ardzuna 16.01.06, 19:33 Polecam. Jedzenie pyszne, duży wybór dań wegetariańskich, a przede wszystkim zrozumienie dla wegetarian. To moje ostatnie odkrycie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lu Re: Fret-a-Porter IP: *.adsl.proxad.net 19.08.06, 00:16 A ja wrecz przeciwnie: NIE polecam. Kuchnia wyjatkowo kiepska. Chyba, ze ostatnio kucharza zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Fret-a-Porter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:21 Lokal zawdzięcza swoja egzystencję jedynie położeniu. Nie kuchni , nie obsłudze Właściciel juz zamknął jedna knajpe . Bodajże w Zachęcie. Załatwiły go ceny jakie sobie wymyslił. Na Freta tez jest raczej drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Fret-a-Porter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 13:08 drogo i wcale nie za dobrze, a obsługa też raczej z tych nieprzejmujących się gośćmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fret-a-Porter IP: 134.146.212.* 18.04.07, 14:06 W 2001/2002 r. jeszcze można było tam zjeść - dziś już raczej nie jest to nic specjalnego, jak za taką cenę dań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Fret-a-Porter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 20:54 odradzam!!! ja ostatnio mialam po nich takie klopoty zoladkowe, ze juz nikt mnie tam nie zaciagnie.......... a zaplacilam za te tortury tez niemalo :-( Odpowiedz Link Zgłoś