Dodaj do ulubionych

Jacek Bąk: Legia mnie przekonała

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 03:07
niech bak wroci grac do Polski... niewazne czy do legii czy do wisly... jesli
bedzie gral reguralnie reprezentacja na tym zyska bo to dobry pilkarz
Obserwuj wątek
    • rogale tak trzymaj... 23.05.05, 07:57
      ...jeśli chcesz grać w Legii to trzymaj głęboko nochal w rowie prezesów.
      • Gość: Frank and Stein Re: tak trzymaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:43
        nie wiem czy sie wcisnie obok ciebie...
    • Gość: p Niech gra w zespole z większymi możliwościami IP: *.chello.pl 23.05.05, 09:05
      a nie wybiera Legie bo Wisla w ostatnim meczu nie grała na swoim pozimie - czy
      to nie dziwne ze akurat teraz się zdecydował?
      • Gość: logika Re: Niech gra w zespole z większymi możliwościami IP: 195.117.255.* 23.05.05, 12:47
        nie dziwne, teraz w Europie po mału kończą się rozgrywki i czas na takie
        rozmowy, to normalne
    • Gość: qba ciąg się Bąk IP: 62.89.110.* 23.05.05, 09:20
      przeżyjemy, jak nie będzie nam dziadek emerytury pobierał w Krakowie
      • Gość: Frank and Stein przepraszam: co sie Bąk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:16
        ciąg??? ja wiem, ze nie matura a chec szczera zrobi z ciebie oficera, ale na
        mily Bog-jakakolwiek znajomosc ojczystego jezyka obowiazuje!!!
      • Gość: ik Re: ciąg się Bąk IP: 217.30.159.* 23.05.05, 14:23
        wam w Krakowie i tak same dziadki zostały Franiu po 30 Żuraw przed kłos po 30
        majdan tak samo. ERGO?
    • Gość: Zbyszek Kolejny gracz Lecha zasili Legię? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 12:43
      to jest niesłychane - wzajemna nienawiść kiboli a pomimo tego, stały transfer.
      • Gość: Frank and Stein jakiego lecha???motoru lublin jesli juz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:41
        bo to motor lublin wychowal jacka!!! ech te poznanskie przywlaszczanie...
    • Gość: zbyszko Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 14:02
      ale akurat w legii nie ma miejsca dla bąka ..chyba tylko zeby nosić buty za
      CHOTO ..czy on nie moze sobie konczyc kariery w jakiejś łęcznej??
    • Gość: kck Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: 213.199.218.* 23.05.05, 14:15
      Bak to chyba rzeczywiscie nie wie co sie w Polsce dzieje. Jezeli on chce wybrac
      klub, na mecze ktorego przychodza w wiekszosci dresiki i buraki obrazajace sie
      na sedziego i w ramach protestu rzucajace race na stadion, to ja nie wiem. Zaden
      klub w stolicy europejskiej nie ma tak zje*** marki jak Legia. Nie slyszalem,
      zeby jakikolwiek inny klub chcial podpalic wlasny stadion. Kibice zadnego innego
      klubu w Polsce nie robia takich rozrob po meczach. Bak! Zastanow sie nad tym.
    • Gość: diego z legutki Re: ZYGO MUSI ODEJŚĆ - amatorzy grają w lidze 6tek IP: 83.24.140.* 23.05.05, 14:19
      ZYGO MUSI ODEJŚĆ
      ZYGO MUSI ODEJŚĆ
      ZYGO MUSI ODEJŚĆ
      ZYGO MUSI ODEJŚĆ
      ZYGO MUSI ODEJŚĆ
      ZYGO MUSI ODEJŚĆ
      i to jak najszybciej , jak najszybciej . jutro , nie jeszcze dziś ...
    • Gość: darek Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: 194.150.176.* 23.05.05, 14:52
      Panie Bak wspominal pan o lidze mocniejszej niz francuska a tu prosze skonczyl
      pan w slabiutkiej legii. !!
      Troche skromnosci czlowieku...
      • Gość: Frank and Stein Legia slabiutka??? to jak nazwiesz wiselke po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:42
        ...wczorjaszym meczu???
      • Gość: lol Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: *.chello.pl 23.05.05, 18:31
        I tak w przekroju tej rundy i calego sezonu Wisla byla zdecydowanie lepsza
    • Gość: lik Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:57
      lepiej niech idzie do Legii bo po huja ma siedzieć w beznadziejnej druzynie
      licki ,Legia Mistrz!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka