Gość: pompon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 21:25 Był ktoś? Jeśli tak, to recenzje proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ludovico Re: Folk Gospoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:52 Recenzje byly juz tutaj. Klienci zostali skrojeni i malo co nie zebrali w kuper od "ochrony". To co ja zapamietalem z tego dlugiego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Folk Gospoda IP: 192.165.213.* 27.06.05, 08:58 Recenzje w wątku sprzed kilku tygodni czy miesięcy były różne, chociaż te o zabarwieniu lekko negatywnym faktycznie przeważały. Ja tam byłem raz, zjadłem niezłe pierogi za rozsądną cenę, wysłuchałem przyjemnie przygrywającej kapeli pseudofolklorystycznej, nikt mnie nie szarpał i ja nikogo nie szarpałem. W sumie więc jest tam całkiem przyjemnie, oczywiście o ile zaakceptuje się lekko kiczowatą "wiejską" konwencję lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Folk Gospoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:10 Od ponad roku, tj. odkąd istnieje Folk, jestem tam częstym gościem. Poleciłem już ten lokal wielu osobom i, z tego co wiem, wszyscy chadzają tam nadal. Nikt nigdy mnie nie szarpał, ale może dlatego, ze i ja i towarzystwo z którym tam bywał zachowuje się przyzwoicie. Byłem świadkiem zdarzenie gdy jakiś gościu czepiał się o wszystko, ubliżał kelnerom, zaczepiał innych gości. Może to właśnie to zdarzenie miał na myśli forumowicz? Jedzenie jest fajne i w przystępnych cenach. A wystrój? - mnie nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Folk Gospoda IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.07.05, 18:48 Podczas ubieglorocznych wakacji bylem tam kilkakrotnie , zawsze w pare osob i bylo znakomicie. Juz nie moge sie doczekac kiedy tego lata znow znajde sie w Warszawie i sobie pouzywam w Folk Gospodzie !! Odpowiedz Link Zgłoś