Dodaj do ulubionych

Wstyd mi Warszawo...

IP: 195.136.112.* 13.06.05, 09:35
czytam od rana nagłówki gazet, przerzucam strony, i ogarnia mnie wstyd - jak
można nazwać tolerowanie zboczeń osiągnięciem. Normalnie homoseksualizm wyżyną
intelektualną! Schodzimy na psy, w dodatku ta nachalna manipulacja, jake to
pedalstwo wspaniałe, a antypedalstwo jakie jest be. Dno
Obserwuj wątek
    • paul_78 Re: Wstyd mi Warszawo... 13.06.05, 10:21
      Ale za to mamy wolność i demokrację.
      • bartllomiej Re: Wstyd mi Warszawo... 13.06.05, 10:25
        wlasnie co to tam sie odbywalo, jakas parada pedofilow czy cos w tym stylu,
        chcialem wrocic sobie przez nowy swiat i nie moglem ;/
    • Gość: JK Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia prawo IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 10:25
      w swietle kamer. To jest anarchia. Za takie cos Nałecza powinni zakuc w
      kajdany. i sluzalcza policja. Biale pały to geje...jednak to prawda.
      • Gość: Automobilista Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia IP: *.bumar.com 13.06.05, 10:35
        No tak, każdego mającego "niesłuszne" poglądy zakujmy w kajdany, a potem w
        dyby. Ot prawo i sprawiedliwość...
        • d.z Re: Jaki wstyd? 13.06.05, 10:38
          Ludzie o co wam chodzi?
          Nie wstyd wam brudu za paznokciami, nie wstyd wam zapchanych badziewiem
          balkonów, nie wstyd wam zadeptanych trawników, nie wstyd wam smrodu w
          autobusie, nie wstyd wam psich kup na chodnikach, nie wstyd wam stanu
          warszawskich ulic, nie wstyd wam wtórnego analfabetyzmu (większość rodaków nie
          umie wypełnić urzędowego durku). Tego wam nie wstyd?
          To dopiero wstyd!
          • Gość: Mar urzędowe druki IP: *.skorosze.2a.pl 13.06.05, 16:18
            Chciałem zauwazyć, że nieumiejętność wypełniania urzedowych druków nie jest
            przejawem analfabetyzmu wtórnego, ale PIERWOTNEGO. W żadnej szkole nie uczy się
            jak wypełniać PIT, jak napisać pismo do urzędu albo pozew do sądu w prostej
            sprawie (o zapłatę, o przywrócenie stosunku pracy, o stwierdzenie nabycia
            spadku...). Za to od kilkunastu lat chcą uczyć jak się robi dzieci i jak robić
            dzieci, żeby nie zrobić...
        • Gość: JK Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 10:39
          nie za niesluszne poglady a za lamanie prawa. Drobna roznica. Legalnie wybrana
          wladza w legalny sposob zakazala parady a marszalek i policja to prawo zlamaly.
          Dla tego geja Nałecza zero szacunku.
          • Gość: Automobilista Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia IP: *.bumar.com 13.06.05, 10:40
            > wybrana wladza w legalny sposob zakazala parady

Zakaz był nielegalny, bo niezgodny z konstytucyjnym prawem do manifestowania
            własnych poglądów.
            • bartllomiej Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia 13.06.05, 10:42
              ehh
            • Gość: JK Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 10:44
              Nie masz racji. Przed kazdym sadem przegrasz. Trybunal Konstytucyjny juz raz
              orzekl wyraznie ze gospodarz miasta ma prawo odmowic demonstrantom zgody ze
              wzgledu na interes miasta ktorym zarzadza.Oczywiscie musi podac przyczyny. Ale
              Automobilisto najwazniejsze ze SZMATY w mundurach policyjnych straca prace. Z
              tego sie ciesze.
              • Gość: P.S.J. Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia IP: *.itpp.pl 13.06.05, 15:46
                No i jaki był interes miasta w zakazzywaniu wieców (nie parady, przypominam, bo
                takowej nie bylo. Organizatorzy zglosili 8 wiecow...)? Ktos w ogole widzial
                uzasadnienie zakazu wystosowanego przez Kaczora?
              • Gość: Automobilista Re: Wstyd mi za Polske. Policja i politycy lamia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:47
                > Nie masz racji. Przed kazdym sadem przegrasz. Trybunal Konstytucyjny juz raz
                > orzekl wyraznie ze gospodarz miasta ma prawo odmowic demonstrantom zgody ze
                > wzgledu na interes miasta ktorym zarzadza.

Tyle, że Kaczka musiałaby przed sądem udowodnić, w jaki sposób demonstracja
                naruszy interes miasta - obawiam się, ze miałąby z tym spore problemy.

> Oczywiscie musi podac przyczyny.

Ano właśnie. A z tym miałby spory kłopot.

> Automobilisto najwazniejsze ze SZMATY w mundurach policyjnych straca prace. Z
                > tego sie ciesze.

Nie stracą pracy, bo w sposób prawidłowy zapobiegli naruszeniu porządku
                publicznego.
    • Gość: Mar plac demonstracyjny! - to jest pomysł IP: *.skorosze.2a.pl 13.06.05, 16:21
      A nie możńa by utworzyć jakiegoś "placu demonstracyjnego" - np. gdzieś na
      peryferiach miasta, na jakiejś łące? I tam by sobie można manifestowac do woli:
      górnicy, hutnicy, sklepowe, prostytutki, alterglobaliści i alterseksualiści,
      posiadacze psów i hodowcy kotów, wegetarianie i młodziesz wszechpolska.... I
      niech robią co chcą! TV i tak pokaże, a korków w mieście nie będzie.
      • Gość: Bubio Rzym też z tego powodu upadł... IP: 195.136.112.* 13.06.05, 16:34
        Jak można porównać brud na ulicy z afirmacją zboczenia? Trochę nie ten kaliber
        przedmówco! Wstyd, że zamiast pochylić się z troską nad schorzeniami dyskutujemy
        o "prawach".

Prawo nie uratuje człowieka i jego wolności!!

Można przecież wymyślić dowolne prawo, ale zawsze ono kogoś skrzywdzi. Prawo
        stanowi jakaś tam większość. I gdyby ta większość ustanowiła, że czarne jest
        białe, albo że związki hetero są nielegalne?

Trzeba załamać się nad manipulacją jakiej jesteśmy poddawani i jakiej ulegamy!
        • Gość: Mr X Re: Rzym też z tego powodu upadł... IP: *.itpp.pl 13.06.05, 17:03
          Zapraszam na Białoruś - tam są demonstracje tylko jedynie słusznych poglądów.
          Inne demonstracje nie mają pozwolenia legalnie wybranych władz i uczestnicy
          tych demonstracji są zamykani. Polecam również Koreę Północną - tam uczestników
          nielegalnej demonstracji (i członków ich rodzin, zdaje się do 3-ciego stopnia
          pokrewieństwa) zamyka się w obozach pracy (dlatego panuje tam powszechny
          dobrobyt, a i demonstracji, zwłaszcza gejów, jakoś niewiele).

Nie popieram pedałów, a tym bardziej pokazywania tego na ulicy, ale po to jest
          wolność i demokracja aby każdy mógł demonstrować swoje poglądy nawet wtedy gdy
          większość społeczeństwa się z nimi nie zgadza.

Dodatkowo Parada miała odbyć się w sobotę, gdy ruch na ulicach jest mały i
          korków praktycznie nie ma. Przypomnę że niektóre demonstracje LEGALNE odbywają
          się w piątek po południu, tak aby jak najbardziej sparaliżować miasto.
          Jeśli już czegoś zakazywać to właśnie demonstracji w dni powszednie, gdy
          uczciwi ludzie chcą normalnie pracować. Oczywiście taki zakaz dotyczyłby
          WSZYSTKICH demonstracji bez względu kto i po co demonstrować chce.
    • Gość: Zapytajcie o to.. WSTYD POLITYCY LUDZIE UMIERAJA Z GLODU IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.05, 17:35
      Kto rzadzi w Polsce ze pisze sie o w sumie drobnych i blahych sprawach aby
      tylko odsunac ludzka uwage od tego co istotne. Ludziom brakuje pieniedzy na
      podstwy zyciowe: na jedzenie i lekarstwa, a tu ciagle geje, wiece i
      pseudodemokracja. DEMOKRACJA KTORA POZWALA LUDZIO GLODOWAC I UMIERAC W ICH
      WLASNYM KRAJU NIE JEST ZADNA DEMOKRACJA.
    • umfana Re: Wstyd mi Warszawo... 13.06.05, 23:51
      Bubio lecz się z głupoty :o)
      • Gość: kuntakinte Re: Wstyd mi Warszawo... IP: *.aster.pl 14.06.05, 00:47
        umfana napisała:

> Bubio lecz się z głupoty :o)

A ty z zoofilii !
      • Gość: Bubio Re: Wstyd mi Warszawo... IP: 195.136.112.* 17.06.05, 12:43
        Czy chociaż próbowałeś/aś zrozumieć o czym pisałem, czy tylko chcesz
        zademostrować swój brak tolerancji dla osób które mają inne poglądy? Spadaj głąbie!
        • Gość: lucek Re: Wstyd mi Warszawo... IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 17.06.05, 18:28
          Ja nawet próbowałem zrozumieć, ale tej zaściankowości bijącej od Ciebie i tych głębokich stereotypów, w których tkwisz nijak pojąć nie umiem. Dzięki takim pacanom jak Ty wciąż jesteśmy z tyłu państw rozwijających się, zamiast podążać wartkim krokiem za Europą, której jakość i styl życia wciąż nam się śni po nocach i do której tak w pragnieniach chcemy "doszlusować". Ciekaw jestem co zrobiłbyś, gdyby okazało się, że Twoje dziecko jest homoseksualnej orientacji. Eksterminowałbyś? Szkoda mi czasu na takich głupków jak Ty.

lucek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka