Dodaj do ulubionych

Internauci bawią się ludzką tragedią

IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 13.09.01, 10:19
W internecie pojawiła się gra symulująca terorystyczny atak na World Trade
Center. W tej grze użytkownik ma za zadanie zestrzelić samoloty lecące w
kierunku budynków.
W tej makabrycznej zabawie na stronie www... gracz uzyskuje punkty za każdy
strącony samolot. Na początku gry maszyny są dwie, potem pojawia się ich coraz
więcej. Autor gry zamieścił też zdjęcia strażaków, którzy bezradnie przyglądają
się atakowi. Są to ujęcia zrobione dwa dni temu podczas akcji ratowniczej.
Chociaż cała strona jest obsługiwana w języku fińskim, adres strony
internetowej wskazuje, że po raz kolejny Polacy potrafią się bawić cudzym
nieszczęściem. Wczoraj pojawiły się nieodpowiedzialne wpisy na oficjalną listę
ocalonych w Nowym Jorku. Pojawiły się na niej wpisy po polsku - o treści w
zamierzeniu autorów żartobliwej (był m.in.wpis Bolek i Lolek) lub antysemickiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: D.Z. Re: Internauci bawią się ludzką tragedią IP: *.*.*.* 13.09.01, 10:29
      Gość portalu: Fufek napisał(a):

Chociaż cała strona jest obsługiwana w języku fińskim, adres strony
      > internetowej wskazuje, że po raz kolejny Polacy potrafią się bawić cudzym
      > nieszczęściem. Wczoraj pojawiły się nieodpowiedzialne wpisy na oficjalną listę
      > ocalonych w Nowym Jorku. Pojawiły się na niej wpisy po polsku - o treści w
      > zamierzeniu autorów żartobliwej (był m.in.wpis Bolek i Lolek) lub antysemickiej

Czasem szkoda słów. Sprawdzałem tę listę wczoraj, by przekonać się czy
      przypadkiej nie ma na niej nazwiska "drogiej" mi kiedyś osoby pozostałej za
      oceanem. Coż ja zobaczyłem, ano Miś Uszatek - good, Jesus Christ - critical itp.
      Czasem tak sobie myślę, że ...... ale to nie nadaje się do forum.

• Gość: zdzicha Re: Internauci bawią się ludzką tragedią IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 10:37
        Wstyd, prosze Panstwa, wstyd...
      • sloggi Re: Internauci bawią się ludzką tragedią 13.09.01, 10:38
        I dziwić się opinii, że Polacy to idioci. Wszak kilku głupków psuje opinię
        całemu narodowi. Kilku głupków, którzy naprawdę mają wszystko w dupie, swój
        poziom niestety też.
        • Gość: Ursyn Re: Internauci bawią się ludzką tragedią IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 20:36
          "Oni już się tacy robią, a sposób
          wychowania utrwala pewne zasady." Znajome? A może Arabowie też nie są tacy źli?
          Ale co tam, zbojkotujem jech restauracje.
    • Gość: Ursyn Re: Internauci bawią się ludzką tragedią IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 20:33
      Nie wszystkiech da sie zamknąć w Tworkach - niestety.
    • Gość: zet Re: Internauci bawią się ludzką tragedią IP: 195.187.84.* 14.09.01, 09:21
      Sprawdzałam na tej liście, faktycznie, są tam wpisy w stylu:
      Andrew Golota - critical
      Lady Diana - fine
      Ali Baba, Beavis & Butthead itp. To makabryczne naigrywanie się z czyjegoś
      nieszczęścia i źle świadczy o poziomie intelektualnym wpisujących. Ta lista nie
      miała służyć jako pole do popisu dla bandy głupków, którzy, niestety, pochodzą
      też z Polski.
    • nocomment Re: Internauci bawią się ludzką tragedią 17.09.01, 16:16
      Gość portalu: Fufek napisał(a):

> W internecie pojawiła się gra symulująca terorystyczny atak na World Trade
      > Center. W tej grze użytkownik ma za zadanie zestrzelić samoloty lecące w
      > kierunku budynków.
      > W tej makabrycznej zabawie na stronie www... gracz uzyskuje punkty za każdy
      > strącony samolot. Na początku gry maszyny są dwie, potem pojawia się ich coraz
      > więcej. Autor gry zamieścił też zdjęcia strażaków, którzy bezradnie przyglądają
      >
      > się atakowi. Są to ujęcia zrobione dwa dni temu podczas akcji ratowniczej.
      > Chociaż cała strona jest obsługiwana w języku fińskim, adres strony
      > internetowej wskazuje, że po raz kolejny Polacy potrafią się bawić cudzym
      > nieszczęściem. Wczoraj pojawiły się nieodpowiedzialne wpisy na oficjalną listę
      > ocalonych w Nowym Jorku. Pojawiły się na niej wpisy po polsku - o treści w
      > zamierzeniu autorów żartobliwej (był m.in.wpis Bolek i Lolek) lub antysemickiej
      > .

Co tu dużo gadać...wstyd mi za tych buraków...

• Gość: emigrant A czego sie spodziewacie! IP: 198.138.227.* 17.09.01, 22:21
        Czego sie spodziewacie po narodzie ktory jeszcze niedawno byl podziwiany na
        swiecie za obalenie komunizmu a dzis wg badan poprze 2-gie wcielenie komuny.
        Ponad polowa znas to idioci, i w tym morzu idiotow nie jest zaskakujace ze
        trafi sie kilku bezdusznych pozbawionych jakiegokolwiek czlowieczenstwa
        kretynow.
        Niestety dzis kazdy oszolom moze usiasc do internetu i robic co chce.
        • Gość: yahve Prawica kultywuje chamstwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 00:35
          Czy wy z prawicy zawsze musicie reagowac chamstwem? Nie stac was na nic innego?
          Nie dziwicie sie ze polowa ludzi chce glosowac na lewice? gdy wy
          reprezentujecie taki poziom, ludzie nie maja zadnego wyboru. Jestes prymitywna
          osoba i nie bede z toba dyskutowal, ale pomysl czasem o tym, ze moze jednak
          chamstwo nie zjednuje zwolennikow. chyba ze kultura to calkiem obce tobie
          slowo, co specjalnie by mnie nie zdziwilo.
          • Gość: volny Re: Prawica kultywuje chamstwo IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 20.09.01, 09:24
            Czy ty masz pomieszanie zmyslow prawica lewica a moze dupica ???????
            chamy i debile nie umieja uszanowac ludziego nieszczescia
            a ty nastepny idiota wyzywasz ludzi z prawicy.
            o czym ty kmiotku piszesz.
            ze prawica reaguje chamstwem
            CZYTAM TE TWOJE BREDNIE Z PRZERAZENIEM
            JAK SZYBKO MOZNA ZROBIC Z TEGO FORUM U B I K A C J E
            Z TOBA I PAROMA INNYMI KMOTAMI NA CZELE.
            A TY PLUJESZ W OKOLO

zbulwersowany VOLNY

Gość portalu: yahve napisał(a):

> Czy wy z prawicy zawsze musicie reagowac chamstwem? Nie stac was na nic innego?
            >
            > Nie dziwicie sie ze polowa ludzi chce glosowac na lewice? gdy wy
            > reprezentujecie taki poziom, ludzie nie maja zadnego wyboru. Jestes prymitywna
            > osoba i nie bede z toba dyskutowal, ale pomysl czasem o tym, ze moze jednak
            > chamstwo nie zjednuje zwolennikow. chyba ze kultura to calkiem obce tobie
            > slowo, co specjalnie by mnie nie zdziwilo.

• Gość: yahve a to nie jest chamstwo co piszesz? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 18:37
              czlowieku, opanuj sie, ja nie do tematu ogolnego pisalem, tylko to tego nade
              mna ktory gdzies na lewicy upatruje przyczyn krytykowanego zjawiska. i o to mi
              chodzilo. a tak poza tym to moze pojdziesz sie leczyc czy cos, bo twoja reakcja
              byla raczej niezdrowa. jest taki szpital przy nowowiejskiej, moze sie tam
              zglos, na pewno znajdzie sie kaftanik.
              • Gość: VOLNY yahve ma delikatnosc w D.........e IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.09.01, 03:31
                nikogo nie staciles w takiej tragedi dlatego NIC nie rozumiesz
                chcesz pisac na prawiece lewice pisz pod innym tematem.
                mnie to wszystko jedno.
                ale jak patrze jak ludziom wisi czyjes ostateczne nieszczescie
                to zawsze odemnie uslyszy prawde.
                postaw sie raz w sytucje takiego czlowieka to moze zrozumiesz

natomast ja jestem zdrowy
                a ty jak pijany sam nie wie ze jest pijany
                a ty nie wiesz je masz zerowy poziom delikatosci do ludziej tragedi

koncze obrzydzenie mnie bierze ze pisze do ciebie

VOLNY

Gość portalu: yahve napisał(a):

> czlowieku, opanuj sie, ja nie do tematu ogolnego pisalem, tylko to tego nade
                > mna ktory gdzies na lewicy upatruje przyczyn krytykowanego zjawiska. i o to mi
                > chodzilo. a tak poza tym to moze pojdziesz sie leczyc czy cos, bo twoja reakcja
                >
                > byla raczej niezdrowa. jest taki szpital przy nowowiejskiej, moze sie tam
                > zglos, na pewno znajdzie sie kaftanik.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka