Dodaj do ulubionych

Parada nierówności

IP: *.wolomin.net 02.06.05, 07:59
Mam już dość czytania o paru nadętych gejach i lesbijkach, którzy mają problemy. W moim środowisko są osoby innej orientacji i nikt ich nie traktuje źle ani nie dyskryminuje. Są szczęśliwi i zadowoleni. I każdy z nich - zawsze - jak pada temat parady nierówności, mówi, że są zażenowani zachowaniem takich ludzi jak Szymon Niemiec. To właśnie zachowania organizatorów i wtórującej im Wyborczej, są przyczyną wzrostu napięcia na linii homoseksualiści a hetero. Wyborcza pod płaszczykiem walki o prawa człowieka wzywa do nienawiści i na tym się moja przygoda z tą gazetą kończy. Mam po prostu dość tego wielkiego prania mózgu jakie się funduje.
I dlatego popieram decyzję Kaczyńskiego o zakazie organizowania parady. W tej kwestii nie mam wątpliwości.
Obserwuj wątek
    • q-pa Re: Parada nierówności 05.06.05, 20:29
      Gość portalu: Zwykły obywatel napisał(a):

> Mam już dość czytania o paru nadętych gejach i lesbijkach, którzy mają problemy
      > . W moim środowisko są osoby innej orientacji i nikt ich nie traktuje źle ani n
      > ie dyskryminuje. Są szczęśliwi i zadowoleni. I każdy z nich - zawsze - jak pada
      > temat parady nierówności, mówi, że są zażenowani zachowaniem takich ludzi jak
      > Szymon Niemiec. To właśnie zachowania organizatorów i wtórującej im Wyborczej,
      > są przyczyną wzrostu napięcia na linii homoseksualiści a hetero. Wyborcza pod p
      > łaszczykiem walki o prawa człowieka wzywa do nienawiści i na tym się moja przyg
      > oda z tą gazetą kończy. Mam po prostu dość tego wielkiego prania mózgu jakie si
      > ę funduje.
      > I dlatego popieram decyzję Kaczyńskiego o zakazie organizowania parady. W tej k
      > westii nie mam wątpliwości.

a ja nie popieram
      • Gość: basia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 20:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ff Re: Parada nierówności IP: *.Interpl / 217.17.41.* 06.06.05, 15:01
      kacza kupa?
    • Gość: ff Re: Parada nierówności IP: *.Interpl / 217.17.41.* 06.06.05, 15:02
      kaczor ustąp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka