Dodaj do ulubionych

Pruszkow i Brwinow - wasze opinie

10.01.06, 15:16
czesc

mam do was pytanie. co myslicie o ludziach z pruszkowa i z okolic a
konkretnie z brwionwa. jacy oni sa? czy nie klamia? czy sa mili? poznalem
dziewczyne ktora mieszka teraz na stale w brwinowie i nie wiem czy sie
zaangazowac emocjonalnie czy traktowac to tylko jako romans. ona niby mi sie
podoba, ale ja nigdy nie mialem dziewczyny z tamtej strony wisly, a w ogloe
to nie najlepiej wspominam zwiazki z dziewczynami z poza warszawy. dlatego
chcialbym wiedziec jacy sa ludzie z brwionwa no i z pruszkowa bo jej rodzina
cala pochodzi z pruszkowa a geny maja znaczenie.

to jest watek warszawski bop ja jestem warszawiakiem i chodzi tu o milosc
moja i bedziemy w przyszlosci zyc w warszawie jezeli cos sie uda

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:29
      Jeśli jest ruda to na pewno jest fałszywa.
      • warzaw_bike_killerz Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie 10.01.06, 15:34
        Jesli blondynka, to z pewnoscia smieszna.
        Mieszkanka Brwinowa to Brwinowianka?
        • miltonia Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie czeka. 10.01.06, 21:29
          Co Ty sieroty myslisz, ze jak zmienisz ksywe i 10 cm se dodasz to Cie nie
          poznam?
          • j_karolak Re: Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie cze 12.01.06, 11:08
            Ależ Milciu, to naprawdę nie ja.
            • miltonia Re: Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie cze 12.01.06, 12:20
              Ty Karolak, bo zawsze se dodajesz 10 cm i po tym Cie poznalam.
              • j_karolak Re: Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie cze 12.01.06, 12:53
                A po co miałbym jeszcze sobie dodawać? Przecież sama mówiłaś, że nie liczy się
                długość i są tacy, co mają jeszcze mniej.
                • miltonia Re: Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie cze 12.01.06, 12:58
                  Mowilam tak, bo serduszko me dobre i nie chcialam Ci sprawiac przykrosci.
                  • j_karolak Re: Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie cze 12.01.06, 13:07
                    Nie takie do końca dobre, skoroś mnie tak brutalnie na forum publicznym wydała.
                    • miltonia Re: Karolak, natychmiast do domu - sprzatanie cze 12.01.06, 13:12
                      Wydalam Cie, zeby inne odstraszyc. To wszystko z uczucia, Karolak, ale co Ty
                      wiesz o uczuciach?
        • umfana Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie 10.01.06, 21:42
          z brunetką uważaj!
          Miltonia jest bruNetką ponoć... dowodzi to Jej przebiegłość!
          • miltonia Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie 12.01.06, 12:21
            Ostatnio sie utlenilam, zeby bardziej intelektualnie do Karolaka pasowac.
            • j_karolak Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie 12.01.06, 13:07
              Toż to siwizna zwykła.
    • Gość: zaciekawiony Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie IP: *.aster.pl 12.01.06, 13:26
      Ani Mitonia ania Karolak
      nie mogą mu dać co Brwinowiak
      .......
      pytanie było konkretne. Odpowiedź będzie też konkretna.
      Jeśli jesteś zabujany w niej, to chyba nie ma znaczenia skąd dziewucha pochodzi?
      Nie ma znaczenia dla uczucia kim kto jest z nazwy tylko jak cię traktuje i czy
      jest wam dobrze razem. Chyba, że chodzi ci aby się przed swym "towarzystwem"
      panną pochwalić?
      Bo jeśli tak, to nie jest uczucie sercowe tylko "dupne przyciąganie"...
      Brwinów jest ok. Przecież to Mazowsze, tak jak Warszawa.
      Są podziały też na Warszawę "właściwą" i na resztę pod tytułem Praga...
      I co miło by ci było gdyby się ktoś spytał "czy te chłopaki z Pragi to są dobre
      goście bo z tamtej strony Wisły nikogo nie miałem"
      Po co w swoim nicku dałeś "21cm"? czy aż tak ci mocno wystaje te 21cm czy to
      tylko podszywka by skusić pannę? albo masz kompleks albo jesteś nowe wcielenie
      Jamesa Bonda -021...
    • Gość: Brwinowiak Jeśli z Brwinowa to jest fporzo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:33
      Nie masz się czym martwić. Nawet ruda.
    • Gość: Zyzio Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:37
      Najpierw mi odpowiedz, czy 21 cm. to obwód czaszki? Pytam, bo wg prof.
      Lombrossy, nie tylko wielkość czaszki i wysokość położenia uszu ma znaczenie.
      Jak słusznie zauważyleś na jakość genów składa się również miejsce zamieszkania.

--
      Mów mi Zyzio, mała
      • Gość: Luzi Re: Pruszkow i Brwinow - wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:18
        fajna okolica
        tylko nie ten Brwinow i Pruszkow
        tam cie zloja na kazdym skrzyzowaniu
        polecal bym bardziej podkowe milanowek
        alee uwazaj mozesz na trafic na smutna burzuazje
        smiesznie sformulowana "dosc" prowokacja
        • Gość: Mordenty Może masz taki wygląd, że cię łoją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:51
          Innych jakoś nie chcą. Dziwne prawda?
    • Gość: zaciekawiony Stacja Nasiennictwa Roślin... IP: *.aster.pl 13.01.06, 00:13
      Brwinów jest ok. Pruszków ? też...
      Pamiętam Brwinów stacja kolejowa - obok placyk z pawilonem handlowym a w nim
      cukiernia - ale jakie pyszne ciastka (było to w latach 70-tych -ciastka po 2zł)
      Mam przy okazji pytanie - czy jest nadal pałacyk (właśnie kto tam mieszkał ?)
      Stacja Nasiennictwa roślin czy coś takiego, byłem kiedyś a z tyłu piękny
      ogród ...
    • fafolot bierz ją, 22.01.06, 21:19
      mieszkam blisko Brwinowa, są super laski tam,,,, nie zastanawiaj się..., no,
      chyba, że pytanie Twoje można odwrócic, i spytac się, jacy faceci mieszkają w
      Warszawie ....

odpowiedz moja brzmi ....,

a zresztą to niech kobiety oceniają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka