hmmmmmmmm1 24.07.06, 22:16 witam wszystkich mam pytanie wam tez tak jak mi dokuczaja te trwajace od kilku tygodni upały? bo ja juz nie potrafie normalnie funkcjonowac ciągle zle sie czuje oslabiona zawroty glowy straszne :((( pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bridget_07 Re: Męczące upały...uffff 24.07.06, 22:47 zgadzam sie!!!Niezle daja te upały!!duzo pij i zimny prysznic!Mi to sie nic nie chce nawet jak nic nie robie to i tak goraco!dobra nie narzekajmy po tak długie zimie przyda sie słoneczko!tylko o 4stopnie temp. mogła by spasc!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Męczące upały...uffff 24.07.06, 22:53 tak to prawda nie ma o narzekac zima była okrutna...ale kilka stopni mniej mogło by byc...bo strach na dwor wychodzic przy tych temperaturach... Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Męczące upały...uffff 24.07.06, 22:58 mi sie nawet nie chce wychodzic, bo mieszkam na 3 pietrze i pozniej mam trudnosci ze wdrapaniem sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Męczące upały...uffff 24.07.06, 23:13 Ooo ja na moje szczescie mieszkam w domku jednorodzinnym i nie musze sie wdrapywac na pieterka....ale za to trudnosci sprawia mi przejscie kilkuset metrow do jakiegos sklepu bo mieszkam na za przeproszeniem "zadupiu" Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Męczące upały...uffff 24.07.06, 23:18 to na rower chociaz wiaterek zawieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Męczące upały...uffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:58 nad wode! Odpowiedz Link Zgłoś
milusidopodusi Re: Męczące upały...uffff 25.07.06, 20:26 ja wole upaly niz mroz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9616 Re: Męczące upały...uffff 25.07.06, 21:51 Też już mam dosyć tych upałów. W dodatku wszystkie okna w mieszkaniu mam od południa:/ Jasne zasłony troche pomagają,ale i tak jest gorąco.Pije dużo chłodnej wody, biore prysznic, zimne okłady na kark. Zawsze to cos pomaga. A na deser pyszne lody:))). Odpowiedz Link Zgłoś
lizzan Re: Męczące upały...uffff 25.07.06, 22:06 Ja w upaly kocham klimatyzowane biuro :)) A tak na serio ot chyba nikt nie lubi az takich upalow, az sie urlop nad woda marzy :) Co do samopoczucia....to raczej kazdy czuje sie troche inaczej niz normalnie. Ja np. jestem senna i moglabym przespac (badz leniwie przelezec) caly dziec :) pozdrawiam, lizzan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex.forma22 Re: Męczące upały...uffff IP: *.mofnet.gov.pl 26.07.06, 11:34 Ja mieszkam w lubelskim i u nas też nieżle daje, a poza tym wszystko wysycha. Niedługo może zabraknąć wody.Siedzę w biurze bez klimatyzacji.. koszmar.Też jestem śpiąca i boli mnie głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hmmmmmmmm1 Re: Męczące upały...uffff 26.07.06, 13:43 ja własnie mieszkam w lubuskim...najwyzsze temperatury :/ pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcfgbdc Re: Męczące upały...uffff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:51 ja mam wakacje to nie musze sie meczyć w biurze, choć ty;e Odpowiedz Link Zgłoś