witaminka90 01.07.05, 00:43 TAKSOWKARZE SA AGRESYWNI I ORDYNARNI, NA DOMIAR ZLEGO NIECHETNIE WYDAJA RESZTY ORAZ PRZEDLUZAJA KURSY OSZUKUJAC PASAZEROW NA KILOMETRACH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaziczek Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: 68.120.204.* 01.07.05, 04:04 a co? no przeciez musza jakos zfinansowac swojego gumowca. zelazniakami juz sie pasazerow nie wozi. w warsiawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 17:35 tez ich zle wspominam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:00 Od dwóch lat gdzie tylko sie wybieram na alkoholowa kolację,zawsze wybieram extrataxi,super.nigdy mnie nikt nie chciał oszukac ,ani obwozic w kołko. Pozdrowy dla extra-taxi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:26 oni extra opie..ją klienta bo to są extra warszawiacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oar1 Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:37 w takim razie nie trafiłem jeszcze na takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.05, 23:47 ja raz wzywalam przez nich policje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratto Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:25 a wiesz ile razy taksówkarze wzywają policje jak im klienci zdemolują samochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: *.malnet.pl 03.07.05, 20:56 Po co tu piszesz rób tak jak ja dzwoń ze skargą do zarządu firmy zawsze to pomaga , wypróbowałem w wielu firmach. Piszesz taksówkarze w tej firmie - to zanaczy ile razy jechałaś z tą firmą ? Co do reszty to trzeba wiedzieć , że taksówka to nie sklep i wypada dać napiwek. Wspominam o tym bo być może mało jeżdzisz taksówkami. Nawat w telewizji TVN w "Faktach " mówili jako ciekawostkę, że książe Karol jadąc w Londynie taksówką zapłacił co do grosza, na szczęście ochroniarz Karola zareagował i dał napiwek pouczając księcia o takich zwyczajach. Książe Karol usprawiedliwiał się, że po raz pierwszy jechał taksówką. Jeszcze jedno zamawiaj taksówkę tylko przez telefon wtedy taksówkarz nie jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziczek Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: 68.120.204.* 03.07.05, 23:44 Napiwkow teraz trzeba placic? niby za co? Widzisz problem w tym ze zwyczaje waszawskich taksowkarzy mozna porownac z tymi w Lagos, Nigeria lub Bangladeszem, nie Londynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziczek Re: OSTRZENIE-EXTRA TAXI IP: 68.120.204.* 03.07.05, 23:51 To jeszcze nic. Pamietam wiele, wiele lat temu ze zdziwienim patrzylem na czlowieka zrownowazonego, ojca dzieciom i religijnego kiedy ten, czerwony na twarzy mowil cos o maczetach i cwiartowaniu "lachudrow". Po skorzystaniu z 'uslog' jednej z warsiawskich taxi. Zawsze powtarzam, nie daj sie sprowokowac. Zglos oszusta do strazy lub policji. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Do taksówkarza 04.07.05, 08:07 >Co do reszty to trzeba wiedzieć , że taksówka to nie sklep i wypada dać napiwek. Co do reszty to trzeba wiedzieć, że taksówkarz to usługodawca, a pasażer to klient. Wypada otworzyć przed nim drzwi, lub pomóc wnieść walizki na piętro. Ale to tylko taka ciekawostka, w praktyce u takówkarzy prawie nie spotykana. Odpowiedz Link Zgłoś