agga28 09.01.06, 08:03 szukam pilnie kursu tańca dla noworzeńców.. wiem, że takie się odbywają... tylko gdzie? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orto Re: kurs tańca dla noworzeńców... gdzie znajdę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 08:29 Chyba nowożenców ??? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: kurs tańca dla noworzeńców... gdzie znajdę? 09.01.06, 08:59 chyba narzeczonych? bo nowożeńcy są już po ślubie i taki kurs nie jest im chyba niezbędny Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: kurs tańca dla noworzeńców... gdzie znajdę? 09.01.06, 10:57 www.danceweek.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Kurs tańca dla nowożeńców. 09.01.06, 11:51 Na przyszłość poprawiajcie, proszę, byki w tytułach wątków, bo koszmarnie to wygląda, a i dzieciaki mogą przyswajać sobie wzrokowo nieprawidłową pisownię wyrazów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kurs tańca dla nowożeńców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:04 Posty z bykami proponuję wycinać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kurs tańca dla nowożeńców. 09.01.06, 13:32 Zgłosiłam taką propozycję administracji portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kurs tańca dla nowożeńców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:35 Nie poprzestawajcie na ortografii. Fatalny styl niektórych wpisów też powinien być usuwany. A tacy co nie chcą się poduczyć i ciągle walą babole, powinni być banowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Kurs jezyka ojczystego IP: 62.181.175.* 09.01.06, 13:41 Z gadzam sie z przedmowca. Powinnismy walczyc o czystosc naszego jezyka. Zaraz, zaraz w jakiej to gazecie byl dodatek Market? -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kurs jezyka ojczystego 09.01.06, 13:43 Co to jest "gadzam" ? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Kurs jezyka ojczystego IP: 62.181.175.* 09.01.06, 13:47 Ne rozomiem co mufisz. Czepiasz siem! -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Kurs jezyka ojczystego 09.01.06, 13:49 Jak mósowo czeba to siem trzepiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kurs tańca dla nowożeńców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:43 Porządek musi być. Bo jak go zabraknie, to forum znowu będzie dla użyszkodnikow, a nie dla społecznych Pawlików Morozowów, a do tego dopuścić nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Pawlik Morozow? IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 13:51 Kto da? Pawlik, czy Morozow? Ps. Co da? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: kurs tańca dla noworzeńców... gdzie znajdę? IP: 62.29.248.* 09.01.06, 14:32 Niezły tytuł wątku. To pierwszy taki przypadek kiedy tytuł szokuje podwójnie: 1. ortografia 2. co autor/ka miała ma myśli - po co "noworzeńcom" dedykowany kurs tańca? Czy nie mogliby sobie potańczyć z narzeczonymi parami? To chyba jakiś nowy typ prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: kurs tańca dla nowozeńców... gdzie znajdę? IP: 62.181.175.* 09.01.06, 14:45 A ci nowozency, to nie sa przypadkiem Kwasniewscy? Z tego co pamietam, pan mlody musi sie jeszcze sporo nauczyc w sztuce stawiania krokow na parkiecie. -- Mow miz Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: kurs tańca dla nowozeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 00:51 Gość portalu: Zyzio napisał(a): > A ci nowozency, to nie sa przypadkiem Kwasniewscy? Z tego co pamietam, pan mlody musi sie jeszcze sporo nauczyc w sztuce stawiania krokow na parkiecie. > Tow. ex-prezio potrzebuje ino deczko wypic. A potem - kazaczok i takie holubce, ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Sa specjalne kursy dla nowozencow? 09.01.06, 14:46 Zawsze mi sie wydawalo, ze najpierw trzeba sie dowiedziec czego chce sie nauczyc, dopiero potem szukac odpowiedniej szkoly. Chyba, ze cos sie zmienilo, i jest specjalny "taniec nowozencow" - polaczenie rumby, tango, twista i hip-hopu. Jesli tak, to sam jestem tym zainteresowany. Nigdy nie wiadomo, kiedy czlowiek po raz kolejny bedzie sie zenil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Sa specjalne kursy dla nowozencow? IP: 62.181.175.* 09.01.06, 14:56 Przeciez wiadomo, ze chodzi o taniec godowy (dla nowozencow, oczywscie). -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Sa specjalne kursy dla nowozencow? 09.01.06, 15:21 No nie. Slyszalem o "szkolach rodzenia", ale zeby juz byly potrzebne "szkoly poczynania"?? Do czego to doprowadzily te restrykcje wobec erotyki.. i my tu mowimy o poprawie nizu demograficznego becikowym. Tu publiczne orgie sa potrzebne, a nie jakies becikowe! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Sa specjalne kursy dla nowozencow? 09.01.06, 15:22 może chodzi o połączenie tańca brzucha i tańcem z nożami i tańcem na linie? na pierwsze 2 lata powinno wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Sa specjalne kursy dla nowozencow? 09.01.06, 15:32 O, to jest kierunek, ktory mi sie podoba. Przydalyby sie jeszcze elementy tanca z talerzami, taniec z garnkiem i patelnia solo w wykonaniu plci pieknej, mezczyzna tanczacy z dostawami na telefon. Zapisalbym sie na taniec dla bardziej zaawansowanych: Tango w bok, pogo bolacej glowy itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Sa specjalne kursy dla nowozencow? 09.01.06, 15:41 warzaw_bike_killerz napisał: > O, to jest kierunek, ktory mi sie podoba. > Przydalyby sie jeszcze elementy tanca z talerzami, taniec z garnkiem i patelnia solo w wykonaniu plci pieknej, no, no bez takich, już wolę taniec z mistrzem patelni. > Zapisalbym sie na taniec dla bardziej zaawansowanych: > Tango w bok, pogo bolacej glowy itp.. cza, cza, czajnik na gazie! Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: kurs tańca -Bema 65 09.01.06, 16:25 Odezwij się na priv. Prowadzimy kursy różnych tańców - tango, flamenco, samba....Nasi instruktorzy poprowadzą także lekcje dla przyszłych młodych par. pozdrawiam cleo - www.zakladka.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 09.01.06, 19:56 ale się znęcacie! to był skrót myślowy.. kombinacja narzeczonych z nowożeńcami...;) Rzadko zdarzają mi się takie perełki.. i chyba nie trzeba eksterminować od razu? kto bez winy, niech pierwszy rzuci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:20 Dzięki twoim błędom społeczne buraki czują się dowartościowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak społeczny Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 20:30 Ja was pazdrawliaju, Pawka Morozow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raff To wyjaśnij jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 21:54 To wyjaśnij jeszcze Aggo, na czym polegać ma specyfika tańca nowożeńców - czy różni się jakoś specjalnie od tańca kilka lat przed ślubem czy kilka lat po? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 21:58 mnie sie wydaje,ze moze sie roznic-moj stary po slubie zrobil sie strasznie leniwy Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:12 kurs dla narzeczonych.. bo już wszyscy ustaliliśmy wspólnie, że taki własnie miałam na myśli, jest pewnym produktem marketingowym, adresowanym do osób pragnących wstąpić w związek małżeński i dać czadu na weselu.. Raczej nie chodzi mi o tańce latynoamerykańskie, bo na większości weselach, na których byłam, jest w tym zakresie niewielkie pole do popisu... chcemy sobie poćwiczyć standardy, a przy okazji fajnie się bawić.. czy to takie niezrozumiałe, czy jednak odrobinę się czepiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:15 pogadamy pare lat po slubie wspomnisz moje slowa kochana... Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:24 mam nadzieję, że mnie to ominie, choć, jak wiadomo: nadzieja dobra rzecz;).. Może wyciągnij męża na tańce? Myślisz, że by się nie rozruszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:28 on to tylko mecze,piwo i internet ewentualnie jeszcze jakis wypad na balange,ale pod warunkiem ze nie musi tanczyc mowi ze mu sie szare komorki spalaja od tanczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:30 > mowi ze mu sie szare komorki spalaja od tanczenia w młodości pewnie sporo tańczył, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:40 ze mna sporo dopoki mu nie uleglam Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:35 Jestem po ślubie już (dopiero) 12 lat i jeszcze nie nauczyłem się tańczyć, ale na balangach trochę "dygam". Na pierwszej (jedynej) dyskotece byłem 9 lat po ślubie - było super ;), za jakieś 2 lata pewnie pójdę na drugą dyskotekę - może wejściówka będzie ze zniźką dla weteranów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:39 no wlasnie ,tacy sa faceci a przed slubem to kazdy tylko by chcial tanczyc a najlepiej to jakies przytulane kawalki Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:44 Gość portalu: aniutka napisał(a): ... a przed slubem to kazdy tylko by chcial tanczyc Przed też nie tańczyłem > a najlepiej to jakies przytulane kawalki Jak już - to tu masz rację ;))). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:49 no i ja właśnie wykorzystuję okazję, że my jeszcze przed ślubem...;) Ostatnia szansa, żeby mojego narzeczonego zafascynować tańcem... ze mną..:) Może mu ta fascynacja na parę lat zostanie..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:50 a jak sie nauczy i bedzie wszystkie znajome obtancowywal,tylko nie Ciebie? lepiej daj se spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:54 w chwili obecnej nie widzę żadnych oznakach zainteresowania innymi tancerkami.. liczę, że tendencja się utrzyma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:57 ta,jak jej tam,dendencja ma do siebie to,ze w koncu przemija ale zebym tak skonala,zebys akurat Ty stanowila wyjatek w tej regule Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:51 Powodzenia, znam takich co lubią tańczyć, może dobrze trafiłaś ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 23:11 to, że dobrze trafiłam, to wiem... nawet jak nie pokocha tańca... ale dzięki za słowa otuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 22:51 nie..:( no to smutne jest:( wszyscy tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:58 pewnie wszystkie,ale sie wstydza przyznac albo akurat staremu kolacje teraz robia,to nie moga potwierdzic Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 09.01.06, 23:10 wieje od ciebie optymizmem... mówię ci, potańcz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: To wyjaśnij jeszcze... IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 23:12 moze byc to? creazy-ann.blog.pl/archiwum/index.php?nid=10556612 Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: To wyjaśnij jeszcze... 10.01.06, 07:10 całkiem niezły taniec... nadaje się świetnie:) tylko ta czerwona sukienka? nie nazbyt ryzykowne? Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 09.01.06, 22:05 dzięki gizmo.. jedyna wyrozumiała osoba wśród tylu nieomylnych.. choć, jak widzisz, teraz reszta się obraziła... Co do "buraków społecznych" to nie zgadzam się - widać na forum po prostu sami językowi puryści! A ja tylko chciałam sobie potańczyć z narzeczonym, żeby super wypaść na naszym weselu, kiedy będziemy już nowożeńcami!:) Dla nowożeńców, ba, nawet małżeństw (!), taki kurs to może być fajna sprawa:) Spróbujcie przełamać uprzedzenia i opory.. Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle kurs tańca 09.01.06, 22:09 > Spróbujcie przełamać uprzedzenia ja już jestem przełamany www.taniec.net Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca 09.01.06, 22:17 no i widzisz mctiggle... przydałeś się więc dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 09.01.06, 22:16 Uprzedenia i opory to moje drugie imie. Nie warto ich przelamywac. Nic w zyciu juz nie jest takie samo po pierwszym slubie. Kazdy kolejny jest lepszy. Nie jestem przekonany czy warto az tak sie meczyc na ten jeden dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 09.01.06, 22:19 a rozwody? coraz lepsze,czy coraz gorsze? no chyba ze sie nie rozwodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Co WBK mial na mysli... 10.01.06, 10:01 warzaw_bike_killerz napisał: > Uprzedenia i opory to moje drugie imie. Nie warto ich przelamywac. > Nic w zyciu juz nie jest takie samo po pierwszym slubie. Kazdy kolejny jest > lepszy. Nie jestem przekonany czy warto az tak sie meczyc na ten jeden dzien. Ciekawie piszesz WBK, mozna by rzec przewrotnie. Oto dowod: Czytane od tylu: Dzien jeden, ten! nameczyc sie tak az warto! Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy nikt nie zuważył ? :) 10.01.06, 10:24 warszawianka_jedna napisała- no, no bez takich, już wolę taniec z mistrzem patelni. dobre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: nikt nie zuważył ? :) 10.01.06, 10:50 Zauwazylismy i taktownie przemilczelismy. Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: kurs tańca dla noworzeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 13:45 na poczatek moze zapisz sie na jakis kurs ortografi:) Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 20:34 facefinder... muszę cię zmartwić.. nie jesteś oryginalny. Otrzymałam sporo takich rad.. wątek zamknięty.. wszyscy się już wyżyli;) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 20:37 I jak - znalazłaś coś interesującego, no i czy partner zainteresowany nauką (tańca oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 20:56 u narzeczonego widzę lekki błysk zainteresowania.. i jestem prawie pewna, że dopnę swego...;) jak nie z miłości, to zrobi to ze współczucia, żeby wynagrodzić mi wczorajsze stresy na forum;/ (choć sam też nie posiadał się z radości na widok "noworzeńców"). chcielibyśmy znaleźć coś, gdzie nie wymaga się wirtuozerii w tanecznej materii a wręcz potrafią nauczyć tańczyć nawet totalnego laika w kilka miesięcy. Jeszcze nic nie wybrałam ale dalej się rozglądam... Może ktoś jeszcze coś podrzuci? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 21:04 agga28 napisała: ... wczorajsze stresy na forum ... No co Ty - tutaj to normalne - trzeba być twardym ;). Powodzenia ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 21:14 blysk zainteresowania mowisz... pewnie liczy na to ze jakies fajnie dziewczyny beda Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 21:25 cały czas odnoszę wrażenie, że nie mówisz tego wszystkiego serio... no bo inaczej to strasznie smutne.. czym się tak w życiu rozczarowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 21:29 wiesz bo faceci to rozum maja tam gdzie przyrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 21:31 eee tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 21:36 a skad wiesz ze nie jestes facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:00 intuicja mi podpowiada... uczyłam się też biologii...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:15 a ja czytalam w Fakcie,ze czlowiek ma trzy mozgi jeden ten , o ktorym wszyscy wiedza drugi w jamie brzusznej a trzeci to u facetow wlasnie jest tam... a u kobiet ten trzeci to nie pamietam zapomnialam Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:23 Nie... no jak w Fakcie to mur-beton prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:24 no program telewizyjny sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:25 zawsze coś..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:29 data tez sie zgadza na winiecie wiec to raczej regula ,a nie wyjatek Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:30 całkiem możliwe, że stopka red. też się zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:33 no widzisz-przyznajesz mi racje pewnie tez czytalas ten artykul o trzech mozgach Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:35 żałuję ale nie:( ale wiele lat temu czytałam w Skandalach artykuł o wyłowionym z Bałtyku szkielecie syreny...;) może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:40 ja widzialam film o syrenie,ktora uratowal Tom Hanks,oni sie potem zakochali i zyli dlugo i szczesliwie a ten szkielet to pewnie innej syreny Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:46 też widziałam ten film... ale przyznaj, że raczej mocno średni?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:49 ale oni sie tak pieknie kochali i Tom Hanks byl taki przystojny fabuly to juz tak za bardzo nie pamietam,bo ze wzruszenia caly film przeplakalam Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 22:51 kurcze... a wyglądałaś na twardą babeczkę..;) Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 23:12 no i poszła sobie precz... aniutka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 18:47 no przepraszam -ten moj gbur wyrwal wtyczke (ta komputerowa oczywiscie)z gniazdka i kazal scielic lozko Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 11.01.06, 19:06 Tak myślałem, że masz przykre doświadczenia - pożycia małżeńskiego :(. Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 11.01.06, 19:20 pościeliłaś? może po prostu chciał się przytulić do żonki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 20:26 a gdzie tam,odwrocil sie tylkiem i nie minelo 5 minut jak zaczal chrapac a jak chcialam delikatnie wstac,to tylko warknal -gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 11.01.06, 23:40 ściemniasz trochę z tym mężem tyranem, co nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 15:10 a skad tam,unikam klamstw jak ognia-ale musze przzynac ze czasem kazdy musi sie ogrzac w ciepelku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla noworzeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 21:12 facefinder napisał: > na poczatek moze zapisz sie na jakis kurs !___ortografi:)___! ale bron Boze na ten,ktory mial szczescie(lub nieszczescie )ukonczyc facefinder Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 21:22 nie czepiajmy się facefindera... jedno "i" czy dwa.. co za różnica, gdy człowiek się spieszy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 21:28 skoro juz zdecydowal sie przemawiac z wysokosci nauczycielskiego podestu... Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: kurs tańca dla nowożeńców... gdzie znajdę? 10.01.06, 21:30 zdecydował.. nie zdecydował.. podoba mi się jego spontaniczność;) Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle wracając do tematu 10.01.06, 21:39 polecam rivierę polecam, bo znam www.taniec.net/?news=181 (tam również jest to "taniec dla nowożeńców"-bardzo popularny skrót myślowy) a od 21 lutego cotygodniowe zajęcia w normalnym trybie www.taniec.net/?news=185 Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 21:47 "12. Taniec towarzyski - tańce standardowe Na kursach tych realizowany jest Światowy Program Taneczny, czyli wszystkie tańce, które mogą być przydatne zarówno na eleganckim bankiecie w ambasadzie, jak i na zabawie weselnej(!) w remizie strażackiej. Nauką będą objęte tańce standardowe - walc angielski, tango, walc wiedeński, foxtrot, quickstep." czyżbym trafiła do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: wracając do tematu 10.01.06, 21:51 Holender, współczuję Twojemu facetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: wracając do tematu 10.01.06, 22:05 > "12. Taniec towarzyski - tańce standardowe a nie lepiej zajęcia 6-10 luty? polecam Agatę Kozioł a od lutego, jeśli sie spodoba, pociąnąć cotygoniowe zajęcia bo to naprawdę świetny sposób spędzania czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 22:18 boję się, że 5 dni może nam nie wystarczyć... (nawet przy wrodzonym talencie;) Poza tym oboje pracujemy i nie wiem jak to pogodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: wracając do tematu IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:21 rzuccie prace w cholere czlowiek zrealizowac moze sie tylko w tancu i milosci Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 22:27 wbrew (nie)zamierzonej ironii możesz mieć sporo racji Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 22:33 problem w tym, że lubię swoją pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: wracając do tematu IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:34 tracisz priorytety dziwczyno milosc,milosc,milosc no i moze na koncu taniec ps.albo jeszcze lepiej na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roborobi Re: wracając do tematu IP: *.chello.pl 10.01.06, 22:37 No co Ty człowiek miłością żyje ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 22:40 no wiadomo, to najważniejsze... ale pyszne jedzonko też kocham.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: wracając do tematu IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 22:41 podobno chudnie przy tym moze sie zakochac? Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 22:56 zakochać się warto bez względu na chudnięcie gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: wracając do tematu 10.01.06, 23:23 Potem się wagi i ciała nabiera ;) (podczas sielanki małżeńskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 23:38 niestety... ja póki co zrzucam, żeby w sukience ślubnej wyglądać ślicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: wracając do tematu 10.01.06, 23:39 Miałem na myśli męską stronę związku ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 10.01.06, 23:47 :/ nie wiem, czy przy mnie to możliwe? uważam, że w kuchni mężczyźni sprawdzają się równie dobrze jak kobiety, a mój narzeczony często dużo lepiej ode mnie.. raczej ja czuję się zagrożona... on zapisał się na tekwondo (mówię od razu, że nie wiem jak to się pisze)! Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: wracając do tematu 10.01.06, 23:55 Bardziej chodziło mi o to, że już nie trzeba latać za swoją panią (czyli jazda z domu do pracy, potem do niej - często jakiś wypad na miasto, potem odprowadzamy swoją panią, wracamy do domku i idziemy spać - nie ma czasu na jedzenie) tylko jest wspólne śniadanie i obiado-kolacja, a brzuszek rośnie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 11.01.06, 00:06 to dotyczy obu płci.. i właśnie w tym kontekście odpowiadałam na początku..;) przy poszukiwaniach i zalotach spalają się i babki i faceci.. a "nasza mała stabilizacja" jest tak samo zabójcza dla ich figur Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: wracając do tematu 11.01.06, 00:09 OK. Mogłem pisać tylko o sobie - ja byłem ten latający, a moja tylko czekała, więc wagi nie straciła ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 11.01.06, 00:25 a po ślubie nie przytyła nawet kilograma? wtedy jak się wylegiwała w domowym ciepełku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roborobi Re: wracając do tematu IP: *.chello.pl 11.01.06, 00:41 Przytyła, ale z innego powodu (założyliśmy rodzinę przecież - taniec godowy ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Re: wracając do tematu 11.01.06, 19:21 i sam widzisz.. tak czy siak.. na jedno wychodzi..;) Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 a szukacie szkoły przeżycia nocy poślubnej? :) 10.01.06, 21:51 mógłbym z paroma znajomymi udzielić Wam co nie co korepetycji :)) nawet dyplom ukończenia kursu mogę dac jak byście potrzebowali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a szukacie szkoły przeżycia nocy poślubnej? : 11.01.06, 19:22 corgan1 napisał: > mógłbym z paroma znajomymi udzielić Wam co nie co korepetycji :)) nawet dyplom > ukończenia kursu mogę dac jak byście potrzebowali :)) Nawet sie zainteresowalam, ale powiedz Corgan ile tych nocy poslubnych masz za soba? No co, o referencje i doswiadczenie - Twoje pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: a szukacie szkoły przeżycia nocy poślubnej? : IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 15:14 nie ogladaj sie ,patrz przed siebie wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy ♪♫♪ta dadam dadam♪♫♪ Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: a szukacie szkoły przeżycia nocy poślubnej? : 12.01.06, 22:37 Gość portalu: aniutka napisał(a): ... wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy ... Super tekst, chociaż wspomnienia też lubię ;). Odpowiedz Link Zgłoś