IP: 217.11.133.* 19.09.01, 10:36
przy stacji metra Politechnika zakwitł kasztan a mamy 19 wrzesień. chyba coś
nie tak się dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Widok 9 Re: kasztan IP: 195.117.228.* 19.09.01, 15:56
      Trzy tygodnie temu w Saskim też się taki "cud" wydarzył. Aleja główna przy
      płycie upamiętającej... (?) złamany pień z jedną gałęzią. Były i owoce i
      kwiaty. Koniec świata Panie .
    • Gość: Wyborca Wina AWSu ;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 00:20
      Za AWSu wszystko sie p...doli
      • Gość: test Re: Wina AWSu ;) IP: 192.168.95.* / 192.168.14.* / *.121.135.227.host.de.colt.net 25.09.01, 16:28
        test aluesu
      • Gość: Chaldaia Re: Wina AWSu ;) IP: 194.139.172.* 25.09.01, 17:25
        W KRLD to byłoby ogłoszone za "cud" sprawiony przez Uwielbionego Przywódcę.
        Kima znaczy się. Ale Buzek nie Kim i mam nadzieję, że chwilowych pomimo oporów
        ustąpi ze stołka. Gdyby porzadził tak długo jak Kim-Ir_Sen to byśmy mieli tak
        samo jak w Korei.
    • Gość: palker Re: winobluszcz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 16:41
      Jak doniosła mi moja małżonka, dzika winorośl porastająca jeden z płotów na
      naszej działce, ponownie zakwitła. Wśród purpurowych o tej porze roku liści i
      widocznych kiści dojrzałych miniaturowych owoców, pojawiły się świeże zielone
      pędy na których są kwiaty. Pszczoły sasiada aż oszalały z radości i oblegają
      radośnie niespodziewane źródło nektaru.
      • civic_vtec Re: winobluszcz tak - kasztanowiec -nie 25.09.01, 18:05
        Po zmianie rzadzacej opcji politycznej nalezy dokonac przegladu przyrody.
        1. Prawomyslny czerwonolistny winobluszcz wspierajacy ciezka prace pszczelego
        ludu - podniesc do rangi symbolu zwyciestwa
        2. Kasztanowce wspierajace bialym kwieciem odchodzacych i wydajace kolczaste
        owoce dla nastepcow - przerobic na drzewce do sztandarow.
        ;-)
        pozdr / vtec
        • Gość: palker Re: winobluszcz tak - kasztanowiec -nie IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.09.01, 18:42
          Co narodowi z takiego symbolu, skoro winobluszcz - nie czekajac na pierwsze 100
          dni Millera - już zaczął tracić liście a pszczoły w zimie i tak trzeba będzie
          podkarmiac cukrem z dostaw Gabriela Janowskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka