Dodaj do ulubionych

RADIOSTACJA - to już koniec

IP: 157.25.130.* 13.09.01, 10:37
Eurozet odwołało starego weterana Pawła Sito i teraz dyr. programowym zostanie
pewnie jakis specjalista od marketingu.

Za chwilę Radiostacja będzie się różniła od ZET-ki tylko logiem.

Pozdrawia zasmucony
Edward
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: RADIOSTACJA - Show must go on. 13.09.01, 10:41
      Znam to z podwórka. Pracuję w niegdyś pop-artowej, awangardowej firmie, gdzie
      po 2 latach rządów dupków w garniturach z dawnej świetności ostało się logo
      firmy.
      • Gość: Edward Re: RADIOSTACJA - Show must go on. IP: 157.25.130.* 13.09.01, 12:58
        niestety ja pracuje w reklamie i doskonale znam te mechanizmy, że pieniądze z
        reklamy wędrują tam gdzie jest masowe audytorium. I jak niby uczciwie namawiać
        można klienta, żeby dawał pieniądze tam gdzie nie ma konsumentów ...

Całe szczęście, że jest Internet. Zawsze coś się gdzieś znajdzie.

Kłaniam się
        • Gość: jd Re: RADIOSTACJA - Show must go on. IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 19:23
          Za to Radio Pogoda - ku któremu Radiostacja pewnie powędruje - jest nie do
          zdarcia
    • diabelek! Re: RADIOSTACJA - to już koniec 13.09.01, 23:10
      dyr. programowym będzie piotr metz, twórca sukcesu rmf
      faken szit
      • Gość: jd Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.acn.waw.pl 14.09.01, 09:13
        I nie narzekaj, bo później przybędą z odsieczą Marcin Sawicki i Marta Perchuć-
        Burzyńska z Radia Pogoda
        • Gość: ja Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.sap-ag.de 19.09.01, 12:31
          TYLKO NIE TO, BŁAGAM...
          scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni, gdy ich słyszę :(((
    • Gość: turtle Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:28
      jeśli to prawda to dla mnie jako osoby szukającej czegoś nowego i oryginalnego
      w muzyce jest to cios. nie bardzo moge sobie wyobrazić, że nie będzie już
      audycji Hawryluka, Boryczki czy Hoffmana, a poranne audycje będzie rozpoczynać
      jakaś słodka panna i boski maczo mówiąc "cześć, cóż za wspaniały poranek mamy
      nadzieją że czujecie się tak wspaniale jak my" i puszczą jakiegos Ricki
      Martina. widać w tym kraju nawet wszystkie stacje radiowe muszą równac do
      przeciętności.
      • Gość: jd Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.acn.waw.pl 14.09.01, 22:38
        Pogodny poranek z Radiem Pogoda. Kukuryku. - Zgubiłem żonę. - Jak to zgubiłeś
        żonę? - No tak, bo najpierw zgubiłem portfel. - I co z tego? - Bo portfel
        znalazła żona. Ha ha ha ha. A teraz telefon od słuchaczy: Jesteście najlepsi, i
        takie macie najlepsze w Polsce poczucie humoru. Kukuryku. Poranny poranek z
        Radiem Pogoda (i patrz początek)
        • Gość: Jedrzej Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 23:05
          Może to i dobrze, bo to była dawna RH Kontakt, czyli rozgłośnia harcerska
          nad którą ZHP straciło kontrole i poniosło straty.
          Jedrzej
          • Gość: marian Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 00:26
            Gość portalu: Jedrzej napisał(a):

> Może to i dobrze

jedrzej, a jak by ciebie ktos kopnal w dupe tez bys powiedzial ze "moze to i
            dobrze" ?

> bo to była dawna RH Kontakt, czyli rozgłośnia harcerska

swietnie, zrobmy z najstarszej rozglosni w polsce eremef 8

> nad którą ZHP straciło kontrole

nie wydajne mnie sie

> i poniosło straty.

TY straciles najwiecej, bo juz nie uslyszysz najlepszego radia w polsce

• Gość: Kachna Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:07
            Gość portalu: Jedrzej napisał(a):

> Może to i dobrze, bo to była dawna RH Kontakt, czyli rozgłośnia harcerska
            > nad którą ZHP straciło kontrole i poniosło straty.
            > Jedrzej

chyba nie wiesz o czym mówisz.
    • Gość: jude Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.09.01, 12:51
      Wnosze do wszystkich ludzi!!!ale uwagaLUDZI!!! aby przylacyli sie do
      radiostacyjnego frontu wyzwolenia stacji Z rak skretynialych ,plytkich
      hamburgozercow!!!!!ZA CO ZABIERACIE NAM OSTATNIA ISKIERKE PRAWDY Z GLOSNIKOW
      NASZYCH SPRZETOW?????I JAKIM PRAWEM???
      lacze sie w bolu z innymi sluchaczami
    • Gość: kembridż Re: RADIOSTACJA - to już koniec - niesty chyba tak IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:14
      załamka

koniec ostatniego normalnego radia w polsce
      zostanie juz tylko papka
    • Gość: Kachna RATUJ RADIOSTACJĘ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 05:20
      Jeżeli jesteś przeciwny odwołaniu Pawła Sito z funkcji dyrektora
      programowego "Radiostacji", prześlij ten tekst mailem na adres

pr@radiozet.com.pl

Wydrukuj tekst petycji, zbierz podpisy i dołącz do nas we wtorek 18 września o
      godz. 18.00 przy ul. Żurawiej 6/12 - brama po prawej stronie budynku (dojazd na
      Pl. Trzech Krzyży).

PETYCJA

Żądamy przywrócenia Pawła Sito na stanowisko dyrektora
      programowego "Radiostacji".

Uważamy decyzje o Jego odwołaniu za nieprzemyślaną, bezpodstawną i niesłuszną.
      Jako człowiek utożsamiany z "Radiostacją", jej twórca zgromadził wokół siebie
      unikatową wspólnotę ludzi emocjonalnie związanych z rozgłośnią, dla których
      stała się istotnym elementem ich życia. Dzięki Pawłowi Sito, który jest sercem
      i mózgiem "Radiostacji" powstało jedyne w Polsce medium otwarte na słuchaczy,
      współtworzone przez nich i bez zastrzeżeń akceptowane.

Próba rozwiązania problemów ekonomicznych poprzez usunięcie dyrektora
      programowego, który gwarantuje słuchalność stacji, wydaje się całkowitym
      nieporozumieniem.

Usunięcie Pawła Sito pozbawia "Radiostację" wiarygodności.

PODPISY:

Dodatkowe informacje:
      answerq@poczta.onet.pl
      skozielec@interia.pl
      aszumowski@poczta.onet.pl
      mazicjusz@poczta.onet.pl
      • Gość: Pawłow Re: RATUJ RADIOSTACJĘ! IP: 62.233.138.* 16.09.01, 13:13
        Szanowni Państwo z Eurozetu!
        Straty finansowe to będziecie mieć dopiero teraz. Czy nie uczono Was na
        studiach (o ile je w ogóle ukończyliście),że największy kapitał w każdej firmie
        to: 1.Marka 2.ludzie. Dzięki Waszej "genialnej" decyzji Radiostacja nie tylko
        utraci najlepszych ludzi (bo kol.Metz wjedzie ze swoją ekipą) i markę,ale
        przede wszystkim słuchaczy i to tych najlepszych w Polsce,bo
        opiniotwórczych.Kto będzie chciał się teraz reklamować w Radiostacji? Ci,dla
        których słuchacze Radiostacji są "targetem" na pewno nie.
        Jako człowiek doświadczony w biznesie,pracujący w " top management" od mniej
        więcej 10 lat ,osobiście uważam,że właściciele Eurozetu powinni wywalić
        ludzi,którzy stoją za tą decyzją na zbity pysk.

Piotr Pawłowski
        (MADE IN POLAND)
        e-mail:piotrpawlowski1@poczta.onet.pl
        • Gość: <xyb> To jusz przerabialiśmy. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 13:42
          Bylo kiedys radio wawa - only rock...teraz jest sieczka i kicz bo trzeba grac
          dla wszystkich ( czyli dla nikogo).Kiedys do wawy dzwonili ludzie i gadali co
          chcieli na antenie,teraz wszystkie tzw.telefony od sluchaczy są nagrywane poza
          anteną, następnie puszczają tylko te od sluchaczy
          wesolych,rozesmianych,optymistycznych.Jesli ktos zadzwoni i powie "mam dola" to
          go raczej nie uslyszycie na antenie-bo musi być wesolo i fajnie.
          Przyklad morze i smieszny ale Metz z RMF-u, które jest zawsze happy i "znowu
          mamy kolejny pienkny dzień..., bla,bla,bla" zaprogramuje Radiostacje po swojemu
          czyli na podstawie ubieglych doświadczeń Bendzie wienc radiostacja Radiem
          dynamicznym,wesolym,reklama,dla szerszej grupy reklama sluchaczy,audiotele
          tesz,reklama,reklama....
          p.s.blendy ort i gram - zamierzone ! :(
          • Gość: jd Re: To jusz przerabialiśmy. IP: *.acn.waw.pl 16.09.01, 15:03
            Po co się tłumaczysz z błędów? Te błędy to nic w porównaniu z nieuctwem i hucpą
            tych od słodkiego radia (ja kibicuje tu od dawna ślicznemu Radiu Pogoda)
          • Gość: Aneczka Re: To jusz przerabialiśmy. IP: *.sap-ag.de 19.09.01, 12:26
            Nasunął mi się na myśl dokładnie ten sam przykład...Radio Wawa Classic Rock...
            Ale najsmutniej mi, gdy słyszę głos Kilena puszczającego hit Madonny albo
            jakiegoś boys-bandu...
            Brrr....
            Komercha wdziera się wszędzie...
      • Gość: Peode Re: RATUJMY RADIOSTACJĘ! IP: *.pl 16.09.01, 17:42
        Zjednoczmy sie wszyscy i slijmy petycje na adres radia zet.Niech zobacza jaka
        rzesze sluchaczy straca przez swoja bezmyslna decyzje.To moze pomoc!!!
        • Gość: djspoko Re: RATUJMY RADIOSTACJĘ! IP: 62.233.138.* 16.09.01, 19:03
          Jest styczeń 2002.Playlista Radiostacji : Ich Troje, Britney Spears, Majkel
          Dżekson, no i oczywiście The Beatles (Metz-Butz nie odpuści).Lepiej zaczniemy
          zbierać kapitał i odkupmy Radiostację od tych fachowców z Eurozetu! Jeżeli ma
          takie straty to może sprzedadzą za 1 zł plus 22% VAT.
          • Gość: W Re: RATUJMY RADIOSTACJĘ! IP: 217.11.136.* 16.09.01, 22:12
            Chlopaki, zastanowcie sie, na czyim forum sie obruszacie. Nowa szefowa
            radiostacji jest zona Pawla Wujca, waznej szychy z gazety Wyborczej ;))))))))
            • ppaw Re: RATUJMY RADIOSTACJĘ! 16.09.01, 23:46
              no i co z tego?
            • Gość: sito Re: RATUJMY RADIOSTACJĘ! IP: 62.181.0.* 21.09.01, 23:39
              Gość portalu: W napisał(a):

> Chlopaki, zastanowcie sie, na czyim forum sie obruszacie. Nowa szefowa
              > radiostacji jest zona Pawla Wujca, waznej szychy z gazety Wyborczej ;))))))))

sorry, ale co to ma do rzeczy - moja zona pracuje w rmf po odejsciu z zetki a ja
              jakos potrafilem byc soba w radiostacji, to nie fair.

• Gość: Mik Re: RADIOSTACJA - radiowęzeł IP: 213.25.197.* 17.09.01, 00:46
      No ale z drugiej strony - Radiostacja (oprócz muzyki innej niz gdzie indziej)
      to był zlepek mało profsjonalnych audycyjek robionych przez gówniarstwo. Taki
      szkolny radiowęzeł, tyle że na większą skalę.
      • Gość: rutboj Re: IP: *.pl 17.09.01, 04:40
        ale szczerych, bracie, przez szczerych ludzi!
        • Gość: jd Re: IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 14:47
          Zgadzam sie z ostatnią opinią. Co wiecej, mieli autentyczne poczucie humoru i
          niewymuszony luz. Pokładałem się ze śmiechu z ich gadek o Adamie Małyszu.
          Dodam, że jestem osobnikiem w wieku raczej zgredowskim
          • Gość: Aneczka Re: IP: *.sap-ag.de 19.09.01, 12:23
            A przez to, że byli (i są przecież jeszcze!) to młodzi ludzie, to audycje mają
            swój klimat! Słuchając Radiostacji, przypomina mi się klimat audycji w Trójce,
            gdzie prowadzący nie tylko chrzani o pogodzie, korkach, swoich zwidach, ale
            opowiada przede wszystkim o artystach!!!
            • Gość: jd Re: IP: *.acn.waw.pl 19.09.01, 21:15
              Popieram Aneczkę (tym bardziej, że ona mnie chyba też popiera)
      • Gość: marian Re: RADIOSTACJA - radiowęzeł IP: *.komputerswiat.pl 17.09.01, 17:59
        polecam ci panie kolego juz archiwalne nagrania z radiostacyjnego rijality szol "dwa braty" www.radiostacja.pl/dwabraty/
        polecam rowniez Radio NRD w kazda niedziele w samo poludnie (o 12)
        a w ogole to polecam rdst przez 24h :)) ale chyba juz nie dlugo.
        ramowke znajdziesz na stronie glownej radiostacji.

pozdrawiam,
        marian
        • Gość: jd Re: RADIOSTACJA - radiowęzeł IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 20:49
          Dziekuję synku, na pewno skorzystam. Właściwie nie jestem aż takim zgredem, by
          mi wołać "panie kolego", choć mam czasem również nastroje na Beatelsów i inne
          takie, których jednak nie daje się słuchać w okraszanych najfajowskimi
          spikerami Radiu Pogoda. Pozdrowienia. Może Radiostacja by zrobiła kącik dla old
          boyów: jakieś Led Zeppelin, Deep Purple, a nawet Bitle, ale bez koszmarnych
          tekstów tych z Pogody
    • Gość: sito Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: 62.181.0.* 21.09.01, 23:42
      dzieki za mile slowa. powiem jak nikodem dyzma: eurozet zrobil co chcial, a co
      z tego wyjdzie... zobaczymy:)
      trzymajcie sie, nara!
      • Gość: Ewa64 Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 27.09.01, 02:52
        Zmiana profilu Radiostacji będzie najgłupszym na świecie pomysłem marketingowym.
        Skąd to wiem?
        Radiostacji słuchają w samochodzie, przez radio/kartę radiową w firmie lub w
        słuchawkach w taxi/tramwaju/WKD pewni ludzie - moja rodzina, znajomi i klienci
        mojej firmy. Są to goście ok. 30-36 lat czeszący kaskę, która by wprawiła w
        osłupienie każdą agencję medialną. I ta kasę wydają chętnie w klubie, lub na
        dobry koncert (byliśmy obecni na tych najlepszych imprezach, wślizgęliśmy się
        jakoś nawet do tajnych miejsc) i kupują legalne CD.
        My jesteśmy bękartami Rozgłośni Harcerskiej. Dzielimy się na miłosników gitary
        i komputrów. Jestesmy wiernymi klientami sklepów muzycznych - kupujemy płyty
        (też w WWW) płacąc naszymi uczciwymi kartami.
        My chcemy zachowania Radiostacji - taką jaka jest.
      • Gość: Edward PAWEŁ SITO - poszukiwany IP: 157.25.130.* 27.09.01, 16:09
        Paweł,

a może dałbyś koledze do siebie kontakt na priva cobym mógł Cię osobiście
        gorąco pozdrowić za całokształt i życzyć wszystkiego dobrego. No i pogadać może
        trochę, w końcu jeszcze w połowie lat osiemdziesiątych ucha nadstawiałem i list
        RH słuchałem na falach średnich ... będąc nawet w tzw. armii

Kłaniam się,
        Edward

Mój adres: 65@pf.pl
    • Gość: Mattik Re: RADIOSTACJA - to już koniec IP: *.*.*.* 26.09.01, 17:07
      I dlatego nie slucham radia :) W ogole :)

Po cos mam odtwarzacz kompaktow :)

I magnetofon :)

I stary adapter :)

I jeszcze starszego szpulowca ZK-145 :)

I ma swiety spokoj :)

A jak bardzo chce to wlaze na jakas netowa stacje .... tam mozna wybrac :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka