Dodaj do ulubionych

Gdzie kupujecie koszule i ubrania do pracy ?

24.09.05, 09:22
Gdzie kupujecie koszule i ubrania do pracy ? Czy znacie jakieś miejsca w W-wie (np. hurtownie) gdzie można kupić takie rzeczy w liczbie kilku sztuk a niekoniecznie w hurtowych ilościach. Rozmawiałem z ludźmi spoza w-wy i dla nich kupowanie takich rzeczy w galeriach handlowych jest wyrzucaniem kasy gdyż można takie rzeczy kupić sporo taniej. Piszę ten wątek jako osoba do tej pory kupująca w galeriach (niestety :)). Stadion i bazary - odpadają. Patrz też wątek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=25258759&a=25258759
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Gdzie kupujecie koszule i ubrania do pracy ? 24.09.05, 10:22
      Masz na mysli odzież BHP?
      • sceptyk Ja sobie szyje sam 24.09.05, 12:39
        Nadwyzki zas sprzedaje po przyjaznych cenach dla ziomali. Poznac mozna po
        charakterystycznej i unikalnej metce "sceptyk". Moje marynarki i koszule
        posiadaja caly szereg nie spotykanych gdzie indziej praktycznych kieszeni: na 3
        komóry, na 2 piora Mątblank, na wizytowki prywatne, sluzbowe, maszynke do
        golenia Gilette turbo-lux, szczoteczke na prad, pilot do alarmu samochodowego,
        szmatke do odkurzu obuwia i temuz podobne rzeczy, niezbedne do egzystowania w
        Warszawie.
        • Gość: kixx Re: Ja sobie szyje sam IP: *.acn.waw.pl 24.09.05, 12:47
          a gdzie chowasz szalik ,gdy przechodzisz kolo K6?
          • jaa_ga Re: Ja sobie szyje sam 24.09.05, 13:38
            :)))))))))))
            Ale się działo he he
        • km500 Re: Ja sobie szyje sam 24.09.05, 16:30
          Ty to niezły pomysł- weź mi uszyj ! Te 3 kieszenie to super pomysł !
          • sceptyk Nie wyrabiam 24.09.05, 22:25
            Niepotrzebnie sie ujawnilem. Zamowien moc, przekraczaja me moce produkcyjne.

Aha, zapomnialem dodac, ze robie jeszcze dwie kieszonki. Jedna na klucz do
            furtki do zabarykadowanego osiedla apartmentowcow, a druga na zel - tak zeby
            piorka sterczaly lekko do gory. Niby nielad, ale widocznie zadbane. Tradycyjny
            schowek przyodziezowy na prezerwatywy zlikwidowalem. Albo seks, albo kariera.
            Pogodzic sie nie da.
      • km500 Re: Gdzie kupujecie koszule i ubrania do pracy ? 24.09.05, 16:52
        Chodzi o zwykłe ubrania ale jak masz jakieś sprawdzone miejsca do zakupu odzieży BHP to dawaj, może sprezentuję swoim pracownikom.

• Gość: iqpseudonaukowe [...] IP: *.chello.pl 24.09.05, 16:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • niezlomny.prawicowiec Tylko w sklepach katolickich ! 24.09.05, 16:58
        Precz z komunom !!!
        • jaa_ga Re: Tylko w sklepach katolickich ! 24.09.05, 17:15
          :))))))))))))))
          • Gość: Obcy Re: Tylko w sklepach katolickich ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:23
            A wydawało by się że człowiek pyta grzecznie o prostą rzecz i oczekuje
            grzecznej, prostej odpowiedzi - niestety trafił na buraków z kompleksami i
            sobie tylko zrozumiałym poczuciem humoru.
            • Gość: kixx Re: Tylko w sklepach katolickich ! IP: *.acn.waw.pl 24.09.05, 18:15
              no
              masz racje
              zapomniales jeszcze napisac o tych,ktorzy lubia kogos pouczac i oceniac,ale
              sami takze nic nie potrafia wniesc do tematu
    • fuzzy7 Re: Gdzie kupujecie koszule i ubrania do pracy ? 24.09.05, 23:56
      Marks&Spencer, hehehehehe...

Pzdr,
      Fuzzy
    • chaladia Re: Gdzie kupujecie koszule i ubrania do pracy ? 25.09.05, 09:23
      Ważę 126 kg (kołnierzyk 47) i w normalnych sklepach z reguły albo takich koszul
      nie ma, albo jak są, to jeden-dwa modele, nie takie, jak potrzebuję. Za to na
      Stadionie X-Lecia znam kilka stoisk, gdzie mogę mieć pełny wybór. Na wiosnę
      kupiłem tak 10 koszul bawełnianych z krótkimi rekawami, które są na mnie
      LUŹNE!!! Bez nich nie wiem, jak bym wytrzymywał w nieklimatyzowanym biurze
      budowy...

Podone oversize'y można stosunkowo tanio nabywać w MAXIMUSIE pod Nadarzynem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka