tassman 27.09.02, 08:11 Hej Beata. Choć sie nie znamy tzn. ja Ciebie nie znam to i tak Cię pozdrawiam :). Duzo uśmiechu i miłego dnia.... tassman:) ps. Eela ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Re: pozdrawiam EELĘ ;) 27.09.02, 08:38 eela W takim razie nie pozostaje mi nic innego niz powiedziec Ci coraz rzadziej używane magiczne słówko : DZIĘKUJĘ. Ciebie tez Eela pozdrawiam naturalnie... Wróż tassman ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_sindi_ tassman nas odwiedził :-)) 27.09.02, 09:06 Odnotowałam już w kalendarzu:-) Miło znowu Pana Wróża widzieć :-)) Pozdr Sindi Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: tassman nas odwiedził :-)) 27.09.02, 09:27 _sindi_ Jak to "pana wróża"??;))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
_sindi_ Re: tassman nas odwiedził :-)) 27.09.02, 09:33 z wielkim zainteresowaniem śledzę twoje poczynania na formum Wróżbiarstwo:-)) A może i mnie coś wywróżysz, z rąk a może i z nóg tassmanku :-)) Pozdr Sindi Odpowiedz Link Zgłoś
tassman wróżbiarstwo:-)) 27.09.02, 09:55 _sindi_ Wróżę z fusów, mułu po kawie, z chmur, mądra wypchana sowa mi cos szepnie na uszko czasem....Z nóg i rąk?? Nie znam tej metody. O wiem !! Moze teraz spróbuje wróżyć z brudu wytarganego spod najwiekszego paznokcia u mej nogi....;))) Bon apetite !! tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet paskuda! IP: 195.187.84.* 27.09.02, 10:08 Pfuuuuu! Tas, właśnie jem śniadanie, a ty mi tu o jakichś paskudztwach gadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet paskuda! IP: 195.187.84.* 27.09.02, 10:10 Pfuuuuu! Tas, właśnie jem śniadanie, a ty mi tu o jakichś paskudztwach gadasz! Jak widać z twojej wypowiedzi, wróżbiarstwo to trudne i niewdzięczne zajęcie. Powróż lepiej z chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: wróżbiarstwo:-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.14, 15:12 POLECAM Z SERCA DOBRĄ WRÓŻKĘ , BARDZO MIŁA WSZYSTKO SIĘ SPRAWDZA ROBI TEŻ RYTUAŁY NA WSZYSTKO ADRES EMAIL DO NIEJ. kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: tassman nas odwiedził :-)) IP: 195.187.84.* 27.09.02, 09:46 Tassman, jak tam wielka szara sowa siedząca na twoim ramieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman oczko zet :-)) 27.09.02, 09:56 Gość portalu: zet napisał(a): > Tassman, jak tam wielka szara sowa siedząca na twoim ramieniu? ************** Zet, Sowa ma sie jak najbardziej OK, własnie puściła ci oczko ;) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: czerwone oczko zet :-)) IP: 195.187.84.* 27.09.02, 10:16 Mój wielki biały szczur mruga wzajemnie do sowy rubinowym oczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: pozdrawiam BEATĘ ;) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.09.02, 11:48 tassman napisał: > Hej Beata. Choć sie nie znamy tzn. ja Ciebie nie znam to i tak Cię > pozdrawiam :). Duzo uśmiechu i miłego dnia.... > > tassman:) > > ps. Eela ;) Hej, Tassman - sugerujesz, że Ty mnie nie znasz, a ja Ciebie tak?:-)))) Dzięki za miłe powitanie...i wzajemnie! ps jeszcze nie, ale już wkrótce:-)) Odpowiedz Link Zgłoś