? ;)

ps hyyh Pantswo wybacza, ale sie to ze zmeczenia. podroze nie ksztalca.
                • buggi Re: "Ani widu, ani słuchu" rzecz jasna Pndzla i N 21.03.05, 22:52
                  Sama jestem ciekawa co tez Karolak pokazac mógl. Zaloze sie ze byl to jezyk. Czy
                  cos innego, a januszowego wzbudza sensacje?
      • aniela Re: Kixxie 21.03.05, 23:45
        buggi napisała:

a i Aniela nawet sie wylonila -
        > osmielona...

a tak. nie gustuje w sciekach i rynsztokach, a wiazanki grube nie wywoluja u
        mnie chichotu jak i podlotkow. to nie kwestia osmielenia. to kwestia smaku.
        • buggi Re: Kixxie 01.04.05, 00:40
          aniela napisała:

> buggi napisała:
          >
          > a i Aniela nawet sie wylonila -
          > > osmielona...
          >
          > a tak. nie gustuje w sciekach i rynsztokach, a wiazanki grube nie wywoluja u
          > mnie chichotu jak i podlotkow. to nie kwestia osmielenia. to kwestia smaku.

► Dla nowicjuszy forumowych piszesz? Bo chyba nie dla nas - "najstarszych"?
          My pamietamy i cenimy sobie zacne Twe cienkowiazankowe walki zwalczajace chamski
          motloch.
    • maciek1214 Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe pe... 21.03.05, 20:48
      A forum się trzyma,
      i smrod jest mniejszy.
      • Gość: kixx Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe pe... IP: *.acn.waw.pl 21.03.05, 21:47
        nawet jesli govvno nazwiemy maciek1214 to zapach zostanie
        • maciek1214 Re: Pndzelek i Niech - gdzie są te kultowe pe... 23.03.05, 20:37
          A gdzi twoja sygnaturka?
          to dobiero jest smrod ,dwa razy 0:5 ,WIELKIE GÓWNO !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka