Gość: vinc Re: CZY WARSCHAU TO HUBAR? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 11:15 nie Hubar jest inteligentny inaczej a Warschau jest gość ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porfirio Re: CZY WARSCHAU TO HUBAR? IP: *.chello.pl 11.09.01, 12:01 a czy kogoś poza 007 to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: CZY WARSCHAU TO HUBAR? 11.09.01, 15:15 Chyba pytanie było skierowane do normalnych ludzi? a nie takich jak ty vinc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: CZY WARSCHAU TO HUBAR? IP: *.nm.matrix.pl 11.09.01, 12:43 NEW YORK TIMES 11 October 2001: "...Oficjalne doniesienia tego nie potwierdzają. Wszelkie ślady - adres, światopogląd narzucają jednoznacznie wniosek, że Warschau i Hubar to dwie różne osoby, niemniej jednak mające spory wpływ na rozwój forum Gazety Wyborczej..." To tyle z prasy...pozostaje jedynie pytanie skąd to zainteresowanie agenta 007? Czyżby jakaś agenda wywiadu, któregoś z państw arabskich lub Rosji zainteresowała się skromnymi osobami Warschaua i Hubara? Czy to pytanie pozostanie bez odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: CZY WARSCHAU TO HUBAR? 11.09.01, 15:19 Zdecydowanie dementuję doniesienia prasowe! Ja to ja a Warshau to ... Jak ktoś może tak uważać? Ja jestem z Łodzi a Warshau z Wawy! Poza tym mamy nieco odmienny punkt widzenia na parę spraw ;-) pozdrowy z Łodzi dla normalnych warszawiaków! (to nie do ciebie vinc itp.!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: 007 to MGR IP: *.nm.matrix.pl 11.09.01, 12:55 Ha! 007 to MGR z innego postu o mnie...Jakis niewydarzony dzieciuch, nieźle zakompleksiony, który próbuje mi wmówić brak wykształcenia...Hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś