matrek 29.06.02, 17:55 Jeśli ktoś wybiera się dzisiaj na premierę "Erosa i ... drażniąt" Teatru Nowego, to będę wdzięczny za opinie. Jak się podobało i czy warto wydać 100 na jeden bilet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_laga Re: Eros i ... drażnięta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 21:17 matrek napisał(a): > Jeśli ktoś wybiera się dzisiaj na premierę "Erosa i ... drażniąt" Teatru > Nowego, to będę wdzięczny za opinie. > Jak się podobało i czy warto wydać 100 na jeden bilet. a co to w ogóle ma być ? czyje i kto gra ? nie czytałem o tem nigdzie jeszcze - w iks-ie na czerwiec i lipiec ani słowa, ze w nowym to grają............... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Eros i ... drażnięta 29.06.02, 21:50 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Jeśli ktoś wybiera się dzisiaj na premierę "Erosa i ... drażniąt" Teatru > > Nowego, to będę wdzięczny za opinie. > > Jak się podobało i czy warto wydać 100 na jeden bilet. > > a co to w ogóle ma być ? czyje i kto gra ? nie czytałem o tem nigdzie jeszcze - > w > iks-ie na czerwiec i lipiec ani słowa, ze w nowym to grają............... > amen > pan laga panie laga, poczytaj pan tu: www.teatrnowy.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Eros i ... drażnięta 29.06.02, 22:02 abc2001 napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > Jeśli ktoś wybiera się dzisiaj na premierę "Erosa i ... drażniąt" Tea > tru > > > Nowego, to będę wdzięczny za opinie. > > > Jak się podobało i czy warto wydać 100 na jeden bilet. > > > > a co to w ogóle ma być ? czyje i kto gra ? nie czytałem o tem nigdzie jesz > cze - > > w > > iks-ie na czerwiec i lipiec ani słowa, ze w nowym to grają............... > > amen > > pan laga > > panie laga, poczytaj pan tu: <a href="www.teatrnowy.waw.pl/"target="_bla > nk">www.teatrnowy.waw.pl/</a> thanks \amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś