Dodaj do ulubionych

Dziurowicz na canal+ Sport

07.08.05, 20:54
Dziurowicz opowiada live o matactwach,przekretach,kombinacjach w polskiej
lidze piłkarskiej.

Noz sie otwiera co sie u nas dzieje!

I niech mi teraz ktos powie ,ze cała ta nasz zajechana piłka nie jest zgniła
od poczatku do samego konca!

Ideaa została wystrychnieta ,Canal + podobnie,bukmacherzy,kibice.........
Ja pie.. co sie dzieje!

Obserwuj wątek
    • kixx Re: Dziurowicz na canal+ Sport 07.08.05, 20:55
      slucham jednym uchem
      ciekawe co powie na to listek
      • omar1 Re: Dziurowicz na canal+ Sport 07.08.05, 21:13
        wywija sie jak piskorz,cygan jeden...........
        • kixx Re: Dziurowicz na canal+ Sport 07.08.05, 21:24
          wiwija
          i sie wywinie pewnie
          tym bardzeij ze ma czasem rozsadne argumenty
          np.ten ze Szczakowianka,ktora ukarano,a teraz sprawa lezy w sadzie i nie
          wiadomo,czy nie trzeba bedzie placic kolosalnych odzkodowan-tu nawet
          Dziurowicz ,posrednio,ale jednak przyznaje mu racje
          • omar1 Re: Dziurowicz na canal+ Sport 07.08.05, 21:34
            a co powiesz na jego totalną głupotę,kiedy zaproponował wspolne orzecznictwo
            kazdego meczu w calan+ ?

Co za bezmyślny palant!
            • Gość: kixx Re: Dziurowicz na canal+ Sport IP: 195.229.241.* 07.08.05, 21:38
              tonacy i brzytwa
    • jaa_ga Re: Legia na TVN24 07.08.05, 21:24
      Reportaż o drużynie.
      Sympatyczny :)
      • omar1 Re: Legia na TVN24 07.08.05, 21:35
        jaa_ga;

Reportaż o drużynie.(Legii)
        > Sympatyczny :)
        omar1
        > wiadomo < ;)

• Gość: kixx Re: Legia na TVN24 IP: 195.229.241.* 07.08.05, 21:37
        jaa_ga napisała:

> Reportaż o drużynie.
        > Sympatyczny :)

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
        niemozliwe
        musi manipulacja
        • jaa_ga Re: Legia na TVN24 07.08.05, 21:50
          Gość portalu: kixx napisał(a):

> niemozliwe
          > musi manipulacja

:)))
          Sponsor dobry, a i okoliczności interesujące:
          MECZ - 8.08. (szczegóły niech już Omar poda, zostawiam Mu tę przyjemność:)))
          Bezpośrednia transmisja w TVN!
    • pan_pndzelek A ja w kwestii oświecenia mam pytanie... 07.08.05, 21:39
      A ja w kwestii oświecenia mam pytanie... jak to jest, że ich (sędziów
      czy "działaczy") skazują (sądzą) za łapówki? Przecież chyba te kluby są
      prywatne, to jak prywatny z prywatnym się dogaduje to z definicji nie może być
      łapówka... jaka to konstrukcja prawna jest?
      • Gość: kixx Re: A ja w kwestii oświecenia mam pytanie... IP: 195.229.241.* 07.08.05, 21:46
        moze dlatego,ze nie chca wystawiac faktur??
        • Gość: omar1 Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:18
          GKS Bełchatów - Legia 0:3

A tak przy okazji
          <Turbulencji nie brakuje całej piłce w Polsce. Nie mam najmniejszych złudzeń co
          do intencji Listkiewicza, Kolatora, Kręciny czy Tomaszewskiego, jednak tli się
          we mnie iskierka nadziei, że może uda się zreformować jedną z najbardziej
          archaicznych, kłamliwych i korupcjogennych organizacji w Polsce. Aby tak się
          stało, potrzebne są nie tylko impulsy ze strony dziennikarzy, ale odpowiednia
          reakcja środowiska. Wydawało mi się, być może opatrznie, że Legia jako klub
          transparentny, posiadający poważnych inwestorów, jest żywotnie zainteresowany
          operowaniem w uczciwym środowisku.>

Nic dodac ,nic ując,prawda?
          • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 07.08.05, 22:20
            Omarze:)]chodzi mi o mecz z Niemcami :) Towarzyski, ale spektakularny
            • Gość: omar1 Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:22
              jaa-ga,
              tez wygramy!
              • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 07.08.05, 22:28
                Baaayeeer(n) wstawiasz:))))))))
                • omar1 Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 07.08.05, 23:24
                  założysz sie?
                  • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 07.08.05, 23:45
                    Zastanowię się, jeśli powiesz,
                    czy to Monachium, czy Leverkusen he he
                    • Gość: omar1 Re: Szczelam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 08:38
                      W tym pytaniu prawdopodobnie chodzi o bawarczyków bo ci z Leverkusen to cieniasy
                      • jaa_ga Re: Szczelam 08.08.05, 12:02
                        No to możecie polec, choc wolałabym nie
                        • Gość: omar1 Re: LEGIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:13
                          Kto nie z nami ,ten przeciwko nam!
                          • jaa_ga Re: LEGIA!!! 08.08.05, 12:30
                            Łomatko!
                            Jeszcze oberwę...
                  • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 08.08.05, 20:41
                    Noo..jak będą tak strzelać, jak Szałachowski,
                    to czarno to widzę...:)
                    • Gość: omar1 Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 20:42
                      Jesu,dopiero co wpadłem do domu,juz właczam!
                      Co stawiasz?
                      • Gość: kixx Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 20:58
                        ja mysle ze niemcy pierwsi strzela gola
                        tak okolo 21-ej
                        • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 08.08.05, 21:00
                          Już strzelili...0:1
                          • Gość: kixx Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 21:01
                            a nie mowilem?/
                            jak cos mi sie jeszcze objawi to napisze
                            • Gość: omar1 Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:04
                              wolałbym ,zebys jednak wyjatkowo nic nie pisał.
                              • Gość: kixx Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 21:11
                                ok
                                i tak ogladam rekruta na C+
                                :)

ale polamcie nogi
                                • Gość: omar1 Re: Otwieram... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:15
                                  ballantinesa,chciaż chciałem to zrobic po koncowym gwizdku.
                                  Cały czas podziwiam zadziornośc,odwagę,mądrośc i ofiarnośc Legionistów!
                                  • Gość: omar1 Re: Co za GOL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:19
                                    Brawo Legia!!!
                                    najpiekniejszy gol jak do tej pory.
                                    Czekam na II połowę.
                                    • jaa_ga Re: Co za GOL!!! 08.08.05, 21:38
                                      Ups...wykończenia brak...
                            • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podaje wynik 08.08.05, 21:18
                              He he...1:2 i przerwa
                              • Gość: omar1 Re: Sorry ,ale musze wyjśc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:59
                                Z siebie!
                                magiera jest ......jest.....jest .......xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                                • Gość: kixx Re: Sorry ,ale musze wyjśc! IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 22:47
                                  nie wiem jak mecz,ale tego ze wybralem film nie zaluje
                                  • omar1 Re: Sorry ,ale musze wyjśc! 08.08.05, 22:51
                                    chyba Ci zazdroszcze.(nasi dostali po nosie)
                                    • sceptyk Popatrzec se mozna 08.08.05, 22:58
                                      Wlodarczyk, qrcze, szybko biega i niezle wychodzi, ale pod bramka cos jakby
                                      glowe tracil. Choc glowa strzelil. A Magiera przejdzie do kronik futbolu Legii.
                                      Majstersztyk, mozna by rzec. Szkoda, ze we wlasna.

Ten Klatt to troche, za przeproszeniem, chamusiowato wyglada. Zreszta nie on
                                      jedyny. Zas Murzyn na obronie jest w porzo.

Zas zachlystywanie sie Bayernem ze strony komentatorow niepotrzebne. Okazji
                                      wcale nie mieli wiecej niz Legia. Strzalow z daleka minimalna ilosc. W sumie
                                      raczej srednio.

To tyle moich wrazen.
                                      • Gość: kixx Re: Popatrzec se mozna IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 23:01
                                        a jaki wynik koledzy?
                                        moze sie pochwalicie w koncu?

ps.ironia niezamierzona-wiem,ze inne znane nam warszawskie druzyny grajace w
                                        pierwszej lidze dostalyby jeszcze wieksze bombki
                                        • Gość: kixx Re: Popatrzec se mozna IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 23:04
                                          juz czytalem recenzje
                                          nie to zebym sie smial,ale Magierze nalezy sie jakas nagroda za bramke
                                          meczu,czyz nie??
                                          • Gość: omar1 Re: Popatrzec se mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:28
                                            jasne ,ze tak.
                                            mam dla niego ciastko z salmonellą.
                                            • omar1 Re: Do Jaa_gi 09.08.05, 13:34
                                              Tak na serio to Ty jaga wykrakałas ta porażkę.Nie chce mi sie wierzyć!!!!!
                                              • jaa_ga Re: Do Jaa_gi 09.08.05, 13:36
                                                Noo...nie zwalaj na mnie, magiero:)))
                                                PS. Musiałam nagle wyjść wczoraj i nawet nie widziałam
                                                tego strzału sezonu:))
                                                PS2. Nie martw się...czas goi rany :)
                                                • Gość: kixx Re: Do Jaa_gi IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 13:38
                                                  nooo
                                                  i nic tak nie cieszy jak cudze nieszczescie
                                                  dzis gra Wisla

ps.ale ja akurat bede im kibicowal-co mi tam...
                                                  • omar1 Re: Do Jaa_gi 09.08.05, 14:34
                                                    do dzis mam podpuchniete oczy.
                                                    To cudze nieszczescie nie jest takie cudze.
                                                    TO MOJE!
                                                  • jaa_ga Re: Do Jaa_gi 09.08.05, 15:18
                                                    Nie wierz Kixxowi:
                                                    Kixx i stereotypy??? Niemożliwe he he
                              • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podajcie wynik Wisły :)) 09.08.05, 20:43
                                Czuję, że ...wygra Wisła he he
                                • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podajcie wynik Wisły ...:(( 09.08.05, 20:49
                                  O:1 w 5. minucie?!
                                  • Gość: omar1 Re: Na prosbe jaa-gi podajcie wynik Wisły ...:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 20:54
                                    przykro mi. ;)
                                    • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podajcie wynik Wisły ...)))( 09.08.05, 20:58
                                      1:1 !
                                      Będzie dobre widowisko he he
                                      Pawełek, w przeciwieństwie do Włodarczyka, nie patrzy tylko pod nogi :)))
                                      • Gość: omar1 Re: LEGIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:14
                                        graja bo graja................cóz trzeba wysiedziec do konca.

Obiektywnie patrząc,wieje nudą.Nie to co wczoraj!
                                        Legia pieknie grała!
                                        • jaa_ga Re: LEGIA!!! 09.08.05, 21:20
                                          Love is blind sometimes :))
                                        • jaa_ga Re: LEGIA -1:3, WISŁA - 3:1 09.08.05, 22:38
                                          Engel z tarczą:)
                                      • jaa_ga Re: Na prosbe jaa-gi podajcie wynik Wisły ...)))( 09.08.05, 21:54
                                        No i jest !
                                        2:1!
                                        Brawo Uche!
                                        Olisadebe - na drzewo!
                                        • jaa_ga Re:3:1 :)) 09.08.05, 22:13
                                          Frankowski to wielki gracz, kurczę...
                                          • Gość: omar1 Re:Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:54
                                            tez mi wielki sukces.
                                            Grecy byli zmeczeni,spocenia,ciężcy na nogach.......
                                            Oczywiscie szczerze gartuluje krakusom ;)

A tak przy okazji.czy przez Twoja radośc przebijają sie krakowskie korzenie?

<Frankowski to wielki gracz, kurczę...>

mierzy 167 cm, tak a`propos
                                            • jaa_ga Re:Legia 09.08.05, 23:03
                                              Krakowskie korzenie? Nie..:)
                                              Lubie dobre, spektakularne sportowe widowiska,
                                              a fanką to...siatkówki jestem. Męskiej :)
                                              Uwielbiam też patrzec na pływaków - ach...te proporcje:))
                                              PS. Frankowski mierzy dokładnie tyle, co ja he he
                                              PS2. Dobranoc, Omarze, duzo tu się dziś działo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka