Dodaj do ulubionych

Mark Knopfler - koncert

IP: *.krak.gazeta.pl 27.04.01, 15:24
Poszukuję dwóch biletów na koncert w Kongresowej 10.06.2001.
agnieszka.sroda-kubica@krakow.agora.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Mark Knopfler - koncert IP: 212.244.100.* 27.04.01, 18:30
      najprawdopodobniej jedyne wyjscie - udac sie w dniu koncertu pod S.Kongresowa i
      kupic od konikow.
      • Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 20:46
        Bilety na koncert Marka Knopflera rozprowadzono już w lutym poza kasami,
        bez żadnej reklamy.Mimo usilnych starań nie miałem żadnych szans na uzyskanie
        biletu.Słucham dire straits i knopflera od 1978r.
        W naszej rzeczywistości jedyna szansa u koników 10.06.01/.
        • Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 08.05.01, 16:01
          Boję się, że ceny u koników mogą być chore, a bardzo chciałabym usłyszeć Knopflera na żywo.
          Szkoda, że nie gra w Spodku - tam jest ok. 7 tys. miejsc. A w Kongresowej akustyka nie jest
          najlepsza.
          • Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 21:15
            Gość portalu: Agnieszk napisał(a):

> Boję się, że ceny u koników mogą być chore, a bardzo chciałabym usłyszeć Knopfl
            > era na żywo.
            > Szkoda, że nie gra w Spodku - tam jest ok. 7 tys. miejsc. A w Kongresowej akust
            > yka nie jest
            > najlepsza.
            Zdobyłem bilet na koncert. Napiszę Ci jak było.
            • Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 28.05.01, 11:26
              Napisz jak zdobyć bilet
              • Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:26
                Przez życzliwych VIP - ów
                • Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 30.05.01, 16:48
                  A może życzliwi VIP-owie mają jeszcze coś w zanadrzu??? Bardzo mi zależy???!!
                  • Gość: Asienka Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.www.pilot-f.pl 31.05.01, 18:07
                    Na www.allegro.pl mozna kupic bilety na koncert Knopflera na licytacji, ale nie
                    wiem czy Ci sie uda pobic obecne ceny... mi sie nie udalo i szlag mnie trafia
                    ze jak juz moj ulubiony artysta przyjezdza do Polski do wazni panowie z TP SA,
                    ktorzy sponsoruja koncert zalatwiaja wszystkie biltety swoim kolesiiom.. a
                    podobno mamy wolny rynek...
                  • Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 20:50
                    Gdybym miał taką możliwość byłabyś pierwszą, której bym z radością przekazał
                    taki bilet. Przykro mi Agnieszko, ale nie mogę Ci pomóc.
                    • Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 01.06.01, 16:49
                      Szkoda mily Krzysku, jestem niepocieszona, ale gdybys cos miał to ja chętnie.
                      • Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 20:40
                        Agnieszko patrz w Forum hasło: Wczoraj grał Mark Knopfler
          • Gość: abc Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.bmf.com.pl 01.06.01, 17:22
            Gość portalu: Agnieszk napisał(a):

> Boję się, że ceny u koników mogą być chore, a bardzo chciałabym usłyszeć Knopfl
            > era na żywo.
            > Szkoda, że nie gra w Spodku - tam jest ok. 7 tys. miejsc. A w Kongresowej akust
            > yka nie jest
            > najlepsza.

W Kongresowej nienajlepsza akustyka?? To gdzie jest lepsza??

Ale faktycznie szkoda, ze nie gra gdzies, gdzie mozna by normalnie kupic bilety.
            Tez jak sie dowiedzialem o koncercie (luty albo marzec) to juz bylo po
            wszystkim...

K.
            • Gość: krzysiae Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 19:10
              Agnieszko bądź pewna, że przy moich ulubionych będę myślał o Tobie.
        • Gość: rgb Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.acn.waw.pl 11.06.01, 22:16
          A ja kupilem 6 biletow 20 lutego w kasach ZASP na Jerozolimskich.
          Koncert byl wspanialy!
    • svenka1 Re: Mark Knopfler - koncert 05.06.02, 20:54
      niestety nie mam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka