Dodaj do ulubionych

Nienawidze Warszawy

IP: *.icom.ca 28.04.01, 19:44
Nienawidze tego miasta. Nienawidze Warszawiakow. Jestescie miastem-pariasem.
POlska zawsze pracowala na Warszawe. A Warszawa nigdy nie zrobila niczego dla
Polski. Po wojnie jak trzeba bylo odbudowac Warszawe, to w calej Polsce burzono
zabytki zeby miec cegly etc na odbudowe tej smiesznej starowki w Warszawie.
Warszawiacy to aroganckie debile. Myslicie ze jestescie tacy wielcy i najlepsi.
Ale sie mylicie, bo "prowincja" jest lepsza od was we wszystkim. Nigdzie w
Polsce nie buduje sie tak strasznie kiczowatego miasta jak u was. Takie
brzydkie wiezowce nie maja szans powstania gdzie indziej. Tylko u was buduje
sie taki szajs. A wy jestescie jeszcze z tego dumni.

Pora zeby cala Polska wypowiedziala wam wojne gospodarcza. Mam nadzieje ze
Wroclaw, Poznan i Szczeci polacza swoje sily i zaczna konkurowac z Warszawa.
Pora was bojkotowac. Nasze pieniadze funduja wam wasze metro i inne sprawy.
Lepiej zeby zostaly u nas. Swietnym przykladem jest lawica w Poznaniu. Lotnisko
ktore jest blokowane przez Warszawe. Warszawka boi sie ze Poznan bedzie drugim
FRankfurtem lub Monachium. A moze takim byc. Dlatego Warszawka blokuje
poznanskie aspiracje. Wszystko musi isc przez kiczowata warszawke. Mam juz tego
dosyc.

Warszawa to miasto nowo-miejskich burakow ze wsi. Macie prawdziwe kompleksy i
chcecie na sile udowodnic jacy wy jestescie wielcy. Ale dobrze wiecie ze
warszawka to miasto bez zadnych tradycji. To tylko wiocha z ktorej szwedzki
krol zrobil stolice. Ale mentalnosc zasciankwego miasteczka mazowieckiego
jednak nadal tam istnieje.
Obserwuj wątek
    • Gość: nuno Re: Nienawidze Lechity IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 19:52
      ha ha ha powiedz po porostu że jesteś zazdrosny o to że Warszawa sie tak
      rozwija, nie możesz tam wysiedzieć tylko myślisz co tu napisać żeby obrazić,
      wymyślasz niestworzone rzeczy żeby nas obrazić choć wiesz że tak nie jest, tak
      sie składa że możesz tam siedzieć i pisać a każdy i tak będzie miał to głęboko
      w dupie a Warszawa bedzie największym placem inwestycji w Europie a to dopiero
      początek i możesz nam naskoczyć ha ha ha ha
      ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nocoment Re: A ja kocham Warszawę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 20:01
      Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Nienawidze tego miasta. Nienawidze Warszawiakow. Jestescie miastem-pariasem.
      > POlska zawsze pracowala na Warszawe. A Warszawa nigdy nie zrobila niczego dla
      > Polski. Po wojnie jak trzeba bylo odbudowac Warszawe, to w calej Polsce burzono
      >
      > zabytki zeby miec cegly etc na odbudowe tej smiesznej starowki w Warszawie.
      > Warszawiacy to aroganckie debile. Myslicie ze jestescie tacy wielcy i najlepsi.
      >
      > Ale sie mylicie, bo "prowincja" jest lepsza od was we wszystkim. Nigdzie w
      > Polsce nie buduje sie tak strasznie kiczowatego miasta jak u was. Takie
      > brzydkie wiezowce nie maja szans powstania gdzie indziej. Tylko u was buduje
      > sie taki szajs. A wy jestescie jeszcze z tego dumni.
      >
      > Pora zeby cala Polska wypowiedziala wam wojne gospodarcza. Mam nadzieje ze
      > Wroclaw, Poznan i Szczeci polacza swoje sily i zaczna konkurowac z Warszawa.
      > Pora was bojkotowac. Nasze pieniadze funduja wam wasze metro i inne sprawy.
      > Lepiej zeby zostaly u nas. Swietnym przykladem jest lawica w Poznaniu. Lotnisko
      >
      > ktore jest blokowane przez Warszawe. Warszawka boi sie ze Poznan bedzie drugim
      > FRankfurtem lub Monachium. A moze takim byc. Dlatego Warszawka blokuje
      > poznanskie aspiracje. Wszystko musi isc przez kiczowata warszawke. Mam juz tego
      >
      > dosyc.
      >
      > Warszawa to miasto nowo-miejskich burakow ze wsi. Macie prawdziwe kompleksy i
      > chcecie na sile udowodnic jacy wy jestescie wielcy. Ale dobrze wiecie ze
      > warszawka to miasto bez zadnych tradycji. To tylko wiocha z ktorej szwedzki
      > krol zrobil stolice. Ale mentalnosc zasciankwego miasteczka mazowieckiego
      > jednak nadal tam istnieje.

Twierdzisz, że Warszawa nie zrobiła nic dla Polski? Hmm... Pomijając fakt, że to
      Warszawa Was utrzymuje (91,5% swoich dochodów na resztę Polski - bez tej kasy
      zginęłaby Polska, a nikt tego nie chce), to pisząc tak Obraziłeś wszystkich
      poległych lub ciężko rannych w czasie Powstania Warszawskiego Warszawiaków z AK,
      którzy walczyli o całą Polskę i o Twoją przyszłość!
      Kraków też nie byłby nigdy stolicą, gdyby nie Kazimierz Odnowiciel...

NO COMMENT

• Gość: Kolejorz Powstanie Wielkopolskie - troche Historii Warszwiacy IP: 10.60.1.* / *.forcom.com.pl 30.04.01, 20:15
        Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Warszawa Was utrzymuje (91,5% swoich dochodów na resztę Polski - bez tej kasy
        > zginęłaby Polska, a nikt tego nie chce), to pisząc tak Obraziłeś wszystkich
        > poległych lub ciężko rannych w czasie Powstania Warszawskiego Warszawiaków z AK
        > ,
        > którzy walczyli o całą Polskę i o Twoją przyszłość!

No tak, zapomniales ze to wasze powstanie g..dalo, zapomniales o Powstaniu
        wielkopolskim JEDYNYM udanym powstaniu, ktore pozwolilo wywalic Niemca, ale to
        przeciez takie prowincjonalne, nie warszawskie. Ciekawe co mnie Poznaniakowi dalo
        te wasze strzelanie na wiwat.
      • Gość: Pitman Re: A ja kocham Warszawę IP: 217.99.165.* 06.05.01, 13:09
        warszawka to syf. A tą wartość 91% dochodów to wziąłeś chyba z księżyca.
        • Gość: Rob Re: A ja kocham Warszawę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.01, 14:00
          Gość portalu: Pitman napisał(a):

> warszawka to syf. A tą wartość 91% dochodów to wziąłeś chyba z księżyca.

A ty jesteś jakimś fiutem z zatęchłej wioski. Czyżby płd-zach.Polska?? A może
          bardziej na płn???Przy trasie do Berlina??

• Gość: sleet Re: A ja kocham Warszawę IP: *.epsa.com.pl 08.05.01, 10:57
        Gość portalu: nocoment napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
        >
        > > Nienawidze tego miasta. Nienawidze Warszawiakow. Jestescie miastem-pariase
        > m.
        > > POlska zawsze pracowala na Warszawe. A Warszawa nigdy nie zrobila niczego
        > dla
        > > Polski. Po wojnie jak trzeba bylo odbudowac Warszawe, to w calej Polsce bu
        > rzono
        > >
        > > zabytki zeby miec cegly etc na odbudowe tej smiesznej starowki w Warszawie
        > .
        > > Warszawiacy to aroganckie debile. Myslicie ze jestescie tacy wielcy i najl
        > epsi.
        > >
        > > Ale sie mylicie, bo "prowincja" jest lepsza od was we wszystkim. Nigdzie w
        >
        > > Polsce nie buduje sie tak strasznie kiczowatego miasta jak u was. Takie
        > > brzydkie wiezowce nie maja szans powstania gdzie indziej. Tylko u was budu
        > je
        > > sie taki szajs. A wy jestescie jeszcze z tego dumni.
        > >
        > > Pora zeby cala Polska wypowiedziala wam wojne gospodarcza. Mam nadzieje ze
        >
        > > Wroclaw, Poznan i Szczeci polacza swoje sily i zaczna konkurowac z Warszaw
        > a.
        > > Pora was bojkotowac. Nasze pieniadze funduja wam wasze metro i inne sprawy
        > .
        > > Lepiej zeby zostaly u nas. Swietnym przykladem jest lawica w Poznaniu. Lot
        > nisko
        > >
        > > ktore jest blokowane przez Warszawe. Warszawka boi sie ze Poznan bedzie dr
        > ugim
        > > FRankfurtem lub Monachium. A moze takim byc. Dlatego Warszawka blokuje
        > > poznanskie aspiracje. Wszystko musi isc przez kiczowata warszawke. Mam juz
        > tego
        > >
        > > dosyc.
        > >
        > > Warszawa to miasto nowo-miejskich burakow ze wsi. Macie prawdziwe kompleks
        > y i
        > > chcecie na sile udowodnic jacy wy jestescie wielcy. Ale dobrze wiecie ze
        > > warszawka to miasto bez zadnych tradycji. To tylko wiocha z ktorej szwedzk
        > i
        > > krol zrobil stolice. Ale mentalnosc zasciankwego miasteczka mazowieckiego
        > > jednak nadal tam istnieje.
        >
        > Twierdzisz, że Warszawa nie zrobiła nic dla Polski? Hmm... Pomijając fakt, że t
        > o
        > Warszawa Was utrzymuje (91,5% swoich dochodów na resztę Polski - bez tej kasy
        > zginęłaby Polska, a nikt tego nie chce), to pisząc tak Obraziłeś wszystkich
        > poległych lub ciężko rannych w czasie Powstania Warszawskiego Warszawiaków z AK
        > ,
        > którzy walczyli o całą Polskę i o Twoją przyszłość!
        > Kraków też nie byłby nigdy stolicą, gdyby nie Kazimierz Odnowiciel...
        >
        > NO COMMENT
        >

na historii to ty sie znasz buraku!!! w powstaniu warszawskim wg ciebie walczyli tylko warszawiacy z ak? a
        mi wydaje sie, ze cala polska uczestniczyla w przygotowaniu i walkach. mieszkam w poznaniu i moj wuj
        zostal ciezko ranny w powstaniu warszawskim... poza tym przypomnij sobie zwycieska bitwe z
        bolszewikami w 1920r....
        • Gość: Slavecky Re: A ja kocham Warszawę IP: *.crt.tpsa.pl 10.05.01, 11:50
          Twoj buracyzm i zacietrzewienie sa zaiste fenomenalne.
          Myslalem, ze portal gazety jest polem, na ktorym moga wypowiadac sie ludzie
          kulturalni, bez prowincjonalnych czy tez wielkomiejskich uprzedzen.
          Niestety konwersujac na Twoim poziomie, poslugujac się Twoja znajomoscia
          faktow, zacietrzewieniem czy wreszcie koltunstwem uwazam, ze nie wszystkie
          BURAKI! dorosly do uzywania klawiatury NA POZIOMIE!
          *PLONK CIECIU*
    • Gość: tur Re: Nienawidze Warszawy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.04.01, 21:28
      Kolego, po ilu piwach jesteś taki chojrak?.
    • Gość: emil Re: Nienawidze Warszawy IP: *.public.svc.webtv.net 29.04.01, 04:03
      Lechita, ja tez jestem z Warszawy. Urodzony i wychowany. Ktore pokolenie nie wiem ale jestem chlopak ze szmulek. Zaloze sie z Toba ze jezeli spotkalbys mnie ,polubilbys moja osobe , wypilibysmy po piwku pogadali i wszystko byloby O.K. Nie osadzaj ludzi z kad pochodza. A Warszawa ... no coz ma swoje wady i zalety
      • Gość: Lechita Re: Nienawidze Warszawy IP: *.icom.ca 29.04.01, 05:12
        Gość portalu: emil napisał(a):

> Lechita, ja tez jestem z Warszawy. Urodzony i wychowany. Ktore pokolenie nie wi
        > em ale jestem chlopak ze szmulek. Zaloze sie z Toba ze jezeli spotkalbys mnie ,
        > polubilbys moja osobe , wypilibysmy po piwku pogadali i wszystko byloby O.K. N
        > ie osadzaj ludzi z kad pochodza. A Warszawa ... no coz ma swoje wady i zalety

Wiesz co, nie wykluczam ze masz racje. Pisalem o tych warszawiakach ktorzy mysla
        ze wszystko poza warszawa to prowincja i ze oni sa tacy super i najlepsi. Widac
        ze taki nie jestes wiec nie pisalem o tobie. Powiem ci jeszcze ze mam kolege
        Warszawiaka, i on tez jest normalny. Ale niestety tacy jak ty i moj kumpel
        jestescie mniejszoscia.
        • Gość: alek Lechita to kretyn! IP: *.dialup.tiscalinet.it 30.04.01, 21:10
          Warszawa juz w osiemnastym wieku byla miastem ponad 100 tysiecznym. Inne miasta
          Polski nie przekrczaly 20 tys. mieszkancow. A wiec burakow szukaj raczej w
          Poznaniu czy Krakowie nie mowiac juz o Wroclawiu gdzie sa same wsioki.
          • Gość: Radost Re: Alek to frajer! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 21:14
            Odwal sie od Lechity....a co do waszych teorii! budujecie sobie historia pod
            siebie!!!!! NIENAWIDZE WASZEGO MIASTA!!!! precz z artykulem 29 Konstytucji
            jest hanba dla Polski!!!!!!!
            • Gość: Cynio Re: Alek OK! IP: 213.195.132.* 07.05.01, 08:53
              Sam jesteś frajerem niedomytym! Wszystkie burki z kraka, pyrlandii mają
              kompleks wawy. Możecie nam skoczyć, My sie utrzymamy, a wy to już tylko
              historia i syf.
              ale trzymajcie sie ciepło, bo w kupie i w gównie jest cieplej!
            • Gość: Slavecky Re: Alek to frajer! IP: 194.204.155.* 10.05.01, 11:57
              Was nie trzeba mordowac!
              Was trzeba leczyc !!!!
              Jezu!
              Dlaczego mnie nie obchodzi skad ktos pochodzi, dlaczego lubie Wroclaw, Krakow
              Gdansk i nie mam pretensji do "garbatego, ze ma dzieci proste"
              Ludzie opamietajcie sie.
              To wlasnie przez Was jest caly czas pielegnowany mit o Polsce sklad. sie m
              z "warszawskich" warszawiakow i calej prowincjonalnej reszty.
              Bylismy wlasnie warszawska paczka w Chorwacji i spotkalismy 2-ch "zajebiscie
              fajnych" chlopakow z Katowic i Dabrowy Slaskiej.
              Jeszcze raz apeluje - wyluuuuuuuuuuuzujcie!

Slawek z W-wy
            • Gość: Slavecky Re: Alek to frajer! IP: 194.204.155.* 10.05.01, 12:08
              Was nie trzeba mordowac!
              Was trzeba leczyc !!!!
              Jezu!
              Dlaczego mnie nie obchodzi skad ktos pochodzi, dlaczego lubie Wroclaw, Krakow
              Gdansk i nie mam pretensji do "garbatego, ze ma dzieci proste"
              Ludzie opamietajcie sie.
              To wlasnie przez Was jest caly czas pielegnowany mit o Polsce sklad. sie m
              z "warszawskich" warszawiakow i calej prowincjonalnej reszty.
              Bylismy wlasnie warszawska paczka w Chorwacji i spotkalismy 2-ch "zajebiscie
              fajnych" chlopakow z Katowic i Dabrowy Slaskiej.
              Jeszcze raz apeluje - wyluuuuuuuuuuuzujcie!

Slawek z W-wy
            • Gość: GRZECHU Re: Alek to frajer! IP: 217.99.12.* 10.05.01, 16:02
              Mam wrażanie, że większość z Was ma mentalność KIBOLA futbolu.
              Precz z KIBOLAMI.
              Jestem Warszawiakiem i nie przeskadza mi kto jest z jakiego miasta.
    • Gość: f Re: Nienawidze Warszawy IP: 212.160.114.* 01.05.01, 23:45
      Eee tam, glupoty piszesz...
      Najbardziej bawi mnie zarzut ze Warszawe utrzymuje 'reszta Polski'
      Gdyby Warszawa nie utrzymywala tej 'reszty Polski' to doprawdy biedny bylby wasz
      los....
      Rozumie cie jednak; nigdzie nie lubia stolic i jest to normalne (nie pora
      roztrzasac dlaczego tak jest) wiec ze swoja nienawiscia miescisz sie 'w
      standarcie'...
      Pozdrawiam

Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Nienawidze tego miasta. Nienawidze Warszawiakow. Jestescie miastem-pariasem.
      > POlska zawsze pracowala na Warszawe. A Warszawa nigdy nie zrobila niczego dla
      > Polski. Po wojnie jak trzeba bylo odbudowac Warszawe, to w calej Polsce burzono
      >
      > zabytki zeby miec cegly etc na odbudowe tej smiesznej starowki w Warszawie.
      > Warszawiacy to aroganckie debile. Myslicie ze jestescie tacy wielcy i najlepsi.
      >
      > Ale sie mylicie, bo "prowincja" jest lepsza od was we wszystkim. Nigdzie w
      > Polsce nie buduje sie tak strasznie kiczowatego miasta jak u was. Takie
      > brzydkie wiezowce nie maja szans powstania gdzie indziej. Tylko u was buduje
      > sie taki szajs. A wy jestescie jeszcze z tego dumni.
      >
      > Pora zeby cala Polska wypowiedziala wam wojne gospodarcza. Mam nadzieje ze
      > Wroclaw, Poznan i Szczeci polacza swoje sily i zaczna konkurowac z Warszawa.
      > Pora was bojkotowac. Nasze pieniadze funduja wam wasze metro i inne sprawy.
      > Lepiej zeby zostaly u nas. Swietnym przykladem jest lawica w Poznaniu. Lotnisko
      >
      > ktore jest blokowane przez Warszawe. Warszawka boi sie ze Poznan bedzie drugim
      > FRankfurtem lub Monachium. A moze takim byc. Dlatego Warszawka blokuje
      > poznanskie aspiracje. Wszystko musi isc przez kiczowata warszawke. Mam juz tego
      >
      > dosyc.
      >
      > Warszawa to miasto nowo-miejskich burakow ze wsi. Macie prawdziwe kompleksy i
      > chcecie na sile udowodnic jacy wy jestescie wielcy. Ale dobrze wiecie ze
      > warszawka to miasto bez zadnych tradycji. To tylko wiocha z ktorej szwedzki
      > krol zrobil stolice. Ale mentalnosc zasciankwego miasteczka mazowieckiego
      > jednak nadal tam istnieje.

• Gość: hen Re: Nienawidze Warszawy IP: 156.17.85.* 02.05.01, 16:09
        Witam com-postowców Warszawy. Jestem z Wrocławia, ale nie będę rzucać ciężkich
        obelg pod adresem stolicy. Ale po lekturze iluś wątków o tematach
        konfrontacyjnych innych miast z Warszawą zauważam u Was jakiś kompleks
        przeszłości dotyczący Powstania Warszawskiego. Ostatnio jeżdżę trochę do
        Warszawy i poczułem przygniatający oddech historii. Na co drugiej kamienicy
        widnieje jakaś tablica upamietniająca walki, co dwie ulice stoi jakiś pomnik.
        (W Warszawie chyba każdy znany Polak ma swój pomnik.) To zapewne stymuluje
        Waszą postawę patriotyczną. Nie twierdzę, że to źle. Ale wydaje mi się, że
        Wasze utożsamianie z Powstaniem Warszawskim byłoby tak samo mocno uzasadnione
        jak moje. Ludzi pamiętajacych te czasy lub ich potomków jest zapewne garstka. I
        chwała dla nich. Lecz przeciętny Warszawiak ma tyle wspólnego z powstaniem co
        ja. Tak więc chyba nie powinniście używać tego argumentu w dyskusjach. A że
        zginęło w niej wielu ludzi..., we Wrocławiu też podczas zdobywania (lub obrony)
        zgineło trochę ludzi, choć zapewne troche mniej. Jeśli Wy teraz utożsamiacie
        się z powstaniem, to pozwólcie, że będę się utożsamiał z przedwojennymi
        wrocławskimi noblistami, architektami, mieszkańcami. Jeszcze raz podrowienia.
    • dorotass Re: Nienawidze Warszawy 02.05.01, 16:55
      Biedny ludku, sam sobie przeczysz: mówisz, że prowincja jest we wszystkim
      lepsza od warszawy, po czym stwierdzasz, że Warszawa jest wiocha i prowincją!
      Nienawiść odbiera ci logike myslenia. Warszawa to miasto, jak każde (jestem
      Warszawianką od urodzenia, od kilku pokoleń, więc do "wiochy" mam daleko, choć
      w duchu uważam, że najpiękniejszym miastem w Polsce jest gdańsk), ludzie też są
      tu różni. Nie spotkałam się nigdy z warszawiakiem, który uważałby się za
      lepszego od Poznaniaka, Krakusa itd. W mojej firmie prawie 50% ludzi to osoby
      urodzone w innych miastach, w Warszawie się kształcili, tu dostali pracę, tu
      mają perspektywy. Nie ma w nich nienawiści, a nikt nie uważa ich za gorszych.
      Może nawet im zazdrościmy, że na weekendy mają dokąd wyjechać. My - najwyżej do
      parku. Poza tym, skąd w tobie tyle nienawiści do dalekiej przeszłości, kiedy
      odbudowywano miasto po wojnie? Popatrz na to od innej strony - Polacy
      udowodnili, że nie da się ich zniszczyć, że są w stanie postawić wszystko na
      jedną kartę i zlikwidować zniszczenia. Polacy - nie tylko Warszawiacy.
      • Gość: tomeque Re: Nienawidze Warszawy IP: *.spectrumhr.com 03.05.01, 00:51

z mojego doswiadczenia (jestem warszawiakiem z urodzenia) wynika ze wiekszosc
        ludzi mieszkajacych w warszawie zadko powie cos dobrego o tym miescie. latwiej
        uslyszec od warszawiaka opinie ze warszawa to syf, wiec nie wiem w ogole o co
        chodzi.
        nigdy tez nie rozumialem ludzi ktorzy atakuja miasto jako calosc. tak jakby
        wszyscy warszawiacy zbierali sie razem i knuli przeciw reszcie swiata.
        warszawa to biedne miasto, bo wszyscy lacznie z jej mieszkancami wieszaja na
        niej psy. ja osobiscie zawsze je lubilem i za nim tesknie (mieszkam aktualnie
        bardzo daleko).
        • Gość: ben Re: Nienawidze Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 15:12
          zastanawiam sie co stanowi o tym ze sie jest warszawiakiem, jaka postawa, itp. Jestem sam
          warszawiakiem i nierozumiem takiego zacietrzewienia, osobiscie sam bym pomieszkal na wiosce i
          odpoczal z deka, nie wiem nigdy nie bylem ale tam jest inne zycie. Wszyscy ci ktorzy nie mieszkaja w
          wawie i nie stawiaja czola codziennym problemom , niech sie moze nie wypowiadaja, tak bedzie
          sprawiedliwie. Ciagle strajki, manifestacje, korki i inne syfy w 100% daja nam w dupe. Przejazd z
          brodna na mokotow do roboty trwa 50 min, samochodem, nie mowie o np autobusie, to nie jest
          przyjemne, i jeszcze jakies wyzwiska pod naszym adresem nie wiem o co chodzi, ktos wspominal ze
          pewnie sam bys sie zamieni, ale szybko bys zatesknil za spokojnym zyciem tam gdzie mieszkasz.
          Sprowadz sie, najdz robote, zrob cos a nie pierdol bzdetow, nara
    • Gość: Cynio Re: Nienawidze Warszawy IP: 213.195.132.* 03.05.01, 13:49
      Ty mały zakompleksiony burku, a raczej pyro. Warszawa i Polska obejdzie się bez
      śląska, krakowa, pyrlandii. Możecie nam skoczyć, łachmaniarze z całej Polski tu
      się zjeżdżają i zabierają pracę rodowitym Warszawiakom. Zrobimy porządek z tym
      wszystkim już niedługo!
      • Gość: tur Re: Nienawidze Warszawy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.05.01, 14:04
        Gość portalu: Cynio napisał(a):

> Ty mały zakompleksiony burku, a raczej pyro. Warszawa
        i Polska obejdzie się bez
        >
        > śląska, krakowa, pyrlandii. Możecie nam skoczyć,
        łachmaniarze z całej Polski tu
        >
        > się zjeżdżają i zabierają pracę rodowitym
        Warszawiakom. Zrobimy porządek z tym
        > wszystkim już niedługo!
        .
        Ale żeś wpadł w następną skrajność. Wyrzucisz ich i
        wiesz kto przyjdzie na ich miejsce. Zobacz sobie po
        Europie. Przyjdą Araby,Turcy,Kurdowie,Afryka ....
        Oj ,będziesz wtedy żałował.
        Przemyśl to sobie gdzieś w cieniu.(teraz pali slońce).
        • Gość: Hanys Re: Nienawidze Warszawy IP: *.gwiazdy.net.pl 03.05.01, 14:44
          wy polaczki wlasnie ino to poterficie - ino sie klocicie i nic wiecej. nie
          tylko warszawa ale cale polska to syf.
          POLACY DO POLSKI
          SLASK DLA SLAZAKOW !!!!!!
          • Gość: mesco Re: Nienawidze Warszawy IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.01, 21:32
            Gość portalu: Hanys napisał(a):

> wy polaczki wlasnie ino to poterficie - ino sie klocicie i nic wiecej. nie
            > tylko warszawa ale cale polska to syf.
            > POLACY DO POLSKI
            > SLASK DLA SLAZAKOW !!!!!!

Czlowieku z Schwientochlowitz, tego pragermanskiego miasta co szukasz tutaj?

Was suchst du hier du Hanys? Geh mal lieber zu deinem Schlesier-Forum

• Gość: alek Re: Nienawidze Warszawy IP: *.dialup.tiscalinet.it 06.05.01, 14:06
            Nie dziwie sie ze nienawidzisz. Czujesz ze jestes czlowiekiem przegranym. Marka
            leci na leb na szyje i twoje zasrane szwabstwo jest coraz mniej warte.
            • Gość: meco Re: Nienawidze Warszawy IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.01, 18:21
              Gość portalu: alek napisał(a):

> Nie dziwie sie ze nienawidzisz. Czujesz ze jestes czlowiekiem przegranym. Marka
              >
              > leci na leb na szyje i twoje zasrane szwabstwo jest coraz mniej warte.

brawo aleczku!
              Bic glupiego szwaba po ryju!

• Gość: Polack Do Hanysa IP: *.matrix.pl 07.05.01, 11:51
            Do kopalni brudasie obiboku ze Śląska...i gęba na kłódkę!
          • ash Re: Nienawidze Warszawy 08.05.01, 13:20

> POLACY DO POLSKI
            > SLASK DLA SLAZAKOW !!!!!!

Żebyście przepili?

• Gość: Morlok Re: Nienawidze Warszawy IP: *.wprost.pl 07.05.01, 13:46
      To nie warszawa jest zakompleksiona tylko reszta polski. To ze w Warszawie
      buduje sie tak a nie inaczej to nie wina wszystkich Warszawiaków tylko paru
      radnych którzy biorą w łapę. To ze w całej polsce mysla ze w warszawie
      mieszkaja sami kretyni i ludzie bez wychowania to wina jednego czynnika...
      poprostu do warszawy przeprowadza sie masa ludzi ze wsi i to oni mieszkajacy tu
      jakiś miesiąc mówią ze sa warszawiakami i robią z warszawy swoją wiochę. Aby
      być warszawiakiem to trzeba tu troche przeżyć i tak dopiero gdzies około 2-3
      pokolenia miożna mówić że jest się warszawiakiem. Zeby inne masta sie rozwineły
      potrzeba tylko kompetentnych ludzi z wizją... ale tych najlepszych zawsze
      wgniotą w ziemię........... i koło się zamyka.
      • Gość: Mokotów Brawo Morlok !!! IP: *.matrix.pl 07.05.01, 13:48
        Brawo! W pełni się zgadzam z przedmówcą!
      • Gość: efka Re: Nienawidze Warszawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.01, 14:01
        Gość portalu: Morlok napisał(a):

> To nie warszawa jest zakompleksiona tylko reszta polski. To ze w Warszawie
        > buduje sie tak a nie inaczej to nie wina wszystkich Warszawiaków tylko paru
        > radnych którzy biorą w łapę. To ze w całej polsce mysla ze w warszawie
        > mieszkaja sami kretyni i ludzie bez wychowania to wina jednego czynnika...
        > poprostu do warszawy przeprowadza sie masa ludzi ze wsi i to oni mieszkajacy tu
        >
        > jakiś miesiąc mówią ze sa warszawiakami i robią z warszawy swoją wiochę. Aby
        > być warszawiakiem to trzeba tu troche przeżyć i tak dopiero gdzies około 2-3
        > pokolenia miożna mówić że jest się warszawiakiem. Zeby inne masta sie rozwineły
        >
        > potrzeba tylko kompetentnych ludzi z wizją... ale tych najlepszych zawsze
        > wgniotą w ziemię........... i koło się zamyka.

Nic dodać, nic ująć - to jest polskie piekło. Zgadzam się z Morlokiem i chyba już
        nic mądrzejszego na ten temat wymyślić się nie da. Pozdrowienia dla tych z
        tradycją 2-3 pokoleń.
        • Gość: alek Re: Nienawidze Warszawy IP: *.ipsnet.it 07.05.01, 17:32
          Ja sie z tym nie zgadzam. Przybyszow ze wsi jest mniej w warszawie niz w kazdym
          innym polskim miescie. Wyksztalcenie przybyszow jest raczej wysokie. Pochodza z
          Poznania, Krakowa, Lodzi i Wroclawia. A takze z calego swiata, New York,
          Chicago, Londyn, Paryz itp.
          • Gość: ben Re: Nienawidze Warszawy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.01, 11:30
            Gość portalu: alek napisał(a):

> Ja sie z tym nie zgadzam. Przybyszow ze wsi jest mniej w warszawie niz w kazdym
            >
            > innym polskim miescie. Wyksztalcenie przybyszow jest raczej wysokie. Pochodza z
            >
            > Poznania, Krakowa, Lodzi i Wroclawia. A takze z calego swiata, New York,
            > Chicago, Londyn, Paryz itp.

tak no i z ukrainy, litwy, estonii, a tam jest niesamowite wyksztalcenie. Samo to ze na mojej uczelni jest
            65% przyjezdnych o czyms swiadczy, i jest to rzeszow, sanok, tarnobrzeg, stalowa wola itp. Dlaczego?
    • Gość: max Re: Nienawidze Warszawy <> NIENAWIDZE LECHITY LECHA I PYRLANDII !!!!! IP: *.chello.pl 08.05.01, 12:17
      • Gość: Radost Re: Nienawidze Warszawy <> NIENAWIDZE MAXA! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 21:51
        zmieniam nazwe mojemu psu Max tfu....Pozdrowienia dla Lechity!!
        • Gość: xxx Re: radost nie ma ojca!!!! IP: 213.195.132.* 10.05.01, 09:04
          Jest niczym!
    • Gość: palker Re: Nienawidze Warszawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 16:43
      Znam to znam! Pewnie jeszcze uważasz, że wszystkie kobiety to k..., ze wszyscy
      kradną oraz, że człowiek człowiekowi nie robi świństw, tylko wtedy, gdy nie ma
      okazji! Nie pamiętam tylko, jak nazywa sie ta jednostka chorobowa?
      Wiem, ze to jest od Ciebie silniejsze. Że musisz kogoś lub coś nienawidzieć, bo
      bez tego nie ma dla Ciebie życia. Wiem na pewno, ze nienawidzisz samego siebie.
      Skoncentruj się na tym. Codziennie przez dwie godziny stój przed lustrem i pluj
      na własne odbicie. Poczujesz wtedy, jak bliska jest Ci ta nienawiść. A od
      Warszawy się od......l.
    • Gość: Ela Re: Nienawidze Warszawy IP: *.ilot.edu.pl 11.05.01, 15:05
      Jesteś chory z nienawiści. Pewnie Cię jakaś
      warszawianka puściła w trąbę. A poza tym piszesz
      bzdury. Nigdzie w Polsce nie burzono zabytków na
      cegłę, aby odbudowywać Warszawę po wojnie, bo Warszawa
      włsnych gruzów miała az nadto. A jeżeli chodzi o metro
      to też nie tylko nie składa się cała Polska, ale nawet
      kawałek Polski. Warszawa do wspólnego wora odprowadza
      najwięcej podatków a dostaje najmniej. Jesteś po
      prostu zazdrosny o rozwój Warszawy a brak argumentów
      pokrywasz chamstwem. Co byś pomyslał, gdyby na Twoje
      miasto mówili "zapyziały poznaniek"? Masz komleks
      Warszawy.
    • Gość: Ed Re: Nienawidze Warszawy IP: 157.25.130.* 11.05.01, 15:42
      Dobra, tylko błagam nie wysadzaj nas wszystkich w powietrze. Mam małe dziecko i
      żonę na utrzymaniu.
      Ed
    • Gość: nocoment Re: Wypad pyro! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.01, 15:50
      Skoro nienawidzisz Warszawy to wypadaj z naszego forum, idź na swoje i z pyrami
      gadajcie se o Warszawie, co chcecie. Ja i tak Warszawę kocham. A takie ataki
      jak twój są godne politowania.

NO COMMENT
    • Gość: Wawiak Re: Nienawidze Warszawy odp IP: 195.116.250.* 21.05.01, 10:05
      Miej pretensje do władz - ten "kochany gdański styropian" teraz rządzi i to on
      blokuje wasze inwestycje a od mieszkancow Warszawy wara - mamy swoje problemy -
      to takie same miasto jak inne - a ty walisz jakąś tanią demagogią.
      Wszystkie dycyzje zapadają w sejmie ( widocznie większość jest za... ) zapytaj
      posłów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka