Gość: Werter-6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:35 Będziemy Wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werter-6 Będziemy wszyscy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:48 Plus masa gości z Europy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Będziemy wszyscy!! IP: 217.153.152.* 10.06.05, 10:55 Nie bedzie nam jakis kurdupel mowil gdzie nam wolno spacerowac w naszym miescie, a gdzie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Gdzie będą demonstracje? IP: 139.124.58.* / *.lp3.univ-mrs.fr 10.06.05, 16:05 ! Odpowiedz Link Zgłoś
malachowianka Re: Gdzie będą demonstracje? 10.06.05, 17:20 Wiecie co, toż na pierwszy rzut oka widać, że Kaczyński wprowadza sztuczne podziały. Jednym wolno (katolickim fanatykowm) a innym nie wolno (pozostałym ludziom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ISIF Re: Gdzie będą demonstracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:49 hehe my wcale nie robimy manifestacji no ale jak ktoś chce to niech przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Zaproście Kim Jong Il`a 10.06.05, 18:50 To wtedy będziecie wszyscy:)razem w jednym bagnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBRZYDZONYCHAMSTWE Re: Zaproście Kim Jong Il`a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:51 Doradca1 spadaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terence Re: Zaproście Kim Jong Il`a IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 10.06.05, 23:03 przeca nie ma przymusowego logowania głupolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] kiedy...????? IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 23:13 szkoda tlyko ze nie napisali kiedy to bedzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x WOLNOSC--TAK!- PROPAGOWANIE PEDALSTWA-NIE! IP: *.crowley.pl 10.06.05, 23:20 Brawo Kaczynski!!!!!!!!! Wbrew wszyskim pseudointelektualnym wypowiedziom roznej masci yntelektualystow wolnosc obywatelska nie rowna sie prawu do propagowania wszyskiego, wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: WOLNOSC--TAK!- PROPAGOWANIE PEDALSTWA-NIE! 11.06.05, 00:07 Oj jak wy nie lubicie intelektualistów! Po co rozum i wnioskowanie, skoro wódz mówi co dobre, a co złe, a koledzy z kamieniami i łańcuchami potwierdzają. Inwazja barbarzyńców. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Kacza demokracja... 10.06.05, 23:30 No i widac czarno na bialym. PiSowskie bojowki moga legalnie demonstrowac. Pseudochrzescijanie mowiacy butnie o sobie "obywatele pierwszej kategorii" tez moga, chociaz juz sam tytul ich demonstracji jest agresywny i niedemokratyczny. Matoly, ktore nie potrafia nawet wymyslec nazwy po polsku, zeby bylo poprawnie i z sensem ("przeciw tendencji do adopcji dzieci przez pary homoseksualne") tez moga. A geje nie. No i dobrze, nie bedzie demonstracji. Bedzie spacerek na wiejska. Mam nadzieje, ze w poteznym tlumie... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: bladzisz i bredzisz 10.06.05, 23:39 porazajaca sila argumentow... Pustka w glowie, pustka na ekranie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemny Re: Gdzie będą demonstracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:35 sodomici........... z kozami tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś Re: Gdzie będą demonstracje? IP: *.chello.pl 11.06.05, 00:19 Oczywiście! Kozy (kozły) wszystkich pociągają! Taka dykteryjka: koty się kocą, myszy się mszą, jelenie się jelenią, a co robią pie..e? Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowskaalbina Re: Gdzie będą demonstracje? 10.06.05, 23:38 róg Pięknej i Kruczej, godz. 12.30-15 - "przeciwko jakimkolwiek pracom nad projektem ustawy o związkach partnerskich"; Stowarzyszenie na rzecz Swobód Obywatelskich.Ten świat jest popieprzony Stowarzyszenie na rzecz Swobód Obywatelskich protestuje przeciw projektem ustawy o związkach partnerskich.Jaka to równośc.Ciekawe że takim zakłamańcom nie odmówili i ten ciemnogród może gadać co mu ślins na język przyniesie.Swiat się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Gdzie będą demonstracje? 11.06.05, 00:10 Może nich skrócą tytuł do "przeciwko jakimkolwiek pracom", a będą bardzo mili nierobowi Kaczorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Kaczory do obory!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.05, 00:21 Kaczory do obory!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruti Co za absurd :D IP: *.lns1-c7.dsl.pol.co.uk 11.06.05, 00:21 "* róg Pięknej i Kruczej, godz. 12.30-15 - "przeciwko jakimkolwiek pracom nad projektem ustawy o związkach partnerskich"; Stowarzyszenie na rzecz Swobód Obywatelskich" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: A ZDM też będzie demonstrował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:43 Np. na skrzyżowaniu Marynarskiej i Wołoskiej mogliby urzadzić "demonstrację przeciwko jakimkolwiek robotom drogowym" i piętnowac np. forumowiczów niesłusznie domagajacych się przyspieszenia prac. A pani Ula Nelken swym słodkim głosem krzyczałaby coś przez megafon - to byłoby to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Co za absurd :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 01:01 "* pl. Defilad, godz. 13-15 - "wychowanie w oparciu o wartości chrześcijańskie gwarancją zdrowego społecznie i moralnie społeczeństwa"; Oddział Warszawski Katolickiego Stowarzyszenia Wychowawców" --- Chyba niedługo odkurzą stare sformułowanie "jednośc polityczno-moralna narodu" ukute onegdaj przez Edzia Gierka lub któregoś z jego przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_a_bird TEREFERE HERETYKOM! 11.06.05, 01:14 Jesteście na wymarciu! hłe, hłe, hłe Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Co za absurd :D 11.06.05, 03:14 Gość portalu: Maruti napisał(a): > "* róg Pięknej i Kruczej, godz. 12.30-15 - "przeciwko jakimkolwiek pracom nad p > rojektem ustawy o związkach partnerskich"; Stowarzyszenie na rzecz Swobód Obywa > telskich" Ojojoj, ja też z tego zlewam :D :D :D Szkoda że nie jestem z warszawy, zrobiłbym transparent "Geje i Lesbijki mi wiszą, ale Kaczyński to palant" i dołączył do manifestacji :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Gdzie będą demonstracje? IP: *.acn.waw.pl 11.06.05, 02:12 precz z pedalami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek GAY POWER W WARSZAWIE!!!! IP: *.dyn.optonline.net 11.06.05, 03:30 WSZYSCY NIECH POKAZA GEJOWSKA DUME!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit a może raczej IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.05, 10:37 WSZYSCY NIECH POKAŻĄ GEJOWSKĄ D(u)PĘ! od razu będzie widać, że pedalstwo to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDR Re: GAY POWER W WARSZAWIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:48 hehe Gejowską.. dumę.. hehe pedały.... Parada.. Równości.. hehehe dobre dobre.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arro skoro pedały mogą się tak panoszyć IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.05, 10:40 ...to ja z chęcią pokazałbym moją dezaprobatę wobec dewiantów narzucających mi się publicznie ze swoimi poglądami i widzimisie. Te typy i typiary atakują wszystkich pomówieniam o brak tolerancji ale sami tego słowa ni w ząb nie rozumieją. Są tolerowani, ale nie akceptowani - i nie powinni być. Coś tak obrzydliwego i bezsensownego jak pedalstwo i lesbiarstwo zasługuje na... leczenie. i tyle. "Gay power" hehehe.. MOŻE RACZEJ "GAY POWDER" NA HEMOROIDY, CO??? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Skąd klikasz zakompleksiony Polaku?? 12.06.05, 09:05 ???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony GAY POWDER w Warszawie!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 11.06.05, 10:50 Nowa maść na hemoroidy dla kochających (i defekujących) inaczej!!!! Jedyna okazja!! Dzisiaj w trakcie parady równości upośledzeni przez to straszne schorzenie (pedalstwo) będą prezentować ten nowy medykament! GAY POWDER dla każdego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0==><==0 Re: Gdzie będą demonstracje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.05, 11:27 zniesmaczony ty leszczyku wracaj pod swoj kamyczek bo cie zdepcze. Wiesz szczescie masz ze jestes tu anonimowy bo gdybym tylko mial twoj adres to bys cienko spiewal.Zal mi takich jednostek jak ty.I dz wyliz dupe tym oszolomom i zdebilalym kaczorom a nie sie na forum udzielasz. Ty pewnie jestes jednym z tych debili z LPR-u. Smutne masz zycie rodzice strasznie cie gnojku skrzywdzili. Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 co tak wczesnie, moze popatrze na zboczencow w 11.06.05, 11:46 wielkim miescie. kiedy bedzie parada zoofili i nekrofilii ? ktos wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
koganei Re: Gdzie będą demonstracje? 11.06.05, 12:08 No i super. Kaczyński zabraniając Parady Równości argumentował, że byłaby niebezpieczna i że były pogłoski o kontrdemonstracjach. Tymczasem zezwolił na SZEŚĆ kontrdemonstracji! Legalnie mogą sobie KONTRDEMONSTROWAĆ chociaż właściwie nie mają przeciw czemu, bo demonstracji jako takiej nie ma... Kaczyńskiemu niech ktoś przypomni że występuje pod hasłami "Prawa i Sprawiedliwości" - bo jak narazie na prawo wylewa się sikiem równym. Np. na prawo do wolności słowa i swobody zgromadzeń. Głupio mi, bo Kaczyński do tej pory wydawał mi się politykiem w miarę rozsądnym - po tym incydencie jednak będę jego przeciwnikiem. Szkoda, że nie ma mnie w Polsce, poszedłbym na którąś z demonstracji. Nałęcz odważnie powiedział, że tego dnia na złość Kaczyńskiemu będzie gejem, i ja się przyłączam. Acha wszystkich którzy w tym momencie poczuli nieodpartą potrzebę wyzwania mnie od pedałów albo sugerowania intymnego związku z p. Nałęczem: odpuście sobie proszę komentowanie tego postu. Na wszystko jest czas i miejsce, do dyskusji na tym poziomie służy forum Onetu a nie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adf Re: Gdzie będą demonstracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:19 ja nie będę więc nie pisz że będziemy wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Re: Gdzie będą demonstracje? 11.06.05, 12:31 No i co? Zadowoleni ze swego panoszycielstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodam Gdzie będą posuwać? IP: *.media4.pl 11.06.05, 14:29 Jestem za równością wszystkich otworów. Uszy są dyskryminowane!!! Myjmy Uszy! Odpowiedz Link Zgłoś