Dodaj do ulubionych

***Ile byście zapłacili za wynajem takiego.....

09.07.02, 13:13
Chodzi o mieszkanie. Nowe czyste ładne. Trzy pokoje. 64m kwadratowe. Widna
kuchnia. duża łazienka Dwie windy w bloku. Ochrona całodobowa mieszkania. 100m
od bloku przystanek tramwajowy-5 linii T(ale po drugiej stronie bloku więc nic
nie słychać), obok przystanek autobusowy 4 linie. Dodatkowo podziemny garaż -
miejsce parkingowe. Niedaleko sklepy, supermarket pare przystanków dalej. Do
centrum jakies 6,7 przystanków tramwajem.....
Czy 1500 zł (mieszkanie) + 100 zł (garaż) + opłaty (prąd, gaz) to dużo?
Pytam serio.....

tassman:)
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: ***Ile byście zapłacili za wynajem takiego... 09.07.02, 13:25
      tassman napisał:

> Czy 1500 zł (mieszkanie) + 100 zł (garaż) + opłaty (prąd, gaz) to dużo?

Jeżeli w to 1500 jest wliczony czynsz - nie jest to dużo. Ale gdzie to jest,
      wiele zależy od dzielnicy.
      • hania_76 Re: ***Ile byście zapłacili za wynajem takiego... 09.07.02, 13:35
        gosia-s napisał(a):

> tassman napisał:
        >
        > > Czy 1500 zł (mieszkanie) + 100 zł (garaż) + opłaty (prąd, gaz) to dużo?
        >
        > Jeżeli w to 1500 jest wliczony czynsz - nie jest to dużo. Ale gdzie to jest,
        > wiele zależy od dzielnicy.

No wlasnie. Jesli jest to w centrum albo blisko centrum, to jest to bardzo
        atrakcyjna cena.
    • draconessa Re: ***Ile byście zapłacili za wynajem takiego... 09.07.02, 13:35
      To nie jest wyforowana cena, ale w jakiej dzielnicy??? To moze miec ew.wplyw na
      jej obnizenie, chociaz moim zdaniem - niedrogo.
    • draconessa Re: ***Ile byście zapłacili za wynajem takiego... 09.07.02, 13:36
      To nie jest wygorowana cena, ale w jakiej dzielnicy??? To moze miec ew.wplyw na
      jej obnizenie; chociaz moim zdaniem - niedrogo.
    • Gość: Pedro Re: ***Ile byście zapłacili za wynajem takiego... IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 09.07.02, 13:41
      To jest wręcz bardzo tanio, jeśli tak blisko centrum. Musi być w tym jakiś hak...
    • _sindi_ Re: ***Ile byście zapłacili za wynajem takiego... 09.07.02, 13:59
      Jeśli jeszcze jest umeblowane to bardzo tanio. Teraz za głupią kawalerkę trzeba
      1000zł zapłacić.
      • tassman parę szczegółów jeszcze 09.07.02, 14:22
        W mieszkaniu brakuje lodówki i pralki. Meble są. Mieszkanie jest na styku gminy
        centrum/Wola. Ma nie wiecej niż 3 lata...Nówka mówie wam. Gdzies ze 250m od DT
        Wola.....
        W 1500 wliczony jest czynsz. Koles który je chce wynająć jest pewny, sprawdzony
        znam go szmat czasu.....

Co wy na to??
        • _sindi_ Re: parę szczegółów jeszcze 09.07.02, 14:25
          To jeśli masz lodówkę i pralkę a chcesz je wynając to długo sie nie zastanawiaj:)

Pozdr :-)
        • hania_76 Re: parę szczegółów jeszcze 09.07.02, 14:28
          tassman napisał:

> W mieszkaniu brakuje lodówki i pralki. Meble są. Mieszkanie jest na styku gminy
          >
          > centrum/Wola. Ma nie wiecej niż 3 lata...Nówka mówie wam. Gdzies ze 250m od DT
          > Wola.....
          > W 1500 wliczony jest czynsz. Koles który je chce wynająć jest pewny, sprawdzony
          >
          > znam go szmat czasu.....
          >
          > Co wy na to??
          > tassman:)

Bierz i to szybko. Ale swoja droga to niesamowite, ze tak tanio.
          • tassman pytam serio 09.07.02, 14:35
            A jesli ja miałbym taka chate do wynajecia -to byliby jacys chetni???
            Ale chyba podniosę z 1500 do 2000 (wliczony czynsz)....
            Pytam serio.

ps. Sindi nie chciałabyś??
            • _sindi_ Re: pytam serio 09.07.02, 14:39
              Ja nie potrzebuje ale gdyby była tam lodówka i pralka to może bym ci kogos
              znalazła :-)

Pozdr :-)
            • pacio Re: pytam serio 09.07.02, 23:17
              tassman napisał:

> A jesli ja miałbym taka chate do wynajecia -to byliby jacys chetni???
              > Ale chyba podniosę z 1500 do 2000 (wliczony czynsz)....
              > Pytam serio.
              >
              > ps. Sindi nie chciałabyś??

A gdzie jest haczyk ?
              • Gość: trapszo Re: pytam serio IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.02, 08:15
                tassman, dlaczego nie podniesiesz na 2500zl a moze nawet na 3000zl. Zobacz ilu
                chetnych by sie znalazlo. I co tam, wstaw lodowke i pralke, szafe trzy dziwiowa
                i inne takie tam a co!!! Swoja droga ile musza zarabiac ludzie ze moga sobie
                pozwolic na placenie takiego czynszu za mieszkanie. To przecierz dla niektorych
                caly miesieczny zarobek.

Pozdrawiam
                • tassman 2000zł 10.07.02, 10:00
                  Gość portalu: trapszo napisał(a):

> tassman, dlaczego nie podniesiesz na 2500zl a moze nawet na 3000zl. Zobacz ilu
                  > chetnych by sie znalazlo. I co tam, wstaw lodowke i pralke, szafe trzy dziwiowa
                  >
                  > i inne takie tam a co!!! Swoja droga ile musza zarabiac ludzie ze moga sobie
                  > pozwolic na placenie takiego czynszu za mieszkanie. To przecierz dla niektorych
                  >
                  > caly miesieczny zarobek.
                  >
                  > Pozdrawiam

Czyli 2000zł(bez opłat ale z czynszem)/miesiąc jakbym chciał to nie przesada??

• olalaa Re: 1800 zł+lodówka 10.07.02, 10:07
                    To będzie optymalna wersja, prać można w reku :-)
                  • Gość: Joanna Re: 2000zł IP: *.datastar.pl 10.07.02, 14:27
                    tassman napisał:

> Gość portalu: trapszo napisał(a):
                    >
                    > > tassman, dlaczego nie podniesiesz na 2500zl a moze nawet na 3000zl. Zobacz
                    > ilu
                    > > chetnych by sie znalazlo. I co tam, wstaw lodowke i pralke, szafe trzy dzi
                    > wiowa
                    > >
                    > > i inne takie tam a co!!! Swoja droga ile musza zarabiac ludzie ze moga sob
                    > ie
                    > > pozwolic na placenie takiego czynszu za mieszkanie. To przecierz dla niekt
                    > orych
                    > >
                    > > caly miesieczny zarobek.
                    > >
                    > > Pozdrawiam
                    >
                    > ******************************
                    > Czyli 2000zł(bez opłat ale z czynszem)/miesiąc jakbym chciał to nie przesada??
                    >
                    >
                    Według mnie 2000 zł to lekka przesada. Ja płacę za 47 m2 z pralką, lodówką,
                    odkurzaczem ,telefonem, TV i wszystkim co jest mi do życia potrzebne 1200 zł +
                    opłaty. A mieszkam na Mokotowie przy metrze Wilanowska, więc punkt dużo lepszy
                    niż okolice DH Wola (wiem, bo kiedyś tam mieszkałam). Wprawdzie moje mieszkanie
                    jest mniejsze, ale nie przesadzajmy. Znacznie drożej można wynająć mieszkanie
                    firmom, ale wtedy trzeba im wystawiać rachunki.
                • Gość: Pndzelek Re: do trapszo i tassmana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 17:55
                  Np. ja, ja właśnie wynajmuję lokum w samiuteńkim centrum Wawy po prostu topowy
                  standard, całe wyposażenie nieużywane (łącznie ze zmywarką). Lubię wynajmować bo
                  nie lubię mieszkać w jednym miejscu dłużej niż 10 miesięcy.

A do tassmana: gdyby było pełne wyposażenie to możesz wziąć ok. 35 zł/m2. Chociaż
                  nie wiem czy w tym przypadku to się uda, bo Wola to nie jest "dobry" rejon. Ale
                  skoro dom nowy...

>>>---
            • hania_76 Re: pytam serio 10.07.02, 10:04
              tassman napisał(a):

> A jesli ja miałbym taka chate do wynajecia -to byliby jacys chetni???
              > Ale chyba podniosę z 1500 do 2000 (wliczony czynsz)....
              > Pytam serio.

Dzieki tassman, mam juz swoja.
              • tassman Re: pytam serio 10.07.02, 10:09
                hania_76
                >
                > Dzieki tassman, mam juz swoja.

A co mnie obchodzi twoja chata...

• Gość: krzyzak Re: pytam serio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 10:23
                  wolałem kupic własne za 40m2 płace 118,75.W tym mam wszystko! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka