izabelinianka 27.07.05, 14:22 Co polecacie? Proszę, aby ten wątek dotyczył tylko tematu - jedzenie (restauracje) w Izabelinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feliks2004 Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 08.08.05, 14:03 Kampinówka Odpowiedz Link Zgłoś
waldszat Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 12.08.05, 00:37 Droga Izabelinianko polecam przede wszystkim nowe wcielenie Barku w Gminie. Bardzo tanio i bardzo smacznie. i otwarte dłużej niż gmina bo do 17.00 Kampinówka może być. Nie dysponuje danymi o Bartku ani o Dziupli ale chętnie się dowiem czegoś od bywalców... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinczykb Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 19.08.05, 23:26 Nasza pizzeria na sienkiewicza też jest miła. Może jakość pizzy bardziej by mi pasowała gdyby była zblizona do Pizzy Hut ale świetnie że jest taki miły lokal w okolicy. Pusto bez zbytniego tłoku. Wpadajcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_1977 Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 22.08.05, 09:28 No.1 - pizzeria na sienkiewicza (florentina, fiorentina...?, również na telefon, Kampinówka,zimą pozwolono mi wejść z psem - duży plus! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalczyk Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 28.08.05, 13:05 naleśniki serem i szrlotka z lodami w GOSPODZIE - pycha... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelinianka Kampinówka... 12.02.06, 17:42 fajnie wygląda podczas zimy.. jak chata góralska - Troszkę "z klimatu" górskiego w Izabelinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzierz80 Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 30.03.06, 20:32 Nr.1 na mojej osobistej liście są zestawy dnia w Urzędzie Gminy :o). Tanio, całkiem smaczy obiadek, no i można się najeść... Praktyczny z natury jestem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.stawski Re: gdzie w Izabelinie można coś dobrego zjeść? 06.02.07, 15:14 U Krzysztofa Przybysza w bufecie gminnym! od 9 do 17 codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś