tassman 17.06.02, 14:06 No własnie...Pisałaś o swoim brzuszku w tramwajach i autobusach, o zblizajacym sie terminie porodu... Kiedy i gdzie rodzisz? Wiesz co bedziesz miała 'little lovely he' czy 'little lovely she'?? PZDR Jak zwykle tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ken Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 14:17 Co będzie miała to przeczytasz w wątku "Dżizusss..." Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? 17.06.02, 14:27 Gość portalu: Ken napisał(a): > Co będzie miała to przeczytasz w wątku "Dżizusss..." ***************** ken, THX tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Do tassmanka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 14:32 O ile wszystko będzie tak jak ma byc to małe bobo pojawi się na koniec sierpnia :-) A jeżeli lekarz i USG nie klamie to bedzie to on ;-) Jak już przybędzie na ten świat to ogłosimy na forum konkurs na imię, bo mój mąż ma 1000 pomysłów na minute i każdy głupszy od poprzedniego :-) Może po prostu nazwiemy go tassman ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Do tassmanka 17.06.02, 14:35 Jak konkurs, to może być przecież już :-))))). Proponuję Piotr Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Do tassmanka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 14:43 O żesz, to już siódmy miesiąc, musisz wyglądać OBRZYDLIIIIWIEEEEEE... Nie żal ci? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman mother Sindi 17.06.02, 14:48 Gość portalu: Sindi napisał(a): > O ile wszystko będzie tak jak ma byc to małe bobo pojawi się na koniec > sierpnia :-) A jeżeli lekarz i USG nie klamie to bedzie to on ;-) Jak już > przybędzie na ten świat to ogłosimy na forum konkurs na imię, bo mój mąż ma > 1000 pomysłów na minute i każdy głupszy od poprzedniego :-) Może po prostu > nazwiemy go tassman ;-)) *************** Sindi, fajnie. dzieci to podstawa. :)) Gdzie rodzisz?? W warszawie czy gdzies indziej? na jaki szpital sie zdecydowałaś? Maz bedzie w tych momentach przy Tobie?? Moze oszczędź mu tego imienia 'tassman'. jeden tassman starczy chyba.... Ale cos mi sie wydaje ze twój dzidzius bedzie miał chociaz jedną literke z wyrazu 'tassman' w swoim imieniu...Dobre i To :))Trzymaj się, duzo usmiechu tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: mother Sindi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 14:53 Szpital przy Żelaznej :-) A uśmiech to podstawa :-)) dzieki i pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:00 Mąż narazie gra twardziela ale mysle że wymięknie w pierwszych minutach :-))) Narazie dzielnie uczy się w szkole rodzenia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:02 To ty jeszcze zmuszasz tego nieszczęsnego faceta do oglądania tego obrzydliwego widowiska? To już jest po prostu zboczone ale tak do obrzygania zboczone. FUJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: mother Sindi CD IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.06.02, 15:05 Ken w Tworkach nie mogą sie doliczyć jednego pacjenta.Wracaj,gdzie Twoje miejsce,palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:10 Nie no oczywiście "wspólne" rodzenie to wyjątkowo "piękne" przeżycie... buehehehe... Sindi leży rozkraczona, wyje, z krocza lecą wody płodowe, jucha i co tam jeszcze. Do tego lewatywę przed porodem zrobili nieudolnie więc się Sindi na oczach wszystkich OBSRAŁA. Na oczach jej męża kilku obcych facetów grzebie jej w tym co kiedyś było piękną myszką a od teraz będzie już tylko WIADREM PRZY WIEJSKIEJ STUDNI. To jest rzeczywiście PRZEPIĘKNE. A swoją drogą: facet w szkole rodzenia? Niezłego sobie pedała wybrała ta nasza Sindi, pewnie będą go uczyli jak z dupy arbuza wypchnąć, żeby miał pojęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:15 Takiego arbuza jak ty to musieli poważnie uszkodzić przy tym wyciąganiu... Współczuję rodzicom... Żal mi cię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: mother Sindi CD 17.06.02, 15:21 Sindi nie przejmuj się. Podejrzewam że ten$#@(*& musi być impotentem, nie będzie miał nigdy dzieci i udaje idiotę, żeby się nikt nie domyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:22 Ty mi lepiej napisz, gdzie w tych opisach minąłem się z prawdą, ale KONKRETNIE. Gdzie w opisie porodu jest nieprawda? Gdzie w opisie twojego ciała jest nieprawda? No gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: mother Sindi CD IP: *.ibles.waw.pl 17.06.02, 15:28 twoje ciało Ken też się zmieni i wcale nie w wyniku cudu narodzin, ale pogoni za przyjemnością, z czasem zostanie Ci już tylko płatna miłość, ale czy to jest miłość Pozdrowienia dla pięknej SINDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:49 Gość portalu: leo napisał(a): > Pozdrowienia dla pięknej SINDI PIĘKNEJ?! Powinna zmienić nicka na TORBA. Od kiedy to ciężarne są piękne? Ty też masz te zboczone jazdy na rozstępy i fioletowe przebarwienia, nabrzmiałe cyce, brązowe sutki itd? To gratulejszyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re:do Kena IP: *.chello.pl 17.06.02, 17:08 Ken,widzę że zabrałeś starszemu bratu lub siostrze książkę do wychowania seksualnego i rozdziału o fizjologii nauczyłeś się na pamięć. Szkoda,że rodzice zabrali lekturę i zbili Ci tyłek zanim zainteresowałeś się rozdziałem dotyczącym uczuć nazywanych popularnie wyższymi. Zrób więc pożytek z netu , nadrób te zaległości i wtedy wróć to porozmawiamy. A na razie Twoja obecność nie jest tu pożądana.Przynajmniej nie przeze mnie.A wydaje mi sie ,że przez parę innych osób również. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: mother Sindi CD 18.06.02, 07:41 Ciężarne zawsze są piękne. Ty nigdy nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:29 Gość portalu: Ken napisał(a): > Nie no oczywiście "wspólne" rodzenie .../.../ zapytałbym czy tak moze ciebie rodziła twa mama i stąd taka znajomość tematu i plastyka opisu, ale myslę, ze mama nie miała nic wspólnego z tem. tyś bydlę, a mama zapewne porządny człowiek wypłakujący się dzień w dzień z powodu twej obleśnej głupoty. zatem moze cię wykluła z siebie jako jajco sępica czy jakaś samica gada no i tak ci ta obrzydliwość została na zawsze po tej sępicy czy gadzinie, mimo, iż podrzucono cię potem pod drzwi matczyne. amen pan laga /czemu tak namiętnie nicki zmieniasz ? boisz się czegoś ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? IP: *.ibles.waw.pl 17.06.02, 16:50 Chłopie, ale zboczony, to Ty chyba jesteś kobieta jest KWIATEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? IP: *.ibles.waw.pl 17.06.02, 16:54 sorry, to miała być odpowiedź na post Kena :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Sindi to twoje pierwsze dziecię? 18.06.02, 08:04 Hi, Sindi no własnie: to twój pierwszy poród. Tak mysle po przeczytaniu, że twój mąż gra twardziela na razie....ale przy porodzie nie wiesz co sie wydarzy.... Zelazna dobry wybór. Jeszcze jak powiesz, że rodzisz u Jeanette Kalyta to wymieknę ;).... Na kiedy masz termin porodu? Cos mi sie zdaje że to bedzie zaniedługo.... Pozdrawiam wszystkie cięzarne forumowiczki i naturalnie brzemienną Sindigirl tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sindi to twoje pierwsze dziecię? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 08:19 Oj Tassman,ja nie jestem aż tak żywo zainteresowana ciąża Sindi(chociaż kciuki trzymam!),ale poinformowana jestem lepiej :-))Sindi pisała,że urodzi dzidziusia pod koniec sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman łezka 18.06.02, 08:28 Gość portalu: łezka napisał(a): > Oj Tassman,ja nie jestem aż tak żywo zainteresowana ciąża Sindi(chociaż kciuki > trzymam!),ale poinformowana jestem lepiej :-))Sindi pisała,że urodzi dzidziusia > > pod koniec sierpnia... ************** łezka, Wiesz jak to jest jak się czyta i pisze po 8 browarach ;)))))) Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: łezka IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 08:30 ...znam temat i rozgrzeszam :-))! P.S.Sindi urodzi didziusia pod koniec sierpnia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Do tassmana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:42 Tak tassmanku to moje pierwsze dziecię ale mam nadzieję, że nie ostatnie:-) Widzę, że w temacie jesteś obeznany :-)) Niestety lekarzem moim nie jest pani Janet czy jakos tak. Jest to pan :-)) A jeśli chodzi o męża to mam cichą nadzieję,że wytrzyma jakos te trudy. Jeśli masz w tej kwestii jakieś doświadczenie to bardzo proszę o kilka zdań, napewno z chęcią przeczyta i może się zastosuje ;-) Gorąco pozdrawiam wszystkich którzy trzymają za mnie kciuki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 11:52 ...Jeanette to położna - też sie pochwalę,żeby nie było,że tylko Tassman jest obeznany :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Dzięki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:59 Narazie nie miałam z nią jeszcze do czynienia, ale skoro wszyscy o niej mówią to zapewne będe miała okazje :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: 18.06.02, 11:59 Jeanette była opisywana przez Wyborczą. Rodzące chwaliły ją pod niebiosa. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman telefon do połoznej Jeanette 18.06.02, 12:02 jhbsk napisał(a): > Jeanette była opisywana przez Wyborczą. Rodzące chwaliły ją pod niebiosa. ******************* Moja luba tylko jej ufa i u niej bedzie rodzić. Jakby co mam do niej komórkę....... Ale wiadomo, że nie podam jej tutaj na forum.....Może na m@ila......Moze.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Sindi i poród, tassman i poród 18.06.02, 11:59 Gość portalu: Sindi napisał(a): > Tak tassmanku to moje pierwsze dziecię ale mam nadzieję, że nie ostatnie:-) > Widzę, że w temacie jesteś obeznany :-)) Niestety lekarzem moim nie jest pani > Janet czy jakos tak. Jest to pan :-)) A jeśli chodzi o męża to mam cichą > nadzieję,że wytrzyma jakos te trudy. Jeśli masz w tej kwestii jakieś > doświadczenie to bardzo proszę o kilka zdań, napewno z chęcią przeczyta i może > > się zastosuje ;-) Gorąco pozdrawiam wszystkich którzy trzymają za mnie kciuki:- > ) ************************* tak sie sindi składa że i moja luba ma duuuuuży brzuszek, termin porodu na sierpień (dpkładnie nie wiem czy poczatek, srodek czy koniec - ale sierpień !!), poród na Żelaznej. Oczywiscie ja przy porodzie. Drugi juz raz. Juz raz byłem przy porodzie. Wtedy z brzuszka wyskoczył mały tassman:) a teraz pani doktor na USG nie mogła okreslic płci. W sumie nie jestem ciekawy -bedzie co ma być...:) Sindi skonczyłem jako prymus ;)))) szkołę rodzenia - jak chcesz moge udzielic Ci korków gratis. Joke efkorzzzzz....Ty pewnie tez to przeskoczyłaś, prawidłowo regulujesz oddech, ćwiczenia na piłce masz w małym paluszku i wiesz w którym momencie mozesz wziąć ciepłą kapiel przedporodową..... Kto wie Sindi -moze to własnie w takim miejscu sie spotkamy. Ale znasz mnie, gentelmena, nie bedę Ci wtedy przeszkadzał...... Pozdrawiam Questions? Sugestions? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: Sindi i poród, tassman i poród IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:02 Gratulacje tassmanku ;-)) Może naprawde się spotkamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman na kawę 18.06.02, 12:04 Gość portalu: Sindi napisał(a): > Gratulacje tassmanku ;-)) > Może naprawde się spotkamy :-) **************** Może sie umówimy na kawę w trakcie twojego porodu?? tak gdzies przy rozwarciu 4 centymetrowym i poczatku odejscia wód płodowych....??;))) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: na setę... :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:11 ...ale z moją drugą połówką, może potrzebować wsparcia faceta, który ma już to za sobą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman nieźle:-) 18.06.02, 12:17 Gość portalu: Sindi napisał(a): > ...ale z moją drugą połówką, może potrzebować wsparcia faceta, który ma już to > za sobą ;-)) ********************* Sindi, Nie bedzie źle. Spokojnie. Bedziesz miała szybki, bezbolesny poród.....Zobaczysz.Czy twój facet 'boi' się bycia przy porodzie?? Urodzisz i....skończysz wchodzenie na forum wyborczej bo cały swój czas bedziesz poświecać dziecku....Jak to w zyciu. Ja to rozumiem....Mały bedzie spał i ty bedziesz spała obok niego. Jak dasz małemu na imię Sindi?? Masz juz jakieś typy?? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sindi Re: nieźle:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:27 Oby było tak jak mówisz ;-) A co do imienia to uklad jest taki: ja wybieram imie dla dziewczynki a mąż dla chłopca wiec to chyba z nim trzeba dyskutować;-) Ale z tego co się dowiedziałam będzie w nim raczej napewno literka "t" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman literka T:-) 18.06.02, 12:28 Gość portalu: Sindi napisał(a): > Oby było tak jak mówisz ;-) A co do imienia to uklad jest taki: ja wybieram > imie dla dziewczynki a mąż dla chłopca wiec to chyba z nim trzeba dyskutować;-) > > Ale z tego co się dowiedziałam będzie w nim raczej napewno literka "t" ;-))) ********************* :)))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ken Re: Sindi i poród, tassman i poród IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 12:15 Qwa człowieku, ależ ty jesteś infantylny, "wyskoczył z brzuszka" "moja luba" itd itpierdoły. Czy jesteś pedałem? Albo bi? Tak poważnie pytam bo tak się zachowujesz... jak stara ciota. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman ken ....... 18.06.02, 12:19 Gość portalu: Ken napisał(a): > Qwa człowieku, ależ ty jesteś infantylny, "wyskoczył z brzuszka" "moja luba" > itd itpierdoły. > Czy jesteś pedałem? Albo bi? Tak poważnie pytam bo tak się zachowujesz... jak > stara ciota. ************************ ken, Czy twoja mama wie, że wydała na świat kretyna? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś