Gość: Agnieszk IP: *.krak.gazeta.pl 27.04.01, 15:24 Poszukuję dwóch biletów na koncert w Kongresowej 10.06.2001. agnieszka.sroda-kubica@krakow.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Mark Knopfler - koncert IP: 212.244.100.* 27.04.01, 18:30 najprawdopodobniej jedyne wyjscie - udac sie w dniu koncertu pod S.Kongresowa i kupic od konikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 20:46 Bilety na koncert Marka Knopflera rozprowadzono już w lutym poza kasami, bez żadnej reklamy.Mimo usilnych starań nie miałem żadnych szans na uzyskanie biletu.Słucham dire straits i knopflera od 1978r. W naszej rzeczywistości jedyna szansa u koników 10.06.01/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 08.05.01, 16:01 Boję się, że ceny u koników mogą być chore, a bardzo chciałabym usłyszeć Knopflera na żywo. Szkoda, że nie gra w Spodku - tam jest ok. 7 tys. miejsc. A w Kongresowej akustyka nie jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 21:15 Gość portalu: Agnieszk napisał(a): > Boję się, że ceny u koników mogą być chore, a bardzo chciałabym usłyszeć Knopfl > era na żywo. > Szkoda, że nie gra w Spodku - tam jest ok. 7 tys. miejsc. A w Kongresowej akust > yka nie jest > najlepsza. Zdobyłem bilet na koncert. Napiszę Ci jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 28.05.01, 11:26 Napisz jak zdobyć bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:26 Przez życzliwych VIP - ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 30.05.01, 16:48 A może życzliwi VIP-owie mają jeszcze coś w zanadrzu??? Bardzo mi zależy???!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asienka Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.www.pilot-f.pl 31.05.01, 18:07 Na www.allegro.pl mozna kupic bilety na koncert Knopflera na licytacji, ale nie wiem czy Ci sie uda pobic obecne ceny... mi sie nie udalo i szlag mnie trafia ze jak juz moj ulubiony artysta przyjezdza do Polski do wazni panowie z TP SA, ktorzy sponsoruja koncert zalatwiaja wszystkie biltety swoim kolesiiom.. a podobno mamy wolny rynek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 20:50 Gdybym miał taką możliwość byłabyś pierwszą, której bym z radością przekazał taki bilet. Przykro mi Agnieszko, ale nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszk Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.krak.gazeta.pl 01.06.01, 16:49 Szkoda mily Krzysku, jestem niepocieszona, ale gdybys cos miał to ja chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 20:40 Agnieszko patrz w Forum hasło: Wczoraj grał Mark Knopfler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.bmf.com.pl 01.06.01, 17:22 Gość portalu: Agnieszk napisał(a): > Boję się, że ceny u koników mogą być chore, a bardzo chciałabym usłyszeć Knopfl > era na żywo. > Szkoda, że nie gra w Spodku - tam jest ok. 7 tys. miejsc. A w Kongresowej akust > yka nie jest > najlepsza. W Kongresowej nienajlepsza akustyka?? To gdzie jest lepsza?? Ale faktycznie szkoda, ze nie gra gdzies, gdzie mozna by normalnie kupic bilety. Tez jak sie dowiedzialem o koncercie (luty albo marzec) to juz bylo po wszystkim... K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiae Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 19:10 Agnieszko bądź pewna, że przy moich ulubionych będę myślał o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Mark Knopfler - koncert IP: *.acn.waw.pl 11.06.01, 22:16 A ja kupilem 6 biletow 20 lutego w kasach ZASP na Jerozolimskich. Koncert byl wspanialy! Odpowiedz Link Zgłoś