Gość: CHARA IP: *.nalkowskich.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:55 Miło słyszeć, że w tym kraju jeszcze komuś na pacjencie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartx Jak to dumnie brzmi: IP: *.tpnet.pl 23.08.02, 13:40 ... a kiedyś firmy zwyczajnie się łączyły. Jeszcze trochę a usłyszymy o fuzji warzywniaka pod Halą Banacha z warzywniakiem pod Halą Kopińską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roan Re: Fuzja przychodni IP: *.acn.waw.pl 23.08.02, 15:00 A ja dziś właśnie zapisałam się do Medycyny Rodzinnej, ale o fuzji nic nie wiedziałam. Wrażenia jak na samo zapisanie się dość przyjemne, ale już na wstępie dowiedziałam się, że jeżeli chcę wykonać zlecone przez PRYWATNEGO lekarza badania krwi to i tak muszę zapłacić dodatkowo. Żeby więc nie płacić, muszę umówić się na wizytę do internisty, który może zechce przepisać skierowanie na badania krwi i wówczas będą one bezpłatne... Ech, życie samo........ Tak samo było w mojej starej przychodni, z której usług do tej pory (nie) korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Fuzja przychodni IP: *.pl 23.08.02, 20:11 Spora czesc lekarzy specjalistow i badan jest w Medycynie R. platna. Fakt ze sa znizki dla zapisanych na stale pacjentow ale mimo wszystko tez nie jest to za darmo ani tanio. Czesc specjalistow jest dostepna nie dosc ze za pieniadze to w dodatku w drugim koncu Warszawy. Wiec nie dziw sie ze im zalezy na pacjentach a wlasciwie tylko na tym zeby sie zapisali. I tak pewnie wiekszosc z nas pojawia sie tam rzadko. Ja sie pojawiam maks. 3 razy w roku, moj maz nie byl tam ani razu przez ok. 2 lata. A pieniadze na nas biora od kasy co miesiac, niezaleznie od czestotliwosci naszych wizyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwielbiamGW Re: Fuzja przychodni IP: 2.2.STABLE* / 192.168.9.* 14.09.02, 17:22 to niezwykle ciekawy artykuł - może warto podjąć dyskusję na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś