Dodaj do ulubionych

Policjant poszczuty psem

IP: *.flashnet.pl 06.01.06, 00:01
fajnie :>
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx PSEM!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.01.06, 00:27
      Psa??
      • Gość: mzb Debile IP: *.crowley.pl 06.01.06, 13:29
        To musiała być piękna scenka jak się dwóch debili samookaleczało lodem!!
        ROTFL!! Szkoda, że nikt tego nie sfilmował...
    • Gość: misterq Szkoda, że dresy nie rzuciły się na policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 00:55
      ...ci mogliby ich wtedy w samoobronie zastrzelić cy cuś :/
    • dziedzicznacytadelafinansjery Bndytyzm!!! 06.01.06, 07:23

• dziedzicznacytadelafinansjery Bandytyzm policyjny!!! I nikt nie reaguje? 06.01.06, 07:30
        Przecież nie tak dawno była podobna historia i tam jaki się jazgot podniósł że
        aż oczy i uszy wiedły - tydzień chyba było o tym pełno w gazetach, dzień w
        dzień. Zaraz się "autoryterty moralne" od zwierząt odezwały - że dlaczego
        strzelał? Że "nie musiał strzelać", że "mógł po weterynarza zadzwonić", że
        "zawiadomią", że "domagaja się wszczęcia". Ciekawe kiedy i tym razem się
        zacznie. Bo że niektórym ludziom się od tamtej pory w głowach poukładało - to
        nie wierzę. No, chociaż może redaktorom w gazetach - i nie będą tym razem robić
        z prawidłowej intewencji policji zagadnienia.
        Chociaż... mam wrażenie, że gdyby nie ta nogawka policjanta, to już by sprawa
        zahaczała właśnie o niemal zbrodnię policyjną - a tak pies i jego właściciel
        sami zamknęli usta różnym dziwnym "miłośnikom zwierząt"
      • Gość: brawojasiu Re: Bndytyzm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:02
        Ty parowy zawsze masz na wszystko swoją wspaniałą wypowiedz. Kup se, dupk,
        gwizdek na pare i nagwizdajcie mi w zakamarek niech Ci Chlińska życzenia dopowie
    • yavorius teraz ja sobie pouogólniam 06.01.06, 08:19
      No tak, Siedlce...
    • Gość: Jan Re: Policjant poszczuty psem IP: 195.136.112.* 06.01.06, 08:40
      Popieram - bardzo dobrze!
    • Gość: Krzyś Re: Policjant poszczuty psem IP: *.kom / *.os1.kn.pl 06.01.06, 09:16
      Polska to kraj, gdzie wielkie niebezpieczne psy są masowo prowadzone bez
      smyczy, o kagańcu już nie wspominając. Zwracanie uwagi kończy się często tak,
      jak to miało miejsce w Siedlcach. Niestety przeciętny Polak nie nosi ze sobą
      broni. Na takie traktowanie psów jest przyzwolenie społeczne, a policja i straż
      miejska ma to gdzieś, bo łatwiej zakładać blokady na koła czy łapać
      przekraczających prędkość o 6 km
    • Gość: shoo hihi - samookaleczac :-) IP: *.ipartners.pl 06.01.06, 09:40
      Dobre :-) juz ja wiem jak wyglada samookaleczanie przy policji :-))
    • Gość: strom Brawo Policja! Tak trzymać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:00
    • burek_polny BRAWO Policja !!! Skopac du**ska takim padlinom. 06.01.06, 13:00
    • Gość: gość Re: Policjant poszczuty psem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:37
      Bardzo udana akcja.BRAWO POLICJANCI. Jeśli nie rodzice to policja musi brać się
      za takich gó..arzy i ich psy.
    • Gość: Karol Re: Policjant poszczuty psem IP: *.aster.pl 07.01.06, 18:51
      BRAWO Policja!! Tak trzymać!
    • arvelli Re: Policjant poszczuty psem 07.01.06, 19:15
      ..dlaczego Policjanci nie strzelali do drechów??? pies jest niewinny !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka