Gość: dzikamalpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 03:07 niech bak wroci grac do Polski... niewazne czy do legii czy do wisly... jesli bedzie gral reguralnie reprezentacja na tym zyska bo to dobry pilkarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogale tak trzymaj... 23.05.05, 07:57 ...jeśli chcesz grać w Legii to trzymaj głęboko nochal w rowie prezesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank and Stein Re: tak trzymaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:43 nie wiem czy sie wcisnie obok ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Niech gra w zespole z większymi możliwościami IP: *.chello.pl 23.05.05, 09:05 a nie wybiera Legie bo Wisla w ostatnim meczu nie grała na swoim pozimie - czy to nie dziwne ze akurat teraz się zdecydował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Niech gra w zespole z większymi możliwościami IP: 195.117.255.* 23.05.05, 12:47 nie dziwne, teraz w Europie po mału kończą się rozgrywki i czas na takie rozmowy, to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba ciąg się Bąk IP: 62.89.110.* 23.05.05, 09:20 przeżyjemy, jak nie będzie nam dziadek emerytury pobierał w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank and Stein przepraszam: co sie Bąk??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:16 ciąg??? ja wiem, ze nie matura a chec szczera zrobi z ciebie oficera, ale na mily Bog-jakakolwiek znajomosc ojczystego jezyka obowiazuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: ciąg się Bąk IP: 217.30.159.* 23.05.05, 14:23 wam w Krakowie i tak same dziadki zostały Franiu po 30 Żuraw przed kłos po 30 majdan tak samo. ERGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Kolejny gracz Lecha zasili Legię? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 12:43 to jest niesłychane - wzajemna nienawiść kiboli a pomimo tego, stały transfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank and Stein jakiego lecha???motoru lublin jesli juz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:41 bo to motor lublin wychowal jacka!!! ech te poznanskie przywlaszczanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.05, 14:02 ale akurat w legii nie ma miejsca dla bąka ..chyba tylko zeby nosić buty za CHOTO ..czy on nie moze sobie konczyc kariery w jakiejś łęcznej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: 213.199.218.* 23.05.05, 14:15 Bak to chyba rzeczywiscie nie wie co sie w Polsce dzieje. Jezeli on chce wybrac klub, na mecze ktorego przychodza w wiekszosci dresiki i buraki obrazajace sie na sedziego i w ramach protestu rzucajace race na stadion, to ja nie wiem. Zaden klub w stolicy europejskiej nie ma tak zje*** marki jak Legia. Nie slyszalem, zeby jakikolwiek inny klub chcial podpalic wlasny stadion. Kibice zadnego innego klubu w Polsce nie robia takich rozrob po meczach. Bak! Zastanow sie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego z legutki Re: ZYGO MUSI ODEJŚĆ - amatorzy grają w lidze 6tek IP: 83.24.140.* 23.05.05, 14:19 ZYGO MUSI ODEJŚĆ ZYGO MUSI ODEJŚĆ ZYGO MUSI ODEJŚĆ ZYGO MUSI ODEJŚĆ ZYGO MUSI ODEJŚĆ ZYGO MUSI ODEJŚĆ i to jak najszybciej , jak najszybciej . jutro , nie jeszcze dziś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: 194.150.176.* 23.05.05, 14:52 Panie Bak wspominal pan o lidze mocniejszej niz francuska a tu prosze skonczyl pan w slabiutkiej legii. !! Troche skromnosci czlowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frank and Stein Legia slabiutka??? to jak nazwiesz wiselke po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:42 ...wczorjaszym meczu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: *.chello.pl 23.05.05, 18:31 I tak w przekroju tej rundy i calego sezonu Wisla byla zdecydowanie lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Re: Jacek Bąk: Legia mnie przekonała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:57 lepiej niech idzie do Legii bo po huja ma siedzieć w beznadziejnej druzynie licki ,Legia Mistrz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś