Dodaj do ulubionych

Sindi kiedy urodzisz dzidziusia??

17.06.02, 14:06
No własnie...Pisałaś o swoim brzuszku w tramwajach i autobusach, o zblizajacym
sie terminie porodu...
Kiedy i gdzie rodzisz? Wiesz co bedziesz miała 'little lovely he' czy 'little
lovely she'??

PZDR
Jak zwykle
tassman:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ken Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 14:17
      Co będzie miała to przeczytasz w wątku "Dżizusss..."
      • tassman Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? 17.06.02, 14:27
        Gość portalu: Ken napisał(a):

> Co będzie miała to przeczytasz w wątku "Dżizusss..."

ken,

THX

• Gość: Sindi Do tassmanka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 14:32
      O ile wszystko będzie tak jak ma byc to małe bobo pojawi się na koniec
      sierpnia :-) A jeżeli lekarz i USG nie klamie to bedzie to on ;-) Jak już
      przybędzie na ten świat to ogłosimy na forum konkurs na imię, bo mój mąż ma
      1000 pomysłów na minute i każdy głupszy od poprzedniego :-) Może po prostu
      nazwiemy go tassman ;-))
      • jhbsk Re: Do tassmanka 17.06.02, 14:35
        Jak konkurs, to może być przecież już :-))))). Proponuję Piotr Paweł.
      • Gość: Ken Re: Do tassmanka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 14:43
        O żesz, to już siódmy miesiąc, musisz wyglądać OBRZYDLIIIIWIEEEEEE...
        Nie żal ci?
      • tassman mother Sindi 17.06.02, 14:48
        Gość portalu: Sindi napisał(a):

> O ile wszystko będzie tak jak ma byc to małe bobo pojawi się na koniec
        > sierpnia :-) A jeżeli lekarz i USG nie klamie to bedzie to on ;-) Jak już
        > przybędzie na ten świat to ogłosimy na forum konkurs na imię, bo mój mąż ma
        > 1000 pomysłów na minute i każdy głupszy od poprzedniego :-) Może po prostu
        > nazwiemy go tassman ;-))

Sindi,

fajnie. dzieci to podstawa. :))
        Gdzie rodzisz?? W warszawie czy gdzies indziej? na jaki szpital sie zdecydowałaś?
        Maz bedzie w tych momentach przy Tobie??
        Moze oszczędź mu tego imienia 'tassman'. jeden tassman starczy chyba....
        Ale cos mi sie wydaje ze twój dzidzius bedzie miał chociaz jedną literke z
        wyrazu 'tassman' w swoim imieniu...Dobre i To :))Trzymaj się, duzo usmiechu

• Gość: Sindi Re: mother Sindi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 14:53
          Szpital przy Żelaznej :-) A uśmiech to podstawa :-))

dzieki i pozdr
          • eela Re: mother Sindi 17.06.02, 15:13
            dobrze trafiłas, wszystkieo najlepszego
        • Gość: Sindi Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:00
          Mąż narazie gra twardziela ale mysle że wymięknie w pierwszych minutach :-)))
          Narazie dzielnie uczy się w szkole rodzenia:-))
          • Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:02
            To ty jeszcze zmuszasz tego nieszczęsnego faceta do oglądania tego obrzydliwego
            widowiska?
            To już jest po prostu zboczone ale tak do obrzygania zboczone. FUJ...
            • Gość: łezka Re: mother Sindi CD IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.06.02, 15:05
              Ken w Tworkach nie mogą sie doliczyć jednego pacjenta.Wracaj,gdzie Twoje
              miejsce,palancie!
              • Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:10
                Nie no oczywiście "wspólne" rodzenie to wyjątkowo "piękne" przeżycie...
                buehehehe...
                Sindi leży rozkraczona, wyje, z krocza lecą wody płodowe, jucha i co tam
                jeszcze. Do tego lewatywę przed porodem zrobili nieudolnie więc się Sindi na
                oczach wszystkich OBSRAŁA.
                Na oczach jej męża kilku obcych facetów grzebie jej w tym co kiedyś było piękną
                myszką a od teraz będzie już tylko WIADREM PRZY WIEJSKIEJ STUDNI.
                To jest rzeczywiście PRZEPIĘKNE.
                A swoją drogą: facet w szkole rodzenia? Niezłego sobie pedała wybrała ta nasza
                Sindi, pewnie będą go uczyli jak z dupy arbuza wypchnąć, żeby miał pojęcie...
                • Gość: Sindi Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 15:15
                  Takiego arbuza jak ty to musieli poważnie uszkodzić przy tym wyciąganiu...
                  Współczuję rodzicom... Żal mi cię ;-))
                  • jhbsk Re: mother Sindi CD 17.06.02, 15:21
                    Sindi nie przejmuj się. Podejrzewam że ten$#@(*& musi być impotentem, nie będzie miał nigdy
                    dzieci i udaje idiotę, żeby się nikt nie domyślił.
                  • Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:22
                    Ty mi lepiej napisz, gdzie w tych opisach minąłem się z prawdą, ale KONKRETNIE.
                    Gdzie w opisie porodu jest nieprawda?
                    Gdzie w opisie twojego ciała jest nieprawda?
                    No gdzie?
                    • Gość: leo Re: mother Sindi CD IP: *.ibles.waw.pl 17.06.02, 15:28
                      twoje ciało Ken też się zmieni i wcale nie w wyniku cudu narodzin, ale pogoni
                      za przyjemnością, z czasem zostanie Ci już tylko płatna miłość, ale czy to jest
                      miłość
                      Pozdrowienia dla pięknej SINDI
                      • Gość: Ken Re: mother Sindi CD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 15:49
                        Gość portalu: leo napisał(a):
                        > Pozdrowienia dla pięknej SINDI
                        PIĘKNEJ?! Powinna zmienić nicka na TORBA.
                        Od kiedy to ciężarne są piękne?
                        Ty też masz te zboczone jazdy na rozstępy i fioletowe przebarwienia, nabrzmiałe
                        cyce, brązowe sutki itd? To gratulejszyn
                        • Gość: Zocha Re:do Kena IP: *.chello.pl 17.06.02, 17:08
                          Ken,widzę że zabrałeś starszemu bratu lub siostrze książkę do wychowania
                          seksualnego i rozdziału o fizjologii nauczyłeś się na pamięć.
                          Szkoda,że rodzice zabrali lekturę i zbili Ci tyłek zanim zainteresowałeś się
                          rozdziałem dotyczącym uczuć nazywanych popularnie wyższymi.
                          Zrób więc pożytek z netu , nadrób te zaległości i wtedy wróć to porozmawiamy.
                          A na razie Twoja obecność nie jest tu pożądana.Przynajmniej nie przeze mnie.A
                          wydaje mi sie ,że przez parę innych osób również.
                        • jhbsk Re: mother Sindi CD 18.06.02, 07:41
                          Ciężarne zawsze są piękne. Ty nigdy nie będziesz.
                • Gość: pan_laga Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.02, 22:29

> Nie no oczywiście "wspólne" rodzenie .../.../

zapytałbym czy tak moze ciebie rodziła twa mama i stąd taka znajomość tematu i
                  plastyka opisu, ale myslę, ze mama nie miała nic wspólnego z tem. tyś bydlę, a
                  mama zapewne porządny człowiek wypłakujący się dzień w dzień z powodu twej
                  obleśnej głupoty. zatem moze cię wykluła z siebie jako jajco sępica czy jakaś
                  samica gada no i tak ci ta obrzydliwość została na zawsze po tej sępicy czy
                  gadzinie, mimo, iż podrzucono cię potem pod drzwi matczyne.
                  amen
                  pan laga
                  /czemu tak namiętnie nicki zmieniasz ? boisz się czegoś ?/
    • Gość: leo Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? IP: *.ibles.waw.pl 17.06.02, 16:50
      Chłopie, ale zboczony, to Ty chyba jesteś
      kobieta jest KWIATEM
      • Gość: leo Re: Sindi kiedy urodzisz dzidziusia?? IP: *.ibles.waw.pl 17.06.02, 16:54
        sorry, to miała być odpowiedź na post Kena :))
        • tassman Sindi to twoje pierwsze dziecię? 18.06.02, 08:04

Hi,

Sindi no własnie: to twój pierwszy poród. Tak mysle po przeczytaniu, że twój mąż
          gra twardziela na razie....ale przy porodzie nie wiesz co sie wydarzy....
          Zelazna dobry wybór. Jeszcze jak powiesz, że rodzisz u Jeanette Kalyta to
          wymieknę ;)....
          Na kiedy masz termin porodu? Cos mi sie zdaje że to bedzie zaniedługo....

Pozdrawiam wszystkie cięzarne forumowiczki i naturalnie brzemienną Sindigirl
          • Gość: łezka Re: Sindi to twoje pierwsze dziecię? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 08:19
            Oj Tassman,ja nie jestem aż tak żywo zainteresowana ciąża Sindi(chociaż kciuki
            trzymam!),ale poinformowana jestem lepiej :-))Sindi pisała,że urodzi dzidziusia
            pod koniec sierpnia...
            • tassman łezka 18.06.02, 08:28
              Gość portalu: łezka napisał(a):

> Oj Tassman,ja nie jestem aż tak żywo zainteresowana ciąża Sindi(chociaż kciuki
              > trzymam!),ale poinformowana jestem lepiej :-))Sindi pisała,że urodzi dzidziusia
              >
              > pod koniec sierpnia...

łezka,
              Wiesz jak to jest jak się czyta i pisze po 8 browarach ;))))))
              Pozdrawiam

• Gość: łezka Re: łezka IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 08:30
                ...znam temat i rozgrzeszam :-))!

P.S.Sindi urodzi didziusia pod koniec sierpnia ;-))
          • Gość: Sindi Do tassmana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:42
            Tak tassmanku to moje pierwsze dziecię ale mam nadzieję, że nie ostatnie:-)
            Widzę, że w temacie jesteś obeznany :-)) Niestety lekarzem moim nie jest pani
            Janet czy jakos tak. Jest to pan :-)) A jeśli chodzi o męża to mam cichą
            nadzieję,że wytrzyma jakos te trudy. Jeśli masz w tej kwestii jakieś
            doświadczenie to bardzo proszę o kilka zdań, napewno z chęcią przeczyta i może
            się zastosuje ;-) Gorąco pozdrawiam wszystkich którzy trzymają za mnie kciuki:-)
            • Gość: łezka Re: IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.02, 11:52
              ...Jeanette to położna - też sie pochwalę,żeby nie było,że tylko Tassman jest
              obeznany :-))
              • Gość: Sindi Dzięki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:59
                Narazie nie miałam z nią jeszcze do czynienia, ale skoro wszyscy o niej mówią
                to zapewne będe miała okazje :-)

Pozdr
              • jhbsk Re: 18.06.02, 11:59
                Jeanette była opisywana przez Wyborczą. Rodzące chwaliły ją pod niebiosa.
                • tassman telefon do połoznej Jeanette 18.06.02, 12:02
                  jhbsk napisał(a):

> Jeanette była opisywana przez Wyborczą. Rodzące chwaliły ją pod niebiosa.

Moja luba tylko jej ufa i u niej bedzie rodzić.
                  Jakby co mam do niej komórkę.......
                  Ale wiadomo, że nie podam jej tutaj na forum.....Może na m@ila......Moze....

• tassman Sindi i poród, tassman i poród 18.06.02, 11:59

> Tak tassmanku to moje pierwsze dziecię ale mam nadzieję, że nie ostatnie:-)
              > Widzę, że w temacie jesteś obeznany :-)) Niestety lekarzem moim nie jest pani
              > Janet czy jakos tak. Jest to pan :-)) A jeśli chodzi o męża to mam cichą
              > nadzieję,że wytrzyma jakos te trudy. Jeśli masz w tej kwestii jakieś
              > doświadczenie to bardzo proszę o kilka zdań, napewno z chęcią przeczyta i może
              >
              > się zastosuje ;-) Gorąco pozdrawiam wszystkich którzy trzymają za mnie kciuki:-
              > )

tak sie sindi składa że i moja luba ma duuuuuży brzuszek, termin porodu na
              sierpień (dpkładnie nie wiem czy poczatek, srodek czy koniec - ale sierpień !!),
              poród na Żelaznej. Oczywiscie ja przy porodzie. Drugi juz raz.
              Juz raz byłem przy porodzie. Wtedy z brzuszka wyskoczył mały tassman:) a teraz
              pani doktor na USG nie mogła okreslic płci. W sumie nie jestem ciekawy -bedzie co
              ma być...:)
              Sindi skonczyłem jako prymus ;)))) szkołę rodzenia - jak chcesz moge udzielic Ci
              korków gratis. Joke efkorzzzzz....Ty pewnie tez to przeskoczyłaś, prawidłowo
              regulujesz oddech, ćwiczenia na piłce masz w małym paluszku i wiesz w którym
              momencie mozesz wziąć ciepłą kapiel przedporodową.....
              Kto wie Sindi -moze to własnie w takim miejscu sie spotkamy. Ale znasz mnie,
              gentelmena, nie bedę Ci wtedy przeszkadzał......

Pozdrawiam
              Questions?
              Sugestions?

• Gość: Sindi Re: Sindi i poród, tassman i poród IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:02
                Gratulacje tassmanku ;-))
                Może naprawde się spotkamy :-)
                • tassman na kawę 18.06.02, 12:04

> Gratulacje tassmanku ;-))
                  > Może naprawde się spotkamy :-)

Może sie umówimy na kawę w trakcie twojego porodu?? tak gdzies przy rozwarciu 4
                  centymetrowym i poczatku odejscia wód płodowych....??;)))

PZDR

• Gość: Sindi Re: na setę... :-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:11
                    ...ale z moją drugą połówką, może potrzebować wsparcia faceta, który ma już to
                    za sobą ;-))
                    • tassman nieźle:-) 18.06.02, 12:17

> ...ale z moją drugą połówką, może potrzebować wsparcia faceta, który ma już to
                      > za sobą ;-))

Sindi,

Nie bedzie źle. Spokojnie. Bedziesz miała szybki, bezbolesny
                      poród.....Zobaczysz.Czy twój facet 'boi' się bycia przy porodzie??
                      Urodzisz i....skończysz wchodzenie na forum wyborczej bo cały swój czas bedziesz
                      poświecać dziecku....Jak to w zyciu. Ja to rozumiem....Mały bedzie spał i ty
                      bedziesz spała obok niego.
                      Jak dasz małemu na imię Sindi??
                      Masz juz jakieś typy??

• Gość: Sindi Re: nieźle:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 12:27
                        Oby było tak jak mówisz ;-) A co do imienia to uklad jest taki: ja wybieram
                        imie dla dziewczynki a mąż dla chłopca wiec to chyba z nim trzeba dyskutować;-)
                        Ale z tego co się dowiedziałam będzie w nim raczej napewno literka "t" ;-)))
                        • tassman literka T:-) 18.06.02, 12:28

> Oby było tak jak mówisz ;-) A co do imienia to uklad jest taki: ja wybieram
                          > imie dla dziewczynki a mąż dla chłopca wiec to chyba z nim trzeba dyskutować;-)
                          >
                          > Ale z tego co się dowiedziałam będzie w nim raczej napewno literka "t" ;-)))

:))))

• Gość: Ken Re: Sindi i poród, tassman i poród IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 12:15
                Qwa człowieku, ależ ty jesteś infantylny, "wyskoczył z brzuszka" "moja luba"
                itd itpierdoły.
                Czy jesteś pedałem? Albo bi? Tak poważnie pytam bo tak się zachowujesz... jak
                stara ciota.
                • tassman ken ....... 18.06.02, 12:19

> Qwa człowieku, ależ ty jesteś infantylny, "wyskoczył z brzuszka" "moja luba"
                  > itd itpierdoły.
                  > Czy jesteś pedałem? Albo bi? Tak poważnie pytam bo tak się zachowujesz... jak
                  > stara ciota.

ken,

Czy twoja mama wie, że wydała na świat kretyna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka