uniatowski 11.04.05, 16:45 Witam, tu Sławek Uniatowski z Idola. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do głosowania na moją skromną osobę. Spiewać będę "Roxanne" Stinga w wersji swingowej. Głosowanie już w Sobotę. Z góry WIELKIE dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: IDOL? Sławek z Torunia 11.04.05, 16:51 stary, przeginasz z autopromocja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: IDOL? Sławek z Torunia 11.04.05, 16:54 Chyba jesteś bez szans. Jasnowidz w reklamówce mówił, że wygra ktoś z okolic Poznania (jak się nie mylę, ale na pewno nie Torunia) :( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: IDOL? Sławek z Torunia 11.04.05, 16:56 uniatowski napisał: > Witam, tu Sławek Uniatowski z Idola. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do > głosowania na moją skromną osobę. Spiewać będę "Roxanne" Stinga w wersji > swingowej. Głosowanie już w Sobotę. Z góry WIELKIE dzięki. Chlopie wiecej samokrytyki ...i wiary we wlasne sily! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: IDOL? Sławek z Torunia 11.04.05, 16:58 Co to będzie jak wygra? Będzie chodził od domu do domu by sprzedać swoje płyty :( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: IDOL? Sławek z Torunia 11.04.05, 17:01 sebpl napisał: > Co to będzie jak wygra? Będzie chodził od domu do domu by sprzedać swoje płyty > :( To ja wywiesze tabliczke: Nie zmieniam wiary Nie kupuje odkurzaczy Nie kupuje produktów Amwaya Nie slucham plyt Idoli. Odpowiedz Link Zgłoś