iwo_ 01.10.02, 16:41 Czy ktoś wie co się stało z próbnym forum o komunikacji miejskiej - ZTMu? Od dobrych dwóch tygodni forum dyskusyjne jest niedostępne. A dziś zniknął do niego link na stronie ZTM... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MoonPatrol Re: Forum ZTM IP: *.acn.waw.pl 01.10.02, 23:18 Też się zastanawiam. Może ZTM miał dosyć tolerowania krytyki pod swoim adresem na... swoim adresie??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Forum ZTM 02.10.02, 19:47 Też mi się wydaje, że to przez te krytyki... A szkoda, bo tuż przed zamknięciem forum napisałem fajny wątek! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Forum ZTM IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.10.02, 10:24 No cóż, chybaśmy nabroili... Chociaż webmaster zapewnił mnieże zrobią wszystko żeby było spowrotem... Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć... pozdrawiam (byłych chyba)forumowiczów Gacek (Jarek Gacki) +48502268357 Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Forum ZTM 03.10.02, 16:42 To co? Nasza wina, że pisaliśmy prawdę? Jak ZTM preferuje cenzurę to trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Forum ZTM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 09:05 Przecież wszystko jest winą pasazerów, nie (sic!)? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś