Dodaj do ulubionych

Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z kamery!

21.10.05, 13:10
Tadzik???
Obserwuj wątek
    • rrob Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z kamery! 21.10.05, 13:11
      gratuluję bystrości umysłu panu redaktorowi, który usłużnie poinformował
      potencjalnych naśladowców, tego idioty, że saletra imituje zapach materiałów
      wybuchowych.
      • Gość: Zbig Bryk [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 13:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • maciej48 [...] 21.10.05, 13:18
          • adas_wandelt gdzie w tym czasie był Kurski??zaczyna się ukladać 21.10.05, 13:21

• nick3 Ten ze zdjęcia był na Paradzie! Rzucał śrubami:-) 21.10.05, 22:59
              • nick3 EWIDENTNA PROWOKACJA WSZECHPOLAKÓW 21.10.05, 23:03
                • zupagrochowa1 NAPISANE BYLO "BOMBA"??? 22.10.05, 01:56
                  ROTFL!!!
                  A jaki terrorysta podpisuje swoje bomby?
                  Posikac sie mozna ze smiechu jak to Polska chcialaby miec wszystko to o czym
                  sie w "swiecie" mowi - a to waglika, a to bombki. LOL!
                  • nick3 <"ZAGROŻENIE GEJOWSKIE" = GŁOSUJCIE NA KACZORA>:-) 22.10.05, 21:01
                    Prowokacja dokonana przez wszechpolskich "gejów" w kapturach ;-))
                    ("GayPower" "SilnyPedał":-)) jest tak grubymi nićmi szyta, że podpalenie
                    Reichstagu przez SA było przy tym szczytem finezji!!!

Kłopot w tym, że nasi rodacy myślą jeszcze mniej niż Niemcy w 33'.

I poparcie dla "Silnego-Człowieka-który-zrobi-porządek" (zgodnie z zamysłem
                    prowokatorów) - wzrośnie:-((((
                • Gość: gość Re: EWIDENTNA PROWOKACJA WSZECHPOLAKÓW IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:24
                  raczej nie bo w ich przypadku nie byłoby napisu BOMBA tylko BĄBA
          • pucia_pucia ****Byla to proba skompromitowania Kaczki********* 21.10.05, 13:22
            i odciągnięcia go od kampanii. Próba nieudana
            • pucia_pucia [...] 21.10.05, 13:45
              • Gość: JuRek Re: **************Tuska to MANDARYNA sceny polity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:49
                A ty co skończyłeś? Pewnie nawet podstawówki, bo w podstawówce za taki bląd
                jest "Pala"! Jaki błąd? Kazać-każą! Chyba, ze ci sie wszystko z karą kojarzy
                Kara-karzą! Oj chlopie naucz sie pisać po polsku, a potem wytukaj innym brak
                wykształcenia!
                • Gość: KITYS O jakiej obronie antyterrorystycznej oni mówią IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.05, 13:54
                  Jak jakieś obszczymurki rozkładająpo mieście co chcąi nikt nic nie wiedział. Gdyby to były prawdziwe bomby.... Nawet nie chcęmyśleć.

--
                  www.gazeta-bawarska.pl
                  • Gość: ufo54 manewry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:17
                    Kretyński dowcip ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Policja miała
                    niezłe manewry. Jak będzie coś poważnego to już są wprawieni. Tylko szkoda
                    kosztów.
                    • Gość: ZenonZmyłer Re: manewry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.05, 14:28
                      Niezle manewry, tylko efekt marny. Swoja droga chlopcy zrobili niezla robote-
                      zdemaskowali umiejetnosci naszej policji i innych sluzb, ktore mialyby nas niby
                      chronic przed terroryzmem. Ktos tu slusznie zauwazyl, ze zwykly obszczymurek
                      jest wstanie tyle "ladunkow wybuchowych" rozmiescic w stolicy, to co dopiero
                      wyszkolony terroryster. Eeeehhh....
                      • ruchsprzeciwu HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! 21.10.05, 14:41
                        W 1973 roku aktywiści ruchu homoseksualnego przekonali Amerykańskie Towarzystwo
                        Psychiatryczne do usunięcia homoseksualizmu ze spisu zaburzeń psychicznych
                        (Diagnostic and Statistical Manual of Mentol Disorders).
                        Decyzja ta nie była oparta na faktach czy badaniach naukowych, ale na
                        bezustannym nękaniu i nacisku politycznym wywieranym przez Ruch Praw Gejów.
                        Zamiast zająć się trzeźwym rozważeniem danych, psychiatrzy zostali gwałtownie
                        wepchnięci w kontrowersję polityczną. Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne
                        padło ofiarą bałaganu burzliwego roku, gdy wybuchające konflikty zagrażały
                        upolitycznieniem każdego aspektu amerykańskiego życia społecznego.
                        Rezultatem nie był wniosek oparty na przybliżeniu prawdy naukowej, jak dyktuje
                        rozum, ale działanie, którego żądała ówczesna ideologia. Usunięcie
                        homoseksualizmu ze spisu zaburzeń psychicznych stało się kamieniem milowym;
                        zostało nagłośnione na całym świecie i użyte w celu promowania normalności
                        homoseksualizmu. Opinia publiczna nie dowiedziała się i nadal nie wie, że wielu
                        psychiatrów uważa homoseksualizm za stan nienormalny, który można zmienić.

Źródło : www.homoseksualizm.org
                        • proszeprosze LUDZIE TUSKA CHCA ZEPSUC KAMPANIE KACZYNSKIEMU 21.10.05, 14:46
                          NIE MA WATPLIWOSCI, ZE TA AKCJA MIALA NA CELU ZASZKODZENIE PREZYDENTOWI
                          WARSZAWY I OBECNEMU KANDYDATOWI NUMER 1 NA FOTEL PREZYDENCKI W POLSCE.

LUDZIE ZE SZTABU TUSKA CHCA ZASZKODZIC KACZYNSKIEMU. TO SWIADCZY ZE TONACY TUSK
                          BRZYTWY SIE CHWYTA.
                          • Gość: gosc Re: LUDZIE TUSKA CHCA ZEPSUC KAMPANIE KACZYNSKIEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.05, 15:11
                            albo na odwrot. tak akcja moze podniesc notowania kaczynskiego - doprowadzic go
                            do urzedu prezydenta - umocnic pis na maxa. sytuacja bedzie tak naprawde
                            nierozowa - pis bedzie mial niezla karte przetargowa i jak nie porozumie sie
                            pare razy z po moze dojsc do nieciekawego ukladu sil. z jednej strony pis+
                            lepper+ psl == etatysci pod opiekunczym skrzydlem radia holy mary (lekki powiew
                            totalitaryzmu nad polska) a z drugie po+sld == ktore programowo pasuja do
                            siebie jak piesc do nosa.
                            • Gość: gosc1 Re: LUDZIE TUSKA CHCA ZEPSUC KAMPANIE KACZYNSKIEM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.05, 17:07
                              oby tylko w tych warunkach haslo "oddajmy wszystko biednym" objelo w pierwszej
                              kolejnosci firmowego maybacha radia maryja
                              • nick3 REICHSTAG PŁONIE:-) IV RP NADCHODZI... 22.10.05, 14:11
                                Pamiętacie jak to "komuniści" podpalili Reichstag i zaraz potem poparcie dla
                                Hitlera wzrosło tak, że wygrał wybory?
                          • jo46 BOMBY W WAWIE TO SPRAWA KACZORA 21.10.05, 17:19
                            chce przez to pokazac jak swietnie potrafi panowac nad sytuacja. Szkoda ze nie
                            wykazal sie przez te ostatnie lata, tylko uzywa publicznych srodkow i straszy
                            ludzi.
                        • norbertrabarbar [...] 21.10.05, 14:47
                          • Gość: Renata Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 15:16
                            Nie przejmuj się badania genetyczne w toku, wielu chorych ludzi (widzisz jednak
                            chorych) z ciężkimi chorobami genetycznymi czeka na te wyniki badań jak na
                            zbawienie! I ty sie doczekasz!
                            • norbertrabarbar [...] 21.10.05, 15:21
                              • Gość: renata Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 15:33
                                Durny f... jest cała masa chorób o podłożu genetycznym (skocz do księgarni
                                medycznej), ale jesli uważasz, że twój problem jest już tak zaawansowany, to
                                spokojnie, nikt cie nie będzie leczył na siłę.
                                Ani PIS, ani Kaczyńscy, ani ich wyborcy! Nie szalej, wyluzuj, zabroniona Marycha
                                (te żeńskie imiona:) może ci pomóc!
                                • pe1 [...] 21.10.05, 16:05
                                  • Gość: Renata Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 17:07
                                    Moj drogi rabarbarze!
                                    Nie jestem blondynką!( Ale na twoim miejscu,gdybym chciała żeby nie obrażano
                                    lesbijek, nie czepiałabym sie ani blondynek, ani kobiet, w ogóle nikogo, ani,
                                    ani!) Ale wracając do naszej miłej rozmowy, uporządkujmy ją:
                                    twoja teza - homoseksualizm jest uwarunkowany genetycznie
                                    - to zmiany w organizmie (wszystkich komórkach:)), na które nie ma lekarstwa,
                                    (przy okazji: nie porównuj się do Muminków, bo one chciałyby być zdrowe),
                                    powstają w okresie życia płodowego.
                                    Masz może rodzeństwo? Czy wśród nich dominują inne formy aktywności seksualnej
                                    niż hetero?
                                    Ile jest takich przypadków wśród rodzeństwa twoich partnerów? Bo chyba wszyscy
                                    nie jesteście jedynakami?
                                    Chyba zdajesz sobie sprawę, że wykryte zmiany genetyczne u jednego potomka, są
                                    wskazaniem do badań prenatalnych, bo urodzenie drugiego dziecka z ta wadą jest
                                    wysoce prawdopodobne?
                                    Czy ty i Twoja inteligencja bruneta nie podpowiada ci, że piszesz bzdury?

Może przestań się usprawiedliwiac zmianami genetycznymi tylko powiedz sobie
                                    wprost: lubie się kochać z facetami i nic nie mogę, nie chce? na to poradzić!
                                    W tym nie ma nic złego, choć nie przekonasz mnie,że to normalne, tak jak:
                                    nekrofil, zoofil, pedofil mnie nie przekona, choc lubią to co robią!
                                    A JAK BĘDZIESZ CHCIAŁ MIEĆ DZIECI ZE SWOIM CHŁOPAKIEM
                                    TO PRZESZCZEP SOBIE JASNOBLĄD M A C I C E!!!
                                    • pe1 Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! 21.10.05, 18:01
                                      Widzę, że jesteś jeszcze głupsza, niż to było do tej pory widać

> twoja teza - homoseksualizm jest uwarunkowany genetycznie

ja nie stawiałem takiej tezy, przeczytaj swój durnowaty wątek,
                                      bo ci się mylą osoby.

> Masz może rodzeństwo? Czy wśród nich dominują inne formy aktywności seksualnej
                                      > niż hetero?

owszem, mam 2 braci, obydwaj są gejami - tymczasem ja nie

> Ile jest takich przypadków wśród rodzeństwa twoich partnerów? Bo chyba wszyscy
                                      > nie jesteście jedynakami?

nie mam partnerów

> Chyba zdajesz sobie sprawę, że wykryte zmiany genetyczne u jednego potomka, są
                                      > wskazaniem do badań prenatalnych, bo urodzenie drugiego dziecka z ta wadą jest
                                      > wysoce prawdopodobne?

owszem, tak jest w przypadku wady genetycznej, ale nie w przypadku cechy
                                      genetycznej, jak kolor oczy, włosów czy inne

> Czy ty i Twoja inteligencja bruneta nie podpowiada ci, że piszesz bzdury?

nie jestem brunetem

> Może przestań się usprawiedliwiac zmianami genetycznymi tylko powiedz sobie
                                      > wprost: lubie się kochać z facetami i nic nie mogę, nie chce? na to poradzić!

ale ja nie lubię się kochać z facetami, idiotko!

> W tym nie ma nic złego, choć nie przekonasz mnie,że to normalne, tak jak:
                                      > nekrofil, zoofil, pedofil mnie nie przekona, choc lubią to co robią!

pedofil krzywdzi dzieci - i to jest w tym złego
                                      jeśli jesteś taka tępa, że do ciebie nie dociera ta "subtelna" różnica, no to
                                      nie mamy o czym dyskutować

> A JAK BĘDZIESZ CHCIAŁ MIEĆ DZIECI ZE SWOIM CHŁOPAKIEM
                                      > TO PRZESZCZEP SOBIE JASNOBLĄD M A C I C E!!!

ale ja mam już dziecko, i to nie ze swoim chłopakiem tylko z żoną

I to by było na tyle dyskusji z głupim babsztylem o wrażliwości hipopotamicy.
                                      • nurek69 Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! 21.10.05, 18:18
                                        Za to Ty dałeś popis wrażliwości !!!
                                        Prawdziwy dżentelmen.
                                        R
                                      • Gość: Renata Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 18:42
                                        Ta wiadomość rzeczywiscie nie była przeznaczona dla ciebie! Pomyłka, ale wg mnie
                                        powinienes się nad sobą zastanowic! Wśród homoseksualistów jest bardzo dużo
                                        żonatych mężczyzn, dla wielu z nich to doskonałe alibi: żona, dziecko. To oni
                                        spotykaja sie wieczorami w parkach itd. itp. Twoja ostra reakcja powinna dać ci
                                        do myslenia!
                                        Wiesz mi homoseksualizm to w dużej mierze chęć przekraczania barier, to zdarza
                                        się również heteroseksualnym osobom!
                                        Jeśli chodzi o pedofilów, to ci z dworca warszawskiego robili to za zgoda
                                        młodych chłopców, płacili i uważali, że ich nie krzywdzą! Oczywiście to samo
                                        można powiedzieć o mężczyznach odwiedzających agencje towarzyskie, w których
                                        pracują 15, 16 letnie dziewczynki!
                                        W wypadku ukrytego homoseksualizmu, krzywdę wyrządza się żonie i dzieciom!
                                        I nie denerwuj sie tak udzielając odpowiedzi!
                                        Wyluzuj!
                                        Pa profesorku!
                                        • pe1 Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! 21.10.05, 20:26
                                          > Ta wiadomość rzeczywiscie nie była przeznaczona dla ciebie! Pomyłka, ale wg mni e
                                          > powinienes się nad sobą zastanowic!

nad czym mam się zastanawiać? namawiasz mnie do sprawdzenia czy przypadkiem nie
                                          jestem homo? a jeśli jestem to co, mam zostawić żonę i dziecko? o co ci
                                          dokładnie chodzi?

> Wśród homoseksualistów jest bardzo dużo
                                          > żonatych mężczyzn, dla wielu z nich to doskonałe alibi: żona, dziecko. To oni
                                          > spotykaja sie wieczorami w parkach itd. itp. Twoja ostra reakcja powinna dać ci
                                          > do myslenia!

co niby ma mi dać do myślenia?
                                          ja się w parkach nie spotykam! ale jak już napisałem mam 2 braci gejów, którzy
                                          notabene też się nie spotykają po parkach tylko żyją w swoich stałych związkach,
                                          od wielu lat, i wszystko wskazuje na to, że zostaną w tych związkach na zawsze.
                                          Ja ich rozumiem, i w najmniejszym stopniu nie potępiam, natomiast nie rozumiem
                                          ludzi takich jak ty, którzy krzyczą, że to jest choroba i że trzeba ich
                                          przymusowo leczyć. Powiedz mi, w czym ci ludzie dokładnie ci przeszkadzają?

> Wiesz mi homoseksualizm to w dużej mierze chęć przekraczania barier, to zdarza
                                          > się również heteroseksualnym osobom!

o, widzę że jednak mnie do czegoś namawiasz? ja nie potrzebuję żadnych
                                          eksperymentów, natomiast to co napisałaś powyżej, ten znak równości pomiędzy
                                          byciem homo a przekraczaniem barier jest piramidalną bzdurą. Nie masz zielonego
                                          pojęcia jacy są ci ludzie, bo najprawdopodobniej żadnych z nich nie znasz i
                                          nigdy nie spotkałaś. To co powinno się leczyć, to twoje uprzedzenia i nietolerancję.

> Jeśli chodzi o pedofilów, to ci z dworca warszawskiego robili to za zgoda
                                          > młodych chłopców, płacili i uważali, że ich nie krzywdzą! Oczywiście to samo
                                          > można powiedzieć o mężczyznach odwiedzających agencje towarzyskie, w których
                                          > pracują 15, 16 letnie dziewczynki!

no właśnie, to samo można powiedzieć! nie odwiedzanie agencji, ale krzywdzenie
                                          dzieci jest naganne i jest słusznie ścigane prawem.

> W wypadku ukrytego homoseksualizmu, krzywdę wyrządza się żonie i dzieciom!

na czym polega ta krzywda?
                                        • Gość: dor.moss Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:23
                                          renatko,ty nie wiesz o czym mówisz
                                          przykro mi ale moim zdaniem nie powinnas wypowiadać się o czymś o czym nie masz
                                          zielonego pojęcia
                                          do psychologa ci daleko ,chyba że kupiłaś dyplom
                                      • Gość: dor.moss Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:19
                                        pe1 napisał:
                                        > pedofil krzywdzi dzieci - i to jest w tym złego
                                        > jeśli jesteś taka tępa, że do ciebie nie dociera ta "subtelna" różnica, no to
                                        > nie mamy o czym dyskutować
                                        >
                                        > I to by było na tyle dyskusji z głupim babsztylem o wrażliwości hipopotamicy.

Brawo
                                        zgadzam się
                                        i nie jestem homo
                                  • Gość: karate Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.aster.pl 21.10.05, 17:24
                                    a skąd to przekonanie o tym, że homoseksualizm powstaje na podłożu genetycznym?
                                    ha, jeśli tak jest to ci wszyscy ojcowie, zwani homofobami co się wstydzą, że
                                    ich dziecko "jest pedałem" mają rację. i drugie jeśli tak, to może i inne
                                    odchylenia seksualne należałobu uznać za choroby genetyczne - pedofilia,
                                    fetyszyzm, dendrofilia itp, hę?
                                    • Gość: sklepowa Ale kabaret ! Dajcie se siana. IP: *.cybernet.ch 21.10.05, 17:43
                                      Ale kabaret ! Dajcie se siana.

P. S.
                                      Na Fantazje Seksualna nie ma rady !

A skad ona sie bierze - tego nie wie nikt.

Chore jest zycie wbrew chuci wlasnej.
                            • Gość: ylemai Re: HOMOSEKSUALIZM JEST CHOROBĄ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:50
                              Ciekawe ilu heteryków będzie się przerabiać na homo, choćby dla skosztowania ich
                              bujnego życia seksualnego... no co Panowie, poza najbogatszymi z nas, na pewno
                              nie będziemy mieli szans na równie barwny, różnorodny seks co mają pedały.
                              żadnych kompromisów w końcu :).
                        • Gość: hmmm sie koledze fora pomylily IP: *.devs.futuro.pl 21.10.05, 16:13
                          chyba ze chlopak ze zdjecia jest panu znany jako homoseksualistą
              • pucia_pucia piszę z kurnika 21.10.05, 14:01
                ja piszę z kurnika, bo mnie zamkli przed ptasią grypą. Ciemno tu i stąd ten błąd
              • ar.co Re: **************Tuska to MANDARYNA sceny polity 21.10.05, 14:28
                Habilitacji się nie broni, specjalisto od wykształcenia.
              • Gość: Jaś Re: **************Tuska to MANDARYNA sceny polity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:30
                > Kaczyński obronił
                > 1. magisterkę
                > 2. doktorat
                > 3. habilitację

Taaak. A Henio Jabłoński był profesorem - i to prawdziwym a nie kontraktowym. I co, podobał ci się jako
                szef Rady Państwa?
              • Gość: er Re: **************Tuska to MANDARYNA sceny polity IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 21:01
                juz nie mowiac, ze wszystkie tytuly zrobil za komuny. jak mu dali, to w takim
                razie jest chyba do cna czerwony?
                zreszta nie ma to wiekszego znaczenia, bo jego poglady zawadzaja o
                najgorsze "yzmy" XX wieku.
                a swoja droga taki sie ostatnio zrobil slodziutki, nawet gejow pokochal... juz
                nie chce ich wystrzelic na ksiezyc tylko daje im prawo "normalnej" egzystencji
                w spoleczenstwie.
            • grgr_sw proba udana 22.10.05, 09:48
              Amatorom udalo sie podlozyc w warszawie 15 bomb. Co by sie stalo, gdyby to bylo
              na powaznie.
              Slabo cos Kaczynski dba o bezpieczenstwo w warszawie..
          • Gość: glupi kraju ubecki te wasze glupki w kominiarkach IP: *.hsd1.wa.comcast.net 21.10.05, 13:51
            przestancie sie kompromitowac polglowki pokomuny, te wasze "oddzialy" w
            kominiarkach sa posmiewiskiem.
          • norbertrabarbar Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? 21.10.05, 14:08
            Chcesz dowodów??? Jak byk widać że to sam Imć Wielmożny Adolf Kaczor kroczy
            przez Carefoura (poznać po skradzionym księżycu wystającym z kieszenie i słomie
            wystającej z uszu).
            • lospawlos Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? 21.10.05, 14:38
              norbertrabarbar napisał:

> Chcesz dowodów??? Jak byk widać że to sam Imć Wielmożny Adolf Kaczor kroczy
              > przez Carefoura (poznać po skradzionym księżycu wystającym z kieszenie i
              słomie
              > wystającej z uszu).
              Napisał bym coś ale ucze sie Modelowania Cyfrowego :)
              • norbertrabarbar Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? 21.10.05, 14:41
                Heil Skowronek
                • Gość: rt Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:19
                  No nie, co jak co, ale nie spodziewałem się, że nawet w komentarzu do bomb w
                  Warszawie mogę znaleźć niezapomnianego doktora Skowronka - choć te czasy już
                  daleko za mną (4.5 w pierwszym terminie, nota bene :).
                  Pozdrawiam zdających, a biorąc pod uwagę dzisiejsza datę, to życzę powodzenia,
                  bo będzie im chyba BARDZO potrzebne :)
            • Gość: Renata Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 15:40
              Skąd w tobie chłopcze tyle nienawisci? A co z miłością? I czemu ci słoma
              przeszkadza, powiedz, co tobie wystaje? Słodkie pozdrowienia!
              • norbertrabarbar Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? 21.10.05, 15:51
                1. To nie nienawiść, to sarkazm, który wzbudza we mnie Imć Liberum Veto Kaczyński
                2. Słoma mi nie przeszkaza, daje kopa jak ją palić
                3. Miłość? Co to za babskie gadanie?
                4. Coś mi wystaje?
                5. Ty chyba lubisz dominujących partnerów... dorota

Buziaczek :)
                • Gość: Renata Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska? IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 17:26
                  Norbercie, ja chciałabym widzieć u ciebie taką samą słomę jak u Kaczyńskiego,
                  niestety myślę, że dla ciebie jest za późno! Głównie ze względu na "zmiany
                  genetyczne". Parę tematów wyżej rozmawiamy na temat preferencji seksualnych , i
                  to ty wywołałeś temat! Może mi odpowiesz?
                  Całuski
          • Gość: kralik1 Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 14:38
            maciej48 napisał:

> Tylko tak ta celulojdowa miernota może wygrać! Jak widzisz ZygBryku można i
            tak
            > ,
            > więc udowodnij
            >
            > swoje pomówienie, albo na szczaw spadaj pętaku.

Ooooooooo,zaczynaja sie juz panoszyc pisiory, budowa IV RP juz ruszyla.
          • Gość: jaś fasola Re: Bombowy pomysł sztabu Tuska IP: *.MAN.atcom.net.pl 21.10.05, 16:00
            jutro go aresztują , a kaczka wręczy nagrode , dla policjantów . czyli pomimo
            ciszy wyborczej pokaze sie w tv legalnie. to moze być argument ,pozatym
            dlaczego twierdzono ze to akcja gejów? zeby zmobilizować elektorat
            antyhomoseksualny czyli kaczkowski
        • jo46 Re: Bombowy pomysł sztabu Kaczyńskiego. 21.10.05, 13:27
          dla mnie to tez czysta prowokacja Kaczyńskiego. A sprawcy znajda sie dzisiaj
          lub w sobote, tak by zdążyć przed niedzielą. Jak trzeba było walczyć o
          pieniądze na metro to nikogo nie było, jeden na urlopie drugi brał udział w
          Kampani wyborczej. Wczoraj urwał sie z Krakowa by pojawić się na konferencji
          prasowej. żenujące. Ten człowiek chwyta sie juz wszystiego. mam nadzieje, iz
          warszawiacy nie dadzą sie na to nabrać.
        • pyzol1 Re: Bombowy pomysł sztabu Kaczyńskiego. 21.10.05, 13:56
          Przciez to sztab Tuska odgrazal sie,ze ma "bombe" na Kaczynskiego!

Kaska
        • bobbiqm Re: Bombowy pomysł sztabu Kaczyńskiego. 21.10.05, 14:22
          a ty homosovieticus nie wiesz że czerwona s-becja i lewicowi złodzieje zrobia
          wszystko żeby tylko p.Kaczynski nie dobrał im się do dupy!!?(prfesjonalne
          atrapy bomb, hi,hi)
        • Gość: kralik1 Re: Bombowy pomysł sztabu Kaczyńskiego. IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.10.05, 14:35
          Zastanawiam sie do czego Kaczynski jest w stanie sie jeszcze posunac?
          Miejmy nadzieje, ze nie zostanie preziem i beknie sobie soczyscie za to.
        • Gość: wowok Re: Bombowy pomysł sztabu Kaczyńskiego. IP: *.acn.waw.pl 21.10.05, 14:45
          Moim zdaniem to TY jesteś mierny. Maksymalnie mierny!!!!
        • mu3 NIepoważny jesteś 21.10.05, 17:08
          Chyba jestes niepowazny...coś mi się wydaje że TOK FM słuchałeś wczesnym
          popołudniem,bo sam byś na taki idiotyczny pomysł nie wpadł.Ale zauwaz że nawet
          oni(tzn. ludzi z TOK FM) wycofali się z tego,bo sprawa jest zbyt poważna,żeby
          sobie jaja robić.
      • adamw8 Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 13:21
        rrob napisał:

> gratuluję bystrości umysłu panu redaktorowi, który usłużnie poinformował
        > potencjalnych naśladowców, tego idioty, że saletra imituje zapach materiałów
        > wybuchowych.

a nie pomyślałeś, że wystarczy petardę wrzucić do paczki i już masz "zapach materiałów wybuchowych"?
      • Gość: bardu Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: 83.238.100.* 21.10.05, 13:23
        Bez przesady - już wczoraj w TV parę razy o tym wspominali.
      • Gość: przeciez Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.ppp.tiscali.fr 21.10.05, 13:45
        opisy jak skonstruowac bombe i z czego sa dostepne na Internecie :(
        myslisz, ze ktos komu w glowie glupi zart albo prawdziwy terorysta bedzie
        czekal az mu gazeta to powie? :))) to zadne ujawnienie tajemnicy.
      • Gość: Tadzik Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.oslink.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 14:40
        Podobny taki do nikogo, wyglada jak ziomale z bloku, mojego czy kazdego innego w
        Polsce.
      • dorsai68 Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 18:48
        rrob napisał:

> gratuluję bystrości umysłu panu redaktorowi, który usłużnie poinformował
        > potencjalnych naśladowców, tego idioty, że saletra imituje zapach materiałów
        > wybuchowych.

Żadna tajemnica, dla kogoś, kto nie wagarował na chemii w szkole.
        Może trzeba był zostać na lekcjach? Nie wypisywałbyś teraz głupawych komentarzy.
    • alkud TO CZŁOWIEK Z GRUPY POWER GAY??? 21.10.05, 13:11
      przepraszam moderatorów za polityczną niepoprawność,
      ale musiałem podać nazwę grupy która wysłała maile :D

---
      najgorszy blog świata
      animowanehistoryjki.blox.plodwiedź!
      • Gość: gay aleś ty odwazny,człowieku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:43
      • Gość: gay tylko szkoda,że przygłup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:46
        jeśli wiedziałeś kto wysłał maile z pogróżkami
        trzeba się było zgłosić po 100 tys. nagrody...
      • ruchsprzeciwu [...] 21.10.05, 14:49
        • werter-6 [...] 21.10.05, 15:06
      • nick3 Znikaj stąd żałosny podjudzaczu! 21.10.05, 23:17
        Alkud jest islamistą. Wszędzie podczepia się pod różne nagonki "niepoprawnych
        politycznie". Te przeciwko islamowi - musi przemilczać:-)
    • cimokio Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! 21.10.05, 13:14
      ta grubo ciosana gęba wygląda na twarz pedała ale z młodzieży
      wszechpolskiej...
    • typson Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 13:14
      Lech Kaczyński, prezydent Warszawy, również nie wierzy, żeby za podłożeniem
      atrap stały środowiska gejowskie. - To środowiska dobrze zorganizowane, ale
      chyba nie aż tak - mówi.

co za idiota...
      • Gość: Renata Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.netair.pl / *.netair.pl 21.10.05, 15:10
        Pewnie, że idiota! Nie wie, że geje mają doświadczenie w organizowaniu sie w
        pary i trójkąty po parkach, dworcach i publicznych wc? A ile oni sie musza
        naukrywać, nakonspirować, żeby żona i dzieci sie nie dowiedziały?

Nie doceniac przeciwnika to poważny błąd, nawet takiego Tuska,który
        -jeszcze ani razu nie odpowiedział na zadane pytanie konkretnie (i skupia się na
        robieniu min do kamery),
        - historyka (marnie badającego losy Gdańszczan, bo nawet swoich zbadać nie potrafił)
        -kłamiącego prosto w oczy wyborcom, to o dziadku, to o swojej solidarności z
        ubogimi,
        -zmieniającego zdanie jak rękawiczki
        ( spotkanie ze studentami? ok, rezygnujemy z płatnych studiów,A ONI WIERZĄ, ale
        czego wymagać od ciągle zakuwających studentów? chyba nie myślenia!!! )
        Takich ludzi nie da się przecenić: ile on jeszcze, i komu może nakłamac jako
        PREZYDENT!!! :))
        Donalda Tuska docenić trzeba.
        • Gość: LemingWszechpolski Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.aster.pl 21.10.05, 15:42
          Zanim jeszcze raz oplujesz Tuska, zwroc uwage, jak Kaczynki reaguje (reagowal)
          na co celniejsze pytania w debatach: buch! kretynski usmieszek na twarz i
          bredzenie o IV RP. I zero konkretow. Naprawde chcesz miec takiego zarozumialego
          bucefala w Belwederze albo na Krakowskim?
          • pe1 Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 16:08
            ona chce, bo jest kretynką
        • Gość: dor.moss Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:36
          od ciebie nie wymagali chyba myślenia
          a szkoda
          Tusk z tego co robił dziadek nie musi się tłumaczyć
          nie wybierał dziadka jak każdy
          głosujmy na Kaczora
          będziemy palić czarownice na stosie
          super
    • demolca Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! 21.10.05, 13:14
      Na zdjęciu nie widać aby wysyłał jakiegoś maila.
      Idzie sobie dres i tyle.

• Gość: fuut Re: Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! IP: *.www-cache.demon.co.uk 21.10.05, 13:31
        Może z komórki w kieszeni wysyłał.
        To jest zadanie dla inspektora Gadżeta.
        --
        fuutott.net
      • ookk Re: Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! 21.10.05, 13:45
        czytaj uwaznie: na wideo widac jak placi za skorzystanie z internetu, potem
        idzie i wysyla maila
      • mistik Re: Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! 21.10.05, 14:08
        No same Szerloki Holmsy na forum dzisiaj. Gratuluje w ten piękny dzień lotności
        umysłu niektórych... BRAVO. To na pewno zrobił Laska syn Zdziska i Staska.
    • leo51 Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! 21.10.05, 13:15
      Brawo Kaczyński.
      Szybkie, sprawne działanie Prezydenta, Policji i społeczeństwa + nagroda wcale
      nie symboliczna, to jest to, na co czekałem tyle lat.

Pozdrawiam.
      • Gość: tyche Re: Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! IP: *.cec.eu.int 21.10.05, 13:48
        szybkie, sprawne dzialanie Prezydenta i policji???? ludzie, przeciez gdyby to
        byly prawdziwe bomby, bylaby masakra! czy nie uwazacie, ze policja powinna byla
        cos o tym wczesniej wiedziec? a o tym, ze jedna z paczek przejechala sobie cala
        linie metra juz w ogole nie wspominam.
        • Gość: Wiosna nasza Re: Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 14:05
          Gość portalu: tyche napisał(a):
          > czy nie uwazacie, ze policja powinna byla
          > cos o tym wczesniej wiedziec?

O czym ty mówisz chłopczyku? Jeśli 3 kolesi z bloku weźmie 11 pudełek po butach
          i skonstruuje "bomby" to co tu ma robić policja? Chcesz kamery w kazdym
          mieszkaniu, komórce itd. Chcesz sledzić kazdego dzieciaka?
          Pomijam fakt że najlepsze policje świata nie radzą sobie z wyprzedzaniem ataków
          prawdziwych terorystów. Posłuchaj sobie czasem wypowiedzi speców od walki z
          terroryzmem zamiast wypisywać bzdury.
          • Gość: tyche Re: Bombowy paraliż stolicy: nagranie z kamery! IP: *.cec.eu.int 21.10.05, 16:10
            ok, masz racje, moze przesadzilem. ale pisanie, ze wladze miasta i policja
            szybko i efektywnie zareagowaly i klepanie sie z tego powodu wspolnie po
            plecach tez jest lekka przesada, nie uwazasz?
            • meerkat1 Po prostu: ZMIENIC NAZWY!!! :-))) 21.10.05, 16:15
              Po prostu przemianowac np. Rondo de Bille'a na Rondo Maschadowa, i te Taliby
              co ich jeszcze GIs nie zdazyli spalic- spasuja z czystej sympatii! :-))))))))
    • Gość: prowincjusz Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:15
      jaka stolica taki terrorysta :P
    • josek4 Kaczor już zaciera ręce 21.10.05, 13:16
      Kaczor chyba stanął na piórach, żeby juz na następny dzień wyłapać tego typa
      co podkałada bomby. A może to Kaczory chcąc zademonstrować sprawność super
      warszawskiej policji zainicjowały całą tą akcję????
      • dorsai68 Re: Kaczor już zaciera ręce 21.10.05, 20:02
        Na razie policja jest PAŃSTWOWA, nie Kacza.
        Jedyne co on "ma" to straż miejska, a te patałachy tylko babcie z pietruszką potrafią znaleźć.
    • bykk [...] 21.10.05, 13:16
      • Gość: podupcony Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:19
        obawiam sie ze nie chce miec nic wspolnego z takimi jak ty 'normalnymi'
      • y.y Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 13:19
        bykk napisał:

> Widzę, że to Kaczyński, jeno nie wiem, który?
        > Głonkiewicz! Do ataku!
        > Płotasiewicz! Nie śpij!
        > KłamTusku! Dalij jazda! Przecie to rrrrrchobota Kaczyńkiego, hehehe!
        > hej!
        > hej!

pisuarki jak zwykle mówią na temat... czyli bredzą:)
    • Gość: xxxx KOMU zależało na tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:21
      Jaką "młodzieżówkę" stac było na zorganizowanie tej "bombowej" akcji i zwalenie
      winy na swych przeciwników, czyli gejów, przysparzając punktów Kaczorowi?
      Pewnie jeszcze zgarnie nagrode za "znalezienie" sprawcy. Niektórzy chwytaja sie
      wszelkich środków aby przysporzyć punktów p. Kaczynskiemu.
      • Gość: re: xxxx [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 13:24
      • Gość: Mysior_ka Re: KOMU zależało na tym? IP: *.range81-151.btcentralplus.com 21.10.05, 16:19
        Naprawde uwazasz, ze tak przeprowadzana akcja w miescie rzadzonym przez
        Kaczora, przysporzy mu punktow wyborczych??? Nie sadze... Jego nieudolnosc
        rzadzenia wychodzi na kazdym kroku! Skoro nie radzi sobie z Warszawa, to co
        dopiero bedzie, gdy przyjdzie mu rzadzic naszym Krajem?!? Strach sie bac...
    • Gość: Małgosia Wymiar kartki A4??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:23
      >Paczki miały wymiar kartki A4, wystawały z nich kable, elementy plastikowe i
      metalowe - relacjonuje Krzysztof Liedel, naczelnik wydziału ds. terroryzmu z MSWiA.

Albo te paczki były naprawde ultracienkie albo Pan naczelnik popierniczył 2D z 3D.
      • josek4 Re: Wymiar kartki A4??? 21.10.05, 13:26
        HAhahaha dobrze piszeszchłopie, wiesz w policjisie są płaskomózgi więc nie
        znająpodstawowych zasad geometri. Dla nich kartka to paczka. Gratuluję
        • Gość: Jedensztajn Re: Wymiar kartki A4??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:56
          > HAhahaha dobrze piszeszchłopie,

tylko że ten "chłop" się nazywa 'Gość:Małgosia'
          wiesz, na forum są płaskomózgi więc nie znają podstawowych zasad czytania i
          pisania. Dla nich Małgosia to chłop. Gratuluję
          • josek4 Re: Wymiar kartki A4??? 21.10.05, 17:33
            Jaki ty elokwentny jesteś. Porażasz swoimi zasadami BON TON
      • Gość: Lalka Re: Wymiar kartki A4??? IP: 193.144.79.* 21.10.05, 17:56
        Dokladnie to samo skojarzenie - superplaskie bomby made in japan.
    • Gość: hihihi Teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:24
      już wiem co to znaczy permanentna inwigilacja.
    • Gość: eska Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:25
      Bez jaj, jaka kamera rejestruje w taki sposob klienta? Ciekawe czy kazdemu robi
      takie zblizenia. Podpucha, tylko czyja?
      • Gość: kamerzysta Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:29
        I tutaj się mylisz...Kamerzysta jak zobaczy takiego gościa w kapturze i z
        rozporkiem do kolan, to od razu zwraza na niego uwagę. Widać, że po tym, jak
        zobaczył jego intencje, że płaci i idzie do kafejki, to daje mu spokój. Jest to
        całkowicie normalne. Big Brother czuwa :)
        • Gość: dor.moss Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:43
          Gość portalu: kamerzysta napisał(a):

> I tutaj się mylisz...Kamerzysta jak zobaczy takiego gościa w kapturze i z
          > rozporkiem do kolan, to od razu zwraza na niego uwagę. Widać, że po tym, jak
          > zobaczył jego intencje, że płaci i idzie do kafejki, to daje mu spokój. Jest to
          >
          > całkowicie normalne. Big Brother czuwa :)

to był kamerzysta czy kamera umieszczona na stałe?
          płacą komuś za siedzenie w jednym miejscu cały dzień z kamerą?
          ktos by tak chciał?
      • Gość: ja Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:30
        widziałeś "tego klijenta"
        każdego kto tak wygląda (sodnie o 25 cm za długie ichowa się pod czapką i kapturem) standardowo można podejrzewać, że złodziej
    • Gość: john co za skonczony DEBIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:25
    • adamw8 Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 13:26
      Widziałem wczoraj podobnego typa w zajebistej amerykańskiej furze (chyba dwudzwiowa, ciut kanciasta) gdy jechałem "12" z Woli na Most Poniatowskiego.
      Prowadził w takim samym kapturze co było bardzo dziwne (może fan "Ghost Dog'a"?)
      Było to ok.1625 na wysokości Dworca Centrlnego - jechał w stronę mostu.
      Dziwił mnie ten kaptur i to, że "kolo" bardzo młodo wyglądał (ok.25-30 lat).
      • adamw8 Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka 21.10.05, 13:41
        sprostowanie (a nuż policja to czyta?)
        z "Koła" jechałem 1615 to obok Centralnego musiałem być później ok.1630-1635
      • Gość: dor.moss Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 23:44
        chcesz nagrodę ?
    • Gość: Phil Re: Dresy.. IP: *.ssmb.com 21.10.05, 13:33
      Wiedziałem, że to jakiś dresiarz..
    • Gość: s Takie rzeczy juz byly IP: 159.50.203.* 21.10.05, 13:36
      Pseudo-atak tuz przed wyborami, to sie zdarza.

Na przyklad zmarly prezydent Francji Mitterrand
      przed laty zrobil sobie reklame organizujac zamach na
      samego siebie (attentat de l'Observatoire). Sprawa sie rypla,
      ale Mitterrandowi i tak kariery nie zlamala, w koncu zostal prezydentem.

Ciekawe, kto zrobil te zamachy w Warszawie. Pewno nie Al Kaida, oni by
      raczej zabijali na prawde. Moze jednak jakis drob to zrobil ?
    • milo_coh !!!!!!!! TO NA BANK MLODZIEZ WSZECHPOLSKA !!!!!!! 21.10.05, 13:37
      Jakies prowokacje ktore mialy by potwierdzic slusznosc decyzji kaczora i to
      zaraz przed wyborami. oj cos mlodziezowka cienko kombinuje. no naprawde
      mistrzostwo wywiadu CIA ma sie teraz od kogo uczyc :-))))))))))))))))
      • Gość: grilla Re: A GDZIE BERET I MOHEREK? IP: *.pools.arcor-ip.net 21.10.05, 13:39
    • Gość: fando Info na slupach w Wawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:40
      kojarze, ze na slupach pojawily sie kartki, ze zaginal jakis chlopak. mlody, w
      szarej bluzie dresowej. nie pamietam daty i innych szczegolow. moze to tylko
      zbieg okolicznosci.
      • Gość: FBI-NYC A może to Unabomber - Ted Kaczynski ? IP: 167.3.114.* 21.10.05, 13:43
        Oczywiscie zartuje, ale kliknijcie w linka:

www.crimelibrary.com/terrorists_spies/terrorists/kaczynski/1.html
        • Gość: Mossad - Herzliya Re: A może to Unabomber - Ted Kaczynski ? IP: *.proxy.lucent.com 21.10.05, 20:00
          moze a moze nie ?
          ja kochac Polska!
        • Gość: ... Ted Kaczynski ? 3-ci bliźniak? IP: 64.124.166.* 21.10.05, 20:11
      • Gość: gosc Re: Info na slupach w Wawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 18:53
        Tez widzialem te ogloszenia...
    • Gość: doc No sie pakuj "silnypedale"... Idziesz siedzieć... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.10.05, 13:42
      i twoje koleżanki też.
    • Gość: psiakość Sensacje XXI wieku IP: 217.153.26.* 21.10.05, 13:44
      Jest piątek słoneczne jesienne popołudnie. Wczoraj o tej porze cała Warszawa
      została pogrążona w chaosie. Chaosie wywołanym przez tajemniczą, świetnie
      zorganizowaną grupę terrorystyczną. Po fantastycznej akcji warszawskich służb
      porządkowych zaostały ustalone już pierwsze dowody przestępstwa.
      Dotarliśmy do nagrań zarejestrowanych z przez kamerę przemysłową w miejscu
      zdarzenia. I oto co widać.
      Proszę zwrócić uwagę na charakterystycznie wypchne z tyłu w kroku spodnie na
      wysokości na wysokości kolan. Film z ukrytej, tajnej kamery zdradził tutaj
      symptomy strachu, niedoszłego zamachowca. Powstaje pytanie czy została już
      przesłuchana na tę okoliczność kasjerka, ona powinna potwierdzić obecność
      zapachu demaskującego strach.

Na szczęście na strachu się skończyło, ale nadal aktualne pozostaje pytanie:
      "Kto za tym stoi i komu zależało na eskalacji strachu w Stolicy dużego
      europejskiego kraju w przededniu wyborów"

Na te pytania postaramy się odpowiedzieć w następnym odcinku Sensacji XXI wieku.

_
      Pies na kaczki.
    • Gość: ania Re: Bombowy paraliż stolicy: zobacz nagranie z ka IP: *.prosys.wroc.pl / *.prosys.wroc.pl 21.10.05, 13:49
      Młodemu Warszawiakowi z dobrobytu sie w glowie poprzewracalo.
    • Gość: fd Tekst listu jest dostepny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:51
      jw
    • Gość: dd Niech teraz zapłaci za szkody ... IP: 217.153.132.* 21.10.05, 13:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka