Dodaj do ulubionych

TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE......

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 22:20
Co jest waszym zdaniem najurokliwszym miejscem Warszawy (bo dla mnie Stara
Praga i Park Skaryszewski)? Serdecznie zapraszam do dyskusji.

NO COMMENT
Obserwuj wątek
    • Gość: Widok 9 Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: 195.117.228.* 11.05.01, 10:03
      Gość portalu: nocoment napisał(a):

(bo dla mnie Stara
      > Praga i Park Skaryszewski)? Serdecznie zapraszam do dyskusji.
      >
      No to piszę. Niestety masz racje. I stara Praga i Park Skaryszewski. Po naszej
      stronie Wisły tych miejsc jest coraz mniej, może gdzieś na WOLI i Żoliborzu?.
      Jednak nasuwa mi się jedna ważna uwaga. Park Skaryszewski i zapach czekolady z
      WEDLA. Pytanie za 100 pkt.: dlaczego teraz coraz rzadziej czuć ten wspaniały
      zapach?
    • Gość: michal Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: *.zigzag.pl 11.05.01, 19:47
      uliczki na Saskiej Kepie, Mokotowie,Agrykola i Park lazienkowski, Stara Praga
      tez - czyli piec miejsc. aha i jeszcze widok Starowki od strony Pragi
    • Gość: Ela Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: *.ilot.edu.pl 15.05.01, 15:47
      Kocham Łazienki i stare dzielnice Warszawy, ocalałe z Powstania. Piękny jest
      widok Starówki od strony praskiej
      • Gość: nocoment Re: TO JEDNO JEDYNE MIEJSCE W WARSZAWIE...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 15:57
        Gość portalu: Ela napisał(a):

> Kocham Łazienki i stare dzielnice Warszawy, ocalałe z Powstania. Piękny jest
        > widok Starówki od strony praskiej

O tak. Widok jest rzeczywiście niezwykle piękny. Szczególnie w nocy, kiedy
        włączona jest iluminacja Mostu Śląsko-Dąbrowskiego i ważniejszych obiektów na
        Starym Mieście. Pozdrawiam Ciebie i innych

NO COMMENT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka