Gość: bassPL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 22:15 Auto do warsztatu-padło wspomaganie. rower do spawania-pękła rama. Coś pozytywnego ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Automobilista Re: Dzień świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:16 Coś pozytywnego? Ano mam coś - są przecież autobusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Dzień świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 22:22 ja nie wiem nawet jak się bilet kasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dzień świra IP: *.acn.waw.pl 17.04.05, 23:01 pora na diete lepiej teraz bo jak bedziesz czekal dluzej to schody moga sie zarwac Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Dzień świra 17.04.05, 23:07 A myślałeś żeby urządzić mieszkanie w stylu japońskim? No wiesz, spanie na macie, jedzenie na stoliku z klockami miast nóg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Dzień świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 23:29 japońskie to ja lubę, ale samochody ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wniebowzięty Re: Dzień świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:01 W każdym razie łyżeczką dwa razy w lewo i dwa razy w prawo. I nie zapomnij stópek Jezuska pocałować. Genialny scenariusz ! Genialny film ! Genialne kreacje w tym Marka K. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dzień świra 18.04.05, 00:35 Jezu, nie łam się. Masz jeszcze tyle do zrobienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Dzień świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 00:53 No mam ... Marzy mi się być autorem skandalu na osiedlu. Wywlec wzmacniacz i dopalacze na balkon i zagrać na basówce tak jak Jimmy Hendrix "Star spangled banner" w Woodstock. Gitary nie spale bo pare złotych warta ... Tak wysoko jeszcze nie grałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dzień świra 18.04.05, 00:56 Nie lepiej powymiatać jak Blackmoore w "Stargazer"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Dzień świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 01:00 pamiętam te 70 lata, szkoła średnia, Deep Purple na topie. Ścigaliśmy się kto pierwszy riffy zagra. Dziś to pewnie wstyd gitarę nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dzień świra 18.04.05, 01:08 "Smoke on the water".... ech sentyment mnie bierze. Purple Purplami, ale nie zapominajmy o Iron Buterfly i AC/DC. No i nie sposób pominąć Black Sabbathu [zwłaszcza ich flagowca "Black Sabbath]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPl Re: Dzień świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 01:10 i "Parents"-BUDGIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dzień świra 18.04.05, 01:11 To wypada jeszcze pożeglować w stronę The Animals z ich "House of rising sun". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Dzień świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 01:18 Dla mnie objawieniem było SHAKTI McLouglina w Kongresowej. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dzień świra 18.04.05, 10:13 Wiesz, jeśli chodzi o objawienia, to dla mnie jest nim Vader. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzniebowzięty Re: Dzień świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 07:41 "Parents"-BUDGIE- taaaak ale dodam Iron Man - Ten Years After Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dzień świra 18.04.05, 10:12 Jeżeli już jesteśmy w klimacie Budgie, to poszybujmy w stronę Bostonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Dzień świra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:33 Iron man to chyba Black Sabbath Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Gitarowy Dzień Świra! 18.04.05, 09:16 Wyobraź sobie, że mój kolega (niestety nie żyje, bo mógłby Cię dopingować) był wielkim fanem Hendrixa. I on wystawiał (kiedy chodziliśmy jeszcze do liceum) kolumny na balkon, podłączał swoją gitarę (niestety przegrałam z gitarą, wybrał ją, a nie ... mnie) i grał tak, że pomnik "Czterech Śpiących" drżał, a może nawet i pękał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassPL Re: Gitarowy Dzień Świra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:35 Gitary nie stawiają warunków typu:albo ona albo ja, i dlatego jesteśmy im wierni ... Odpowiedz Link Zgłoś