b.izabela 05.08.05, 13:48 Kupuję mieszkanie na ul. Urle, czy są tu jacys moi przyszli sąsiedzi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasiad11 Re: Urle - czy jest tu ktoś? 22.08.05, 16:33 Są, jednakże niedoszli sąsiedzi. Mieszkałem na Urle 27 lat, od samego urodzenia. Kiedyś to była fajna ulica, w ogóle całe osiedle pomiędzy Sobieskiego, Limanowskiego a PBW było OK. Znało się wszystkich ludzi, Teraz niestety coraz więcej napływowych, tak więc jak jadę odwiedzić rodziców to prawie nie znam nikogo. Dużo zieleni - duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
b.izabela Re: Urle - czy jest tu ktoś? 20.09.05, 13:57 Uff... Już po przeprowadzce na Urle, jeśli sa tu moi bliscy sąsiedzi to od razu przepraszam za hałasy związane z remontem i obiecuję że długo sie to nie powtórzy :-) Dziś mam za soba pierwszą noc w nowym mieszkaniu, okolica cudna, cichutko i ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
miedzylesianin1 Re: Urle - czy jest tu ktoś? 05.02.06, 00:31 Ja mieszkałem na Urle, ale wyprowadzilismy się z stąd. Generalnie okolica ładna, szczególnie w okresie wiosenno-letnim. Trochę w bloku było mało ciekawe towrzystwo. Dwa razy nas okradziono - przepraszam - raz, a drugi raz juz nie zdążyli, bo włączył się alarm. Ale mozna przywyknąć do wszystkiego. Mam tylko nadzieję, że nie mieszkasz w tym bloku, co ja mieszkałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piescik Re: Urle - czy jest tu ktoś? 14.03.06, 21:18 Ja tez niedawno sie wprowadzilam na Urle z narzeczonym, mieszkamy tu od stycznia Jakby co to zostawiam maila: piescik22@tlen.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sadybiak.z.mokotowa Jak masz nick "pieścić" to po co ten narzeczony ? 15.03.06, 11:55 Jak masz nick "pieścić" to po co ten narzeczony ? W tem celu to i ja się mogę wprowadzić, chocby na U(r)lę. Odpowiedz Link Zgłoś
piescik Re: Jak masz nick "pieścić" to po co ten narzeczo 15.03.06, 12:00 Nie pieścić tylko piescik matole Nick mam jaki mam, czy ja sie Twojego czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś
miedzylesianin1 Re: Jak masz nick "pieścić" to po co ten narzeczo 12.12.06, 11:54 I nie ma już nikogo na Urle? Odpowiedz Link Zgłoś
b.izabela Urle 2006 03.01.07, 20:12 To już ponad rok jak tu mieszkam i jestem baaaaaaaaardzo zadowolona :))) Okolica śliczna! Powoli zaczynam poznawać sąsiadów :) Pozdrawiam wszystkich z Urle :) Odpowiedz Link Zgłoś