Gość: MOldar IP: *.flashnet.pl 06.01.06, 00:01 fajnie :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mzb Debile IP: *.crowley.pl 06.01.06, 13:29 To musiała być piękna scenka jak się dwóch debili samookaleczało lodem!! ROTFL!! Szkoda, że nikt tego nie sfilmował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterq Szkoda, że dresy nie rzuciły się na policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:55 ...ci mogliby ich wtedy w samoobronie zastrzelić cy cuś :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Bandytyzm policyjny!!! I nikt nie reaguje? 06.01.06, 07:30 Przecież nie tak dawno była podobna historia i tam jaki się jazgot podniósł że aż oczy i uszy wiedły - tydzień chyba było o tym pełno w gazetach, dzień w dzień. Zaraz się "autoryterty moralne" od zwierząt odezwały - że dlaczego strzelał? Że "nie musiał strzelać", że "mógł po weterynarza zadzwonić", że "zawiadomią", że "domagaja się wszczęcia". Ciekawe kiedy i tym razem się zacznie. Bo że niektórym ludziom się od tamtej pory w głowach poukładało - to nie wierzę. No, chociaż może redaktorom w gazetach - i nie będą tym razem robić z prawidłowej intewencji policji zagadnienia. Chociaż... mam wrażenie, że gdyby nie ta nogawka policjanta, to już by sprawa zahaczała właśnie o niemal zbrodnię policyjną - a tak pies i jego właściciel sami zamknęli usta różnym dziwnym "miłośnikom zwierząt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawojasiu Re: Bndytyzm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:02 Ty parowy zawsze masz na wszystko swoją wspaniałą wypowiedz. Kup se, dupk, gwizdek na pare i nagwizdajcie mi w zakamarek niech Ci Chlińska życzenia dopowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Policjant poszczuty psem IP: 195.136.112.* 06.01.06, 08:40 Popieram - bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Policjant poszczuty psem IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.01.06, 09:16 Polska to kraj, gdzie wielkie niebezpieczne psy są masowo prowadzone bez smyczy, o kagańcu już nie wspominając. Zwracanie uwagi kończy się często tak, jak to miało miejsce w Siedlcach. Niestety przeciętny Polak nie nosi ze sobą broni. Na takie traktowanie psów jest przyzwolenie społeczne, a policja i straż miejska ma to gdzieś, bo łatwiej zakładać blokady na koła czy łapać przekraczających prędkość o 6 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoo hihi - samookaleczac :-) IP: *.ipartners.pl 06.01.06, 09:40 Dobre :-) juz ja wiem jak wyglada samookaleczanie przy policji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strom Brawo Policja! Tak trzymać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Policjant poszczuty psem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:37 Bardzo udana akcja.BRAWO POLICJANCI. Jeśli nie rodzice to policja musi brać się za takich gó..arzy i ich psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Policjant poszczuty psem IP: *.aster.pl 07.01.06, 18:51 BRAWO Policja!! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
arvelli Re: Policjant poszczuty psem 07.01.06, 19:15 ..dlaczego Policjanci nie strzelali do drechów??? pies jest niewinny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś