doranty 03.11.05, 08:58 mam pytanie, czy ktos wiedzial o tym ze regaz ii ma byc xiii pietrowy?? mi mowiono ze ma byc identyczny jak poprzedni. catalina to banda klamcow i oszustow!!! www.ronson.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doranty Re: PEGAZ II 03.11.05, 14:16 napiszcie!!! ciekawe czy wiedzieliscie o tym ze to bedzie takie duze?? Odpowiedz Link Zgłoś
shamrock_69 Re: PEGAZ II 04.11.05, 10:16 hmm... ale ze tak wysoki...? zaczynam zalowac, ze kupilismy tu mieszkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
clank1 Re: PEGAZ II 04.11.05, 21:50 ja tez, wiedzieliśmy że będzie ale też myśleliśmy ze wysokością będzie porównywalny do Pegaza 1 , ale potem sprawdzilismy ofertę Pegaza i tam był projekt. Bardziej przeszkadza mi wizja wieży nr4 cataliny - to dopiero oszustwo . Zapierali się że zadnej budowy poza Pegazem tu nie bedzie a wyglada ze wprowadzilismy sie na istniejące przez najbliuzsze trzy lata plac budowy Odpowiedz Link Zgłoś
anula999 Re: PEGAZ II 05.11.05, 07:45 wygląda zatem na to, że Catalina mówi różne rzeczy. mi osobiście przy kupnie mieszkania wiadomy wszystkim Pan zachwalał okolice, że tu tak fajnie, ze och i ach.......i że mieszkania tak dobrze sie tutaj sprzedają, że NA PEWNO bedą tu jeszcze budować... zapewił przy tym, że kolejne bloki nie bedą już takie wysokie, ponieważ "limit wysokości"został juz tutaj wyczerpany....taaaaa...... Odpowiedz Link Zgłoś