Gość: nocoment IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 22:20 Co jest waszym zdaniem najurokliwszym miejscem Warszawy (bo dla mnie Stara Praga i Park Skaryszewski)? Serdecznie zapraszam do dyskusji. NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widok 9 Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: 195.117.228.* 11.05.01, 10:03 Gość portalu: nocoment napisał(a): (bo dla mnie Stara > Praga i Park Skaryszewski)? Serdecznie zapraszam do dyskusji. > No to piszę. Niestety masz racje. I stara Praga i Park Skaryszewski. Po naszej stronie Wisły tych miejsc jest coraz mniej, może gdzieś na WOLI i Żoliborzu?. Jednak nasuwa mi się jedna ważna uwaga. Park Skaryszewski i zapach czekolady z WEDLA. Pytanie za 100 pkt.: dlaczego teraz coraz rzadziej czuć ten wspaniały zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: *.zigzag.pl 11.05.01, 19:47 uliczki na Saskiej Kepie, Mokotowie,Agrykola i Park lazienkowski, Stara Praga tez - czyli piec miejsc. aha i jeszcze widok Starowki od strony Pragi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: *.ilot.edu.pl 15.05.01, 15:47 Kocham Łazienki i stare dzielnice Warszawy, ocalałe z Powstania. Piękny jest widok Starówki od strony praskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 15:57 Gość portalu: Ela napisał(a): > Kocham Łazienki i stare dzielnice Warszawy, ocalałe z Powstania. Piękny jest > widok Starówki od strony praskiej O tak. Widok jest rzeczywiście niezwykle piękny. Szczególnie w nocy, kiedy włączona jest iluminacja Mostu Śląsko-Dąbrowskiego i ważniejszych obiektów na Starym Mieście. Pozdrawiam Ciebie i innych NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś