Dodaj do ulubionych

::: Palant Forum :::

IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 21:38
domyślam się, że wszyskie panie jak zwykle na mnie zagłosują
Obserwuj wątek
    • remislanc Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:39
      Troszkę optymizmu...........
    • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 21:42
      dementi

pomimo wielkiej sympatii,jaka darzony jest przeze mnie sebpl pewnych rzeczy
      staram sie wystrzegac

sebpl-to nie jest moj watek
      pomimo tego samego ip
      • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:45
        Uff... ulżyło mi.
        Na szczęście wszyscy forumowicze wiedzą, że występuję zawsze zalogowany!
        • warzaw_bike_killerz Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:51
          sebpl napisał:

> Uff... ulżyło mi.
          > Na szczęście wszyscy forumowicze wiedzą, że występuję zawsze zalogowany!
          >

Zalogowanie, nie przeszkadza Twoim podszywkom. Czasami Twoj login ma kompletnie
          rozny stosunek do wlasnych tez.
          • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:53
            Dowody, kwity, listy, cokolwiek!!!
            • warzaw_bike_killerz Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:56
              sebpl napisał:

> Dowody, kwity, listy, cokolwiek!!!
              >

Ja kwitow nie zbieram, bo i po co?. Ja pamietam.
              • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:58
                Twój mózg złożymy w IPN. Naród zyska!
              • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:03
                A to, że uwielbiam Cię czytać też pamiętasz?:)))
                • warzaw_bike_killerz Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:23
                  jaa_ga napisała:

> A to, że uwielbiam Cię czytać też pamiętasz?:)))

Pamietam, pamietam, chociaz sie dziwię :)))
                  • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:26
                    Killer z rumieńcem???
                    Koooniec swiaataa :)))
        • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:54
          A poza tym Ty jesteś PL, a On jest Bułgar
          • remislanc Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 21:56
            No popatrz - patrzę i nie widzę.....:)
            Bystra jesteś!
          • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:04
            Ja tam na palanta roku głosuję na sepbl. Tak się domagał, niech ma! (mimo, że
            Bułgar) :)
            • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:06
              Znowu w promocji przecinki kupiłeś????
              • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:07
                a czym bys zaznaczyla przerwe na wdech?
                • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:09
                  usp nie zauwazylam didaskalii
                  • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:11
                    Mój błąd! Jaa_ga wygrała u mnie kolację, a Aniela resztę wieczoru za to, że
                    mnie broniła :)
                    • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:13
                      e-e, cala nagroda dla Jagi.
                      to nie byla obrona. to byl atak. nie spodziewalam sie jednak ze Jaaga nawiasem
                      czyta (skad w dzisiejszych czasach u ludzi czas na nawiasy?)
                      • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:14
                        Nie tylko nawiasem. Mimochodem też często
                        • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:16
                          aha mi tez sie zdarza. i to z zamknietymi ocazmi!
                          • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:17
                            Z szeroko zamkniętymi zapewne :)
                            • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:19
                              aha piszesz posty tylko dla doroslych juz. administracja moze je dobrze ukryc :)
                              • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:20
                                Administracja to może nawet "znikać niechciane osoby" :)))))))
                                • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:21
                                  aha, ONI wszystko moga. Ty wiesz kogo ONI znaja?!
                                  • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:25
                                    He he na mnie się też poznali...
                                    tebe przestał mi się kłaniać:))))))
                                    • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:27
                                      e-e to niemozliwe jest. musial akurat pisac esemesa i Cie nie zauwazyl
                                      najpiewniej
                                      • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:29
                                        No co Ty! DWA razy mnie ZNIKNĄŁ!
                                        • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:30
                                          aha skad wiesz? poczulas sie zniknieta na szaro?
                                          • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:33
                                            he he ...żeby na szaro...
                                            NA AMEN! Ani sladu :)))))
                                            • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:34
                                              aha jakie sa objawy? czy mozesz mu np pluc do piwa a mu powieka nawet nie
                                              drgnie?
                                              • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:42
                                                Eee...w tej dyscyplinie osiagi mam słabe, więc nie startuję...
                                                Ale jest tak: ja Go o coś proszę, a On owszem, spełnia me życzenia,
                                                ale jak jakiś cyborg, a nie ludź, znika moje (spełnione co prawda, ale jednak
                                                zapisane) prośby. W ogóle na Fofie jakieś cuda się dzieją..:)
                                                • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:48
                                                  moze kolekcjonuje je? suszy sobie na pamiatke. jak motyle :)
                                                  • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:51
                                                    A Hannibala żadnego w pobliżu...same słonie:))))))
                                                  • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:55
                                                    moze go zniknelas niechcaco?:)
                      • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:23
                        > e-e, cala nagroda dla Jagi.

Jak to e-e??? Ty wiesz komu nie pisze expose? Samemu remislancowi!!!
                        • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:25
                          aha a Ty w ogole wiesz kogo ja nie znam?! ze sobie wyobrazasz?
                          • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:26
                            Mnie?
                            • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:28
                              aha to akurat musialabym sprawdzic w kapowniku, gdyz nie mam aktualnych info
                              • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:31
                                No to nic o mnie nie wiesz :)
                                Ja Ci się do sztambucha nie wpisywałem ;)
                                • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:32
                                  a skad wiesz, ktory pamietniczek byl moj?
                                  • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:34
                                    A to już moja słodka tajemnica ;)
                                    • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:36
                                      ciekawsze sa tajemnice mroczne, uwazam.
                                      • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:45
                                        A mroczny przedmiot pożądania, to dopiero jest pomroczność:)))))
                                        • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:50
                                          Mroczna kobieta o kilku tożsamościach, to żaden przedmiot pożądania nawet dla
                                          Kuby Rozpruwacza (potrójny wyrok!)
                                          • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:53
                                            Boszszee, sebpl...chciałbys o tym porozmawiać???
                                            • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:54
                                              Jaa_guś, Tylko Ty mi zostałaś na tym świecie pełnym dwulicowych kobiet!
                                              • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:58
                                                a taki swiatowid? ile mial twarzy? a nawet nie byl kobieta przeciez
                                                • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 23:02
                                                  Anielu, jako światowid to możesz jako totem w moim ogródku stanąć. Jeden widok
                                                  na gościniec, drugi na furtkę, trzeci na wróble, czwarty na sypialnię, ale
                                                  tutaj akurat będziesz miała zawiązaną torebkę foliową przeciw szpakom.
                                                  • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 23:05
                                                    i mam sie kolegowac z wedrujacymi krasnalami ogrodowymi? tymi, co to samemu
                                                    Tebemu do piwa ten...no... nene to ja juz wole umiesnionych, wysokich,
                                                    kedzierzawych skandynawskich blondynow.
                                                  • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 23:10
                                                    I niech koniecznie pachną drakkarem he he
                                                  • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 23:16
                                                    nene, niech pachnie przygoda!
                                                  • aniela anonsuje ze 22.03.05, 23:16
                                                    juz za chwileczke
                        • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:28
                          Jak nie piszesz, to ososichosi???
                  • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:12
                    Tu na okrągło jak nie didaskalia, to bachanalia :)))
        • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:02
          staram sie wystrzegac
          ale to nie znaczy ze ich nie robie
          ale akurat teraz faktycznie nie
          • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:11
            to fakt. Kix w zespole jest razniejszy, niż Kix w pojedynke.
            • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:13
              Siódme nie kradnij he he
              • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:14
                obawiam sie, ze nie rozumiem. nie przywiazuj jednak do tego wagi
                • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:16
                  E tam..takie sobie równanie z dwiema niewiadomymi he he
                  • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:17
                    to byla pisownia fonetyczna. przyjmijmy, ze dla ulatwienia rozumienai wlasnie
                    • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:19
                      Oj, Anielciu, Anielciu...to nie jest przelotne uczucie...:)
                      • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:20
                        racja. to gleboka niechec jest. mimo ze zablizniona.
                        • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:24
                          skoro nie ma kogo kochac trzeba sie skupic na niecheci
                          albo nienawisci
                          w koncu to tez jakies uczucie
                          • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:26
                            naczytales sie powiesci dla kucharek? nienawisc? a kim Ty jestes osobo?
                            • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:31
                              dla ciebie?
                              uczuciem zastepczym biedna kaleko emocjonalna

• aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:33
                                przykro mi Cie rozczarowac, ale nie budzisz we mnie zadnych emocji. ta niechec
                                to rytuna raczej.
                                • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:39
                                  jednak niechec
                                  dopiero co pisalas cos innego
                                  klamiesz?
                                  po co ?
                                  i tak mi wisi twoja opinia
                                  • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:41
                                    napisalam ze niechec ze zablizniona i ze rutyna. gdzie tu sprzecznosc? nie
                                    pisalam ze szaleje z niecheci. oddaj detektor klamstw do nprawy (nene nie
                                    probuj samodzielnie sil w logice. po prostu oddaj do naprawy i czekaj)
                                    • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:46
                                      silisz sie na oryginalnosc
                                      lepiej ci jednak wychodz to sztampowe "bez odbioru"
                                      a musisz sie silic na odpowiedzi,a mozesz w wolnym czasie zajac sie nastepnymi
                                      prawami fizyki
                                      Archimedes juz placze
                                      • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:49
                                        sile sie na oryginalnosc bo wykazuje brak logiki w Twoich wypowiedziach?
                                        naprawde jestem pierwsza? przykro mi, nie wiedzialam ze to jakies tabu jest.
                                        czy to zalecenie lekarza?
                                        • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:54
                                          jesli ma ci to pomoc w twojej kuracji to przyznam ci racje
                                          spij dobrze
                                          i niech ci sie przysni ktos kto w koncu cie pokocha
                                          jedyna twoja nadzieja to sny

dobranoc
                                          • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:57
                                            Tobie natomiast niech sie przysni ze jestes madry, dowcipny, inteligentny i
                                            celny. przekonasz sie, ze to mile .
                                            • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 23:01
                                              dzieki
                                              ale to byloby nudne tak przez 24 godziny
                                              wole jakis koszmar-moze dzis ty mi sie przysnisz
                                              • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 23:02
                                                przykro mi. starannie wybieram sny w ktorych bywam. raczej nie rob sobie
                                                nadziei.
                            • jaa_ga Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:32
                              Odpowiem tak jak czuję:
                              Kixx jest OSOBO-WOŚCIĄ
                              • karolina-s5 Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:38
                                Chyba Ością...
                                Albo najwyżej kością
                                • Gość: kixx Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:41
                                  dzieki
                                  a twoich ust to komplement
                                  • karolina-s5 Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:42
                                    Przepraszam, tak mi się jakoś zrymowało
                          • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:27
                            Coś o tym wiem! Kixx jest wszędzie, gdzie ja ;)
    • sebpl Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:33
      Sepbl, zostałes palantem forum. Od tej pory cokolwiek powiesz, zostanie użyte
      przeciwko tobie :)
      • Gość: sepbl Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:36
        gratuluję
        • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:38
          aha troche Ci zawiszcze. w czasach swietnosci miewalam po kilka wlasnych
          podszywek. nawet wampir ubieral moje warkocze
          • karolina-s5 Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:39
            płowe (warkocze) jak sarna. Żona rączego jelenia
            • aniela Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 22:43
              sarny strzyga sie na jeza raczej. kawalera.
              • karolina-s5 dygresja 22.03.05, 22:45
                Płowy rączy jeż. Czy takie ma praskie zoo?
                • aniela Re: dygresja 22.03.05, 22:46
                  jeze sa wesole i towarzyskie. podobnie jak zolwie. nie powoduja alergii i zmian
                  skornych. sa dobre dla dzieci.
                  • Gość: kixx Re: dygresja IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:48
                    napisala ekspertka
                    w koncu cale zycie przy jezach i zolwiach
                    i jak mogla poznac uczucia?
                    • sebpl Re: dygresja 22.03.05, 22:51
                      Mogła, uczucie bólu! :(
                    • karolina-s5 Re: dygresja 22.03.05, 22:51
                      Aniela zyje w lesie tudzież w praskim zoo?
                      • aniela Re: dygresja 22.03.05, 22:53
                        w praskim zoo. jestem hipototamem. znalazl mnie tam karolak. karolak jest
                        gadem. ma na imie fredek
                        • karolina-s5 łosie 22.03.05, 23:00
                          Zawsze to lepsze, niż żyć w folwarku (zwierzęcym)

• aniela Re: łosie 22.03.05, 23:02
                            tez sobie chwale. oraz jestem lasa na slodycze (nie moge znalezc pozostalych
                            informacji, zakopaly sie w archiwum)
                  • karolina-s5 Re: dygresja 22.03.05, 22:50
                    No tak, jelen może być co najwyżej rączy. Ależ czyż to dziś nie najbardziej
                    pożądane zwierze?
                    • aniela Re: dygresja 22.03.05, 22:52
                      czyż to ptak jest (ps choc czytalam ze Sąd Najwyzszy przesadzil, ze zwierzeta
                      to nie tylko ssaki ale prtaki gady i owady nawet). nie pożądam czyża jednak ,
                      tak sądze
                      • karolina-s5 Re: dygresja 22.03.05, 22:55
                        W sprawie ptaków to ja się nie wypowiadam, niech coś powiem kixx
          • Gość: sepbl Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 22:41
            :)
    • Gość: Automobilista Re: ::: Palant Forum ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:01
      Głosuję sam na siebie.

Wasz palant :)
      • karolina-s5 Re: ::: Palant Forum ::: 22.03.05, 23:04
        Dziękujemy, ale sobie jakoś poradzimy
    • aniela 100 22.03.05, 23:16
      jedną zapalką! :)
      • Gość: . Re: 101 IP: *.acn.waw.pl 23.03.05, 09:50
        • bojownik_syjamski Re: 102 25.04.05, 21:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka