Dodaj do ulubionych

chce kupic pralke & lodowke Elektrolux

IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:23
...firmu ELEKTROLUX, czy ktos wie w ktorym centrum handlowym moge to kupic,
dodam iz mieszkam w centrum wawy, od niedawna i stad moja nieznajomosc
terenu. Z gory dziekuje.
bx
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: *.waw.cdp.pl 25.07.02, 10:30
      wybierz się lepiej do jakiejś hurtowni AGD (Szron, Euro itp) będzie taniej,
      możesz negocjować ceny, transport w cenie.
    • tassman Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 10:31
      Wal do EURO-AGD jest tego pełno wszedzie....

tassman:)
      • Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:40
        tassman , ale gdfzie to jest, poproszej podaj ulice;))
        bx
        • Gość: BX EURO AGD IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:42
          TASSMAN, PROSZE PODAJ NAZWE ULICY,
          DZIEKI
          BX
          • Gość: Anka Re: EURO AGD IP: *.datastar.pl 25.07.02, 10:57
            Gość portalu: BX napisał(a):

> TASSMAN, PROSZE PODAJ NAZWE ULICY,
            > DZIEKI
            > BX

weź książkę telefoniczną - znajdziesz dużo
        • _sindi_ Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 10:49
          Jedno napewno przy Geant na Puławskiej to jest na Ursynowie. Drugi sklep jest w
          nowo otwartym centrum W-wa WILEŃSKA na Radzymińskiej. Trzecie w Klifie przy
          Okopowej. Wszędzie tego pełno, tylko się dobrze rozgladać :-)

Pozdr
          • Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 10:51
            Sindi ,
            dzieki,
            bx
            • draconessa Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:13
              EURO jest tez na Swietokrzyskiej ( na odcinku miedzy Rondem ONZ a Emilii
              Plater, i jeszcze w Sezamie na Marszalkowskiej na II pietrze ( to ten dom
              towarowy na rogu Swietokrzyskiej i Marszalkowskiej z przylegajacym Mc Donaldem -
              sorry, ze tak lopatologicznie, ale skoro mieszkasz od niedawna w Warszawie, to
              chce jak najlepiej okreslic miejsce)
              • Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 11:34
                Dziekuje bardzo za info, tylko zastanawiam sie czy np na okopowej nie bedzie
                taniej niz przy Emilii Plater???
                bx
                • draconessa Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:38
                  Nie sadze - siec to siec i ceny maja wszedzie te same. A Klif tez akurat nie
                  jest najtanszym Centrum Handlowym w Warszawie. No i polecam Ci Sezam. Aha,
                  mozesz jeszcze pojechac do EURO na Marszalkowskiej w sklepie o nazwie Berlin,
                  tuz przed placem Zbawiciela jadac z centrum po prawej. Przystanek tramwajowy z
                  centrum jest akurat przed wejsciem do sklepu.
    • jhbsk Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:26
      Możesz też sprawdzić sieć sklepów AVANS.
    • Gość: Anka Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: *.datastar.pl 25.07.02, 11:43
      Polecam SZRON (na Kolejowej - boczna od Towarowej przed Dworcem). Kupowałam
      tam kilka sprzętów i dostałam całkiem ciekawe rabaty (robią to sami z siebie,
      nawet nie trzeba pytać). Duuuuuuuuużym plusem jest transport + wniesienie (nie
      mam windy, a zmywarka czy pralka potrafią ważyć :)) w cenie !
    • draconessa Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux 25.07.02, 11:45
      przypomnialam soobie jeszcze jedno miejsce - Centrum Jupiter przy ulicy
      Towarowej ( odcinek miedzy Prosta a Pl. Zawiszy) tam tez maja dosc duzy wybor
      AGD.
      • Gość: bx Re: chce kupic pralke & lodowke Elektrolux IP: 148.81.55.* 25.07.02, 12:57
        Ja tez baaaaaaaaaardzo dziekuje!
        bx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka