halicki.pl 21.09.05, 00:28 Andrzej Halicki - lista PO numer 5 przedsiębiorca, niezależny finansowo, nie będzie brał diet www.halicki.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek >>>Wspominki z kadencji - Gadzinowski 21.09.05, 06:39 Wspominki z kadencji - Gadzinowski głosował PRZECIW przyznaniu Warszawie dodatkowych pieniędzy z budżetu (i tak przecież naszych) na budowę metra... Warto pamiętać nim ręka postawi krzyżyk przy tym nazwisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada PONCYLJUSZ.PL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:15 Ten facet ma przed sobą przyszłość. Życzę mu wszystkiego najlepszego, przede wszystkim, by w poniedziałek obudził się posłem. Takich posłów potzrebuje Warszawa! A jesli ktos nie wie jeszcze na kogo odać głos polecam: www.poncyljusz.pl/new/ Odpowiedz Link Zgłoś
allgau PONCYLJUSZ.PL i złodziej 22.09.05, 16:08 po to cche byc posłem by z zonka lepiej się interesy robiło, przypomnijcie sobie aferę z garażem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ja głosuję na Poncyljusza IP: *.eranet.pl 21.09.05, 15:17 Ten gość naprawde chce zrobic coś dobregodla naszego miasta. Byłem w jego biurze, rozmawialiśmy o spółdzielniach mieszkaniowych. Polecam profesjonalne porady. Możnatez zerknąć na www.naszesm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajko ja wole Halickiego. IP: 217.11.142.* 22.09.05, 11:16 dla niego polityka to nie ekonomiczne byc albo nie byc, to sensowny gosc, on sam czuje, ze ma misje. no iw ei, czego trzeba przedsiebiorcom, bo sam nim jest. 3mam kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Ja NIE głosuję na Poncyljusza 22.09.05, 14:01 Chce zablokować budowę dróg w Warszawie, a bełkot, jaki przedstawia w swojej ulotce na ten temat kwalifikuje się do kosza na śmieci lub rekordu w purenonsensach To dyletant i chorągiewka. Obieca wszystko, bo na niczym się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś