Gość: minka IP: 62.233.139.* 29.10.02, 18:31 intersuja mnie opinie na team "wieczoru cyganskiego" w buffo... ja bylam na zydowskim i jestem zachwycona...(goraco polecam).. a jak wypadl cyganski?/? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_rzyzak Re: wieczor cyganski 29.10.02, 21:21 Byłem na cygańskim.Gepert cudowna co do reszty mam różne odczucia.Szczególnie zdziwił mnie Józefowicz gdzies tak w 3/4 przedstawienia ,kiedy zapytał co szanowna publlika jeszcze by chciała na bis.Wyglądało to tak jakby program sie urwał lub którys z aktorów przepadł bez wiesci.Poza tym wykonanie piosenek zespołu Gipsy King chyba nie było zbyt trafne.Ogólnie 3+ Powiedz wiecej na temat zydoskiego,bardzo sie tym interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: wieczor cyganski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 00:50 powiem tyle..bylo super..ogolnie intersuje sie ta tematyka...i ten wieczor byl dla mnie jak raj..:) no moze troche przesadzilam...zespol dowodzony prze stoklose super...pani Przybylska super spiewala i nie zly szow odstawila...magda umer jak zawsze melancholijna...duzo humory w w ykonaiu zborowskiego, opani i szurmieja...po prostu mnie brzuch bolal od ich kawalow...super anegdoty...poprostu na 6+...2h i jak dla mnie to stanowczo za krotko...acha..byl jeszcze slub zydowski..:) super naparwde goraco polecam..teraz bedzie koncert 14.11.. a 19.11 wybieram sie na cyganski...ciekawa jestem czy tez mi sie tak spodoba... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: wieczor cyganski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 00:51 powiem tyle..bylo super..ogolnie intersuje sie ta tematyka...i ten wieczor byl dla mnie jak raj..:) no moze troche przesadzilam...zespol dowodzony prze stoklose super...pani Przybylska super spiewala i nie zly szow odstawila...magda umer jak zawsze melancholijna...duzo humory w w ykonaiu zborowskiego, opani i szurmieja...po prostu mnie brzuch bolal od ich kawalow...super anegdoty...poprostu na 6+...2h i jak dla mnie to stanowczo za krotko...acha..byl jeszcze slub zydowski..:) super naparwde goraco polecam..teraz bedzie koncert 14.11.. a 19.11 wybieram sie na cyganski...ciekawa jestem czy tez mi sie tak spodoba... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: wieczor cyganski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 00:51 powiem tyle..bylo super..ogolnie intersuje sie ta tematyka...i ten wieczor byl dla mnie jak raj..:) no moze troche przesadzilam...zespol dowodzony prze stoklose super...pani Przybylska super spiewala i nie zly szow odstawila...magda umer jak zawsze melancholijna...duzo humory w w ykonaiu zborowskiego, opani i szurmieja...po prostu mnie brzuch bolal od ich kawalow...super anegdoty...poprostu na 6+...2h i jak dla mnie to stanowczo za krotko...acha..byl jeszcze slub zydowski..:) super naparwde goraco polecam..teraz bedzie koncert 14.11.. a 19.11 wybieram sie na cyganski...ciekawa jestem czy tez mi sie tak spodoba... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: wieczor cyganski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 00:53 powiem tyle..bylo super..ogolnie intersuje sie ta tematyka...i ten wieczor byl dla mnie jak raj..:) no moze troche przesadzilam...zespol dowodzony prze stoklose super...pani Przybylska super spiewala i nie zly szow odstawila...magda umer jak zawsze melancholijna...duzo humory w w ykonaiu zborowskiego, opani i szurmieja...po prostu mnie brzuch bolal od ich kawalow...super anegdoty...poprostu na 6+...2h i jak dla mnie to stanowczo za krotko...acha..byl jeszcze slub zydowski..:) super naparwde goraco polecam..teraz bedzie koncert 14.11.. a 19.11 wybieram sie na cyganski...ciekawa jestem czy tez mi sie tak spodoba... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: wieczor cyganski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 00:53 powiem tyle..bylo super..ogolnie intersuje sie ta tematyka...i ten wieczor byl dla mnie jak raj..:) no moze troche przesadzilam...zespol dowodzony prze stoklose super...pani Przybylska super spiewala i nie zly szow odstawila...magda umer jak zawsze melancholijna...duzo humory w w ykonaiu zborowskiego, opani i szurmieja...po prostu mnie brzuch bolal od ich kawalow...super anegdoty...poprostu na 6+...2h i jak dla mnie to stanowczo za krotko...acha..byl jeszcze slub zydowski..:) super naparwde goraco polecam..teraz bedzie koncert 14.11.. a 19.11 wybieram sie na cyganski...ciekawa jestem czy tez mi sie tak spodoba... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: wieczor cyganski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 00:54 powiem tyle..bylo super..ogolnie intersuje sie ta tematyka...i ten wieczor byl dla mnie jak raj..:) no moze troche przesadzilam...zespol dowodzony prze stoklose super...pani Przybylska super spiewala i nie zly szow odstawila...magda umer jak zawsze melancholijna...duzo humory w w ykonaiu zborowskiego, opani i szurmieja...po prostu mnie brzuch bolal od ich kawalow...super anegdoty...poprostu na 6+...2h i jak dla mnie to stanowczo za krotko...acha..byl jeszcze slub zydowski..:) super naparwde goraco polecam..teraz bedzie koncert 14.11.. a 19.11 wybieram sie na cyganski...ciekawa jestem czy tez mi sie tak spodoba... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś