Gość: bx IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:23 ...firmu ELEKTROLUX, czy ktos wie w ktorym centrum handlowym moge to kupic, dodam iz mieszkam w centrum wawy, od niedawna i stad moja nieznajomosc terenu. Z gory dziekuje. bx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: *.waw.cdp.pl 25.07.02, 10:30 wybierz się lepiej do jakiejś hurtowni AGD (Szron, Euro itp) będzie taniej, możesz negocjować ceny, transport w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 10:31 Wal do EURO-AGD jest tego pełno wszedzie.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:40 tassman , ale gdfzie to jest, poproszej podaj ulice;)) bx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BX EURO AGD IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:42 TASSMAN, PROSZE PODAJ NAZWE ULICY, DZIEKI BX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: EURO AGD IP: *.datastar.pl 25.07.02, 10:57 Gość portalu: BX napisał(a): > TASSMAN, PROSZE PODAJ NAZWE ULICY, > DZIEKI > BX weź książkę telefoniczną - znajdziesz dużo Odpowiedz Link Zgłoś
_sindi_ Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 10:49 Jedno napewno przy Geant na Puławskiej to jest na Ursynowie. Drugi sklep jest w nowo otwartym centrum W-wa WILEŃSKA na Radzymińskiej. Trzecie w Klifie przy Okopowej. Wszędzie tego pełno, tylko się dobrze rozgladać :-) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:51 Sindi , dzieki, bx Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:13 EURO jest tez na Swietokrzyskiej ( na odcinku miedzy Rondem ONZ a Emilii Plater, i jeszcze w Sezamie na Marszalkowskiej na II pietrze ( to ten dom towarowy na rogu Swietokrzyskiej i Marszalkowskiej z przylegajacym Mc Donaldem - sorry, ze tak lopatologicznie, ale skoro mieszkasz od niedawna w Warszawie, to chce jak najlepiej okreslic miejsce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 11:34 Dziekuje bardzo za info, tylko zastanawiam sie czy np na okopowej nie bedzie taniej niz przy Emilii Plater??? bx Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:38 Nie sadze - siec to siec i ceny maja wszedzie te same. A Klif tez akurat nie jest najtanszym Centrum Handlowym w Warszawie. No i polecam Ci Sezam. Aha, mozesz jeszcze pojechac do EURO na Marszalkowskiej w sklepie o nazwie Berlin, tuz przed placem Zbawiciela jadac z centrum po prawej. Przystanek tramwajowy z centrum jest akurat przed wejsciem do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:26 Możesz też sprawdzić sieć sklepów AVANS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: *.datastar.pl 25.07.02, 11:43 Polecam SZRON (na Kolejowej - boczna od Towarowej przed Dworcem). Kupowałam tam kilka sprzętów i dostałam całkiem ciekawe rabaty (robią to sami z siebie, nawet nie trzeba pytać). Duuuuuuuuużym plusem jest transport + wniesienie (nie mam windy, a zmywarka czy pralka potrafią ważyć :)) w cenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:45 przypomnialam soobie jeszcze jedno miejsce - Centrum Jupiter przy ulicy Towarowej ( odcinek miedzy Prosta a Pl. Zawiszy) tam tez maja dosc duzy wybor AGD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 12:57 Ja tez baaaaaaaaaardzo dziekuje! bx Odpowiedz Link Zgłoś