Dodaj do ulubionych

Łapanka na motocyklistów!

09.08.05, 19:59

Zaczęło sie !!! :)))))))))))))))))
Na podbeskidziu Policja zaczęła akcję przeciwko motocyklistom.Wystarczy
zrobic fotkę i kolesiem zajmuje sie specjalny oddział Policji.
U nas.
Powstały patrole do "ścigania" szalenców na motocyklach ,niestety nic nie
słychac na temat ilości zatrzymanych motocyklistow jak i ich praw jazdy!
Ciesze sie ,ze teraz jadąc bede mógł robic fotki dawcom narzadów!
(Wiadomo gdzie je bedę wysyłał)
Obserwuj wątek
    • sceptyk Re: Łapanka na motocyklistów! 09.08.05, 20:13
      A ja sobie nakleilem z tylu "Stop wariatom drogowym". Ale nie wiem czy mi sie
      uda odwrocic bieg historii.
    • paul_78 Re: Łapanka na motocyklistów! 10.08.05, 00:22
      Najlepiej wyłapywanie zacząć od tych z forum "motocykle". Jest taki jeden młotek
      - nomen omen - "siekiera77", który nadaje się do odstrzału jako jeden z pierwszych.
      • siekiera77 [...] 10.08.05, 00:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • paul_78 Re: pauła78! 10.08.05, 10:51
          O proszę, nie trzeba nawet go szukać, wystarczy zagwizdać i piesek siekierka
          przybiega. A teraz - LEŻEĆ!
          • Gość: franki Re: pauła78! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:55
            Ciekawe jakim to pojazdem porusza się ten kolega... bo chyba motorowerem Romet.
      • druhroman Re: Łapanka na motocyklistów! 10.08.05, 16:12
        już niedługo Prezydent podpisze ustawę o uwolnieniu zawodów prawniczych:D
        Pozdrawiam.:D

Buhahahhahhahah!!!
      • Gość: siekiera77 Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.08.05, 12:19
        pało78
        nie będę kapował tak jak ty
        a teraz leć na skarge :-)
    • Gość: S. Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:37
      omar1 napisał:

> Ciesze sie ,ze teraz jadąc bede mógł robic fotki dawcom narzadów!
      > (Wiadomo gdzie je bedę wysyłał)

Ja bym się cieszył, gdybyś prowadząc samochód zajął sie tylko tym. Nie bawił się w fotografowanie, bo zdjęcia ci i tak nie wyjdą, a zagrozęnie stworzysz niemałe, koncentrując się na czynności niezwiązanej z kierowaniem pojazdem.
      • Gość: omar1 Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:23
        Do S

A miałeś kiedys przyjemnosci jechać w asyscie motocyklistow jadacych na jedny
        kole?
        Zaj.....ste uczucie szczególnie przy 140 km/h
        nie wspomne o igrzyskach na Jana Pawła o połnocy.
        S......tary ich trzeba niestety odizolowac.
        • gazetnik3 Re: Łapanka na motocyklistów! 10.08.05, 21:51
          Gość portalu: omar1 napisał(a):

> Do S
          >
          > A miałeś kiedys przyjemnosci jechać w asyscie motocyklistow jadacych na jedny
          > kole?
          > Zaj.....ste uczucie szczególnie przy 140 km/h
          > nie wspomne o igrzyskach na Jana Pawła o połnocy.
          > S......tary ich trzeba niestety odizolowac.

A Ciebie, omar, nie stać na dobry motocykl i odreagowujesz na forum? Samochodom
          jadącym 200km/h też będziesz robił zdjęcia?
          • Gość: omar1 Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:50
            A czy widziałes samochód jedacy na jedny kole 200km/h ?
            I jeszcze jedno.Leję na motocykle(miałem harleya)
            Zadowolony?
            • Gość: slavek Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:15
              Może nie potrafiłeś opanować tego "harleya"? A teraz to wychodzi. Już Freud o
              tym pisał.
    • Gość: slavek Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:13
      Poprzednio na kogo donosiłeś? Nie zweryfikowali Cie pozytywnie?
      • Gość: omar1 Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:35
        Tak donosiłem.Zawsze na motocyklistów szalejących na jednym kole.
        Uwazaj teraz pacanie!

Dostałem podziekowanie!!!! hehe

Zesikałes sie ? Kup sobie teraz rower, może nie zrobisz komus krzywdy.
        • Gość: uuuu... Może jakaś statystyka... IP: 217.8.161.* 11.08.05, 09:50
          Proszę o podanie ilości ofiar wypadków wynikających z winy motocyklisty, np w ciągu ostatniego roku czy kilku lat.
          Nie chodzi mi o samego motocyklistę czy jego pasażera tylko o o osoby trzecie, np. przechodniów czy innych uczestników ruchu.

Proszę też o informacje o liczbie osób zabitych przez kierowców samochodów w tym samym okresie.
        • Gość: slavek Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:08
          Pacanie? Na motocyklu jeżdżę od 25 lat i jakoś nikomu nie zrobiłem krzywdy. A z
          sikania dawno wyrosłem.
          • Gość: omar1 Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:32
            Jednak sprawiasz wrazenie ,ze sie moczysz jeszcze w nocy.Masz zaniki wyobrazni?
            Może przemyśl to.....
            • Gość: slavek Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:08
              A z czego wnioskujesz, że się mocze w nocy? Pytam tak z ciekawości.
    • Gość: Ursyn Re: Łapanka na motocyklistów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:40
      Dziś rano na Ursynowie na ul. Rosoła jakiś "dawca narządów" pędził motorem z
      piekielnym rykiem tylko na tylnym kole. Późnymi wieczorami zgraja tych
      p-przonych nadeńców urządza sobie wyścigi ul. Indiry Ghandi, KEN, ROsoła,
      Roentgena i Pileckiego. Oczywiście POLICJI ANI ŚLADU. Siedzą sobie przy ul.
      Surowieckiego jak u Pana Boga za piecem. ANI śLAdu policji też przy awanturach
      ulicznych, dzikich rykach i rozróbach po pijanemu na Polinezyjskiej.
    • Gość: /// wyłapać porąbanych motocyklistów i ROWERZYSTÓW! IP: *.pl 11.08.05, 15:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka