Dodaj do ulubionych

OSTRZENIE-EXTRA TAXI

01.07.05, 00:43
TAKSOWKARZE SA AGRESYWNI I ORDYNARNI, NA DOMIAR ZLEGO NIECHETNIE WYDAJA
RESZTY ORAZ PRZEDLUZAJA KURSY OSZUKUJAC PASAZEROW NA KILOMETRACH
Obserwuj wątek
    • Gość: kaziczek Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: 68.120.204.* 01.07.05, 04:04
      a co? no przeciez musza jakos zfinansowac swojego gumowca.
      zelazniakami juz sie pasazerow nie wozi. w warsiawce.
      • Gość: f Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 17:35
        tez ich zle wspominam...
        • Gość: omar1 Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:00
          Od dwóch lat gdzie tylko sie wybieram na alkoholowa kolację,zawsze wybieram
          extrataxi,super.nigdy mnie nikt nie chciał oszukac ,ani obwozic w kołko.
          Pozdrowy dla extra-taxi
    • Gość: zgrzyt Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:26
      oni extra opie..ją klienta bo to są extra warszawiacy
      • Gość: oar1 Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:37
        w takim razie nie trafiłem jeszcze na takich.
        • Gość: ma Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 23:47
          ja raz wzywalam przez nich policje
          • Gość: bratto Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:25
            a wiesz ile razy taksówkarze wzywają policje jak im klienci zdemolują samochód
    • Gość: L Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.malnet.pl 03.07.05, 20:56
      Po co tu piszesz rób tak jak ja dzwoń ze skargą do zarządu firmy zawsze to
      pomaga , wypróbowałem w wielu firmach. Piszesz taksówkarze w tej firmie - to
      zanaczy ile razy jechałaś z tą firmą ? Co do reszty to trzeba wiedzieć , że
      taksówka to nie sklep i wypada dać napiwek. Wspominam o tym bo być może mało
      jeżdzisz taksówkami. Nawat w telewizji TVN w "Faktach " mówili jako
      ciekawostkę, że książe Karol jadąc w Londynie taksówką zapłacił co do grosza,
      na szczęście ochroniarz Karola zareagował i dał napiwek pouczając księcia o
      takich zwyczajach. Książe Karol usprawiedliwiał się, że po raz pierwszy jechał
      taksówką.
      Jeszcze jedno zamawiaj taksówkę tylko przez telefon wtedy taksówkarz nie jest
      anonimowy.
      • Gość: kaziczek Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: 68.120.204.* 03.07.05, 23:44
        Napiwkow teraz trzeba placic? niby za co?
        Widzisz problem w tym ze zwyczaje waszawskich taksowkarzy mozna porownac z tymi
        w Lagos, Nigeria lub Bangladeszem, nie Londynem.
      • Gość: kaziczek Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: 68.120.204.* 03.07.05, 23:51
        To jeszcze nic. Pamietam wiele, wiele lat temu ze zdziwienim patrzylem na
        czlowieka zrownowazonego, ojca dzieciom i religijnego kiedy ten, czerwony na
        twarzy mowil cos o maczetach i cwiartowaniu "lachudrow". Po skorzystaniu z
        'uslog' jednej z warsiawskich taxi.
        Zawsze powtarzam, nie daj sie sprowokowac. Zglos oszusta do strazy lub policji.
      • sebpl Do taksówkarza 04.07.05, 08:07
        >Co do reszty to trzeba wiedzieć , że taksówka to nie sklep i wypada dać
        napiwek.

Co do reszty to trzeba wiedzieć, że taksówkarz to usługodawca, a pasażer to
        klient. Wypada otworzyć przed nim drzwi, lub pomóc wnieść walizki na piętro.
        Ale to tylko taka ciekawostka, w praktyce u takówkarzy prawie nie spotykana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka