splkm 15.09.05, 10:20 Taki student to nie student. www.melinka.flate.org.pl << Tak żyje prawdziwy student. (o ile będzie działał) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student PW Re: Student ma być cichy i nie pić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:45 A ja znlazłem mieszkanie za pośrednictwem serwisu Stancje w Portalu Polibuda.info (polibuda.info/stancje). I wcale nie musiałem przyjeżdżać na kilka dni do stolicy. Wszystko załatwiłem bez wychodzenia z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Student ma być cichy i nie pić 15.09.05, 12:45 No i dowiedziałem sie że chłopaki zamiast domene wykupic znowu do ją przepili. Zatem pozostaje: www.mardo.vipserv.org/melinka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny student PW Re: Student ma być cichy i nie pić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:48 Przez www.polibuda.info/stancje znalazlem lokum w miare szybko [kilka telefonow tak czy inaczej wykonac trzeba], nie ruszajac sie z domu i po w miare przystepnej cenie [w sumie na portalu ludzie ogloszenia umieszaczaja za darmo i tez z domu, wiec nie musza dorzucac nic w koszty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Student ma być cichy i nie pić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:06 tak tak. jasne. nie oglądałeś pokoju, nie spotkałeś się z właścicielem (np. nie wiesz czy to napalona nimfomanka czy czerwononosy alkoholik) nie wiesz czy będziesz mieszkał w kuchni i czy łóżko nie skrzypi.. no. to wszystko można sprawdzić przez telefon. jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: Student ma być cichy i nie pić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:22 jakby niedzialalo to www.mardo.vipserv.org/melinka Odpowiedz Link Zgłoś