Gość: dynia IP: proxy / 195.94.207.* 24.10.02, 09:46 Nie jest tak tragicznie ludzie???!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Światła z centrum handlowego przeszkadzają mi IP: proxy / 148.81.20.* 24.10.02, 12:38 Tak? A gdzie mieszkasz bo ja tuż obok Wola Park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Światła z centrum handlowego przeszkadzają mi IP: *.braun.de 24.10.02, 12:40 Gość portalu: ada napisał(a): > Tak? A gdzie mieszkasz bo ja tuż obok Wola Park. I co, zaslony nie pomagaja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Światła z centrum handlowego przeszkadzają mi IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 24.10.02, 12:43 Skoro ktoś mieszka w lesie, a do cywilizacji ma ze 20 km, to niech się nie wypowiada. Ciekaw jestem co powiedziałby taki ktoś jakby mu wystawić na przeciwko jego okna jupiter i włączać go na całą noc. A tak pozatym to zobaczymy co zarząd Wola Park z tym zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Do J IP: *.braun.de 24.10.02, 15:04 Gość portalu: J napisał(a): > Skoro ktoś mieszka w lesie, a do cywilizacji ma ze 20 km, to > niech się nie wypowiada. Ciekaw jestem co powiedziałby taki ktoś > jakby mu wystawić na przeciwko jego okna jupiter i włączać go na > całą noc. A tak pozatym to zobaczymy co zarząd Wola Park z tym > zrobi. Mysle, ze J. postawil sprawe na glowie. Wlasnie jak komus przeszkadzaja swiatla w miescie to powinien pomyslec o przeprowadzce do lasu. Autobusy tez bez sensu tak wczesnie zaczynaja jezdzic i halasowac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Wiezowiec daewoo tez IP: 195.205.251.* 24.10.02, 12:52 Wiezowiec Daewoo, ten na rogu Okopowej, tez moze niedlugo przeszkadzac mieszkańcom Woli, bo Koreanczycy sprzedali go Amerykanom i niedlugo pewnie wszystkie pietra sie zapelnia i tez bedzie duzo jasniej niź dotychczas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wiezowiec daewoo tez IP: *.geo.uw.edu.pl 24.10.02, 14:00 W mieście powinno być jasno.To że jesteśmy zmuszeni do mieszkania na źle oświetlonych osiedlach i poruszania się po ciemnych ulicach to nie znaczy, że tak jest bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wiezowiec daewoo tez IP: *.geo.uw.edu.pl 24.10.02, 14:01 W mieście powinno być jasno.To że jesteśmy zmuszeni do mieszkania na źle oświetlonych osiedlach i poruszania się po ciemnych ulicach to nie znaczy, że tak jest bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Wiezowiec daewoo tez IP: *.geo.uw.edu.pl 24.10.02, 14:01 W mieście powinno być jasno.To że jesteśmy zmuszeni do mieszkania na źle oświetlonych osiedlach i poruszania się po ciemnych ulicach to nie znaczy, że tak jest bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikofor Re: Wiezowiec daewoo tez IP: *.acn.waw.pl 24.10.02, 15:16 > Wiezowiec Daewoo, ten na rogu Okopowej, tez moze niedlugo przeszkadzac > mieszkańcom Woli, bo Koreanczycy sprzedali go Amerykanom i niedlugo > pewnie wszystkie pietra sie zapelnia i tez bedzie duzo jasniej niź dotychczas Jeśli w każdym oknie będzie stadionowy jupiter to pewnie mieszkańcy Woli będą protestować ;-). Natężenie światło z parkingu przy Wola Parku jest zdecydowanie bardziej zbliżone do oświetlenia boiskowego, niż do światła biurowej świetlówki. Mi to co prawda nie przeszkadza, bo od Wola Parku dzieli mnie jeszcze jeden rząd bloków, ale jak widzę tę łunę nad nimi, to naprawdę współczuję osobom tam mieszkającym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUNIOr powinni IP: *.wmsd.edu.pl 25.10.02, 18:28 MOje zdanie jest takie, ze Wola Park powinna zafundowac ludziom zaluzje... Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Światła z centrum handlowego przeszkadzają mi 25.10.02, 18:45 to niech się barany wyprowadzą na antarktydę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Światła z centrum handlowego przeszkadzają mi IP: *.acn.waw.pl 26.10.02, 15:13 najwięcej do powiedzenia mają jak zwykle jełopy, które nie wiedzą o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś