Gość: D.Z. IP: *.*.*.* 01.10.01, 07:45 Jak to "zleciało" - dziś podano, iż do końca roku zostało 99 dni, czyli mniej niż setka. "Wychodzi" mi na to, iż znów nie zrobię tego wszystkiego, co sobie zaplanowałem. Hę .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rutboj Re: 99 dni do końca roku IP: *.kai.pl 01.10.01, 11:27 z moich obliczeń wynika, że 31+30+31 = 92, więc śpiesz się szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: 99 dni do końca roku 01.10.01, 11:32 Przypomina mi to dowcip o pewnym lekarzu, zatrudnionym na niezliczonej ilości pół- i ćwierć etatów. "Z moich wyliczeń wynika, ze pracuje pan 26 godzin na dobę? Jak pan to robi? - Po prostu wstaję codziennie dwie godziny wcześniej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.Z. Re: 99 dni do końca roku IP: *.*.*.* 01.10.01, 11:34 Masz całkowitą rację. Dopiero teraz dotarła do mnie poranna kawa i zastanowiłem się nad tym, co powiedział dziennikarz w radiu - wprowadził mnie w błąd, a ja Forum - przepraszam. Czasu zdecydowanie mniej, co oznacza, że i tak muszę sobie pewne sprawy "darować". Ale co się odwlecze, to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutboj ...to się nie stanie? IP: *.kai.pl 02.10.01, 03:28 nic nie szkodzi. Forum z tego co widać liczy :-7 Odpowiedz Link Zgłoś