Gość: maja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 18:14 Szukam sklepów w okolicy Mokotowa i Ursynowa, w których mogę kupić dla małego cukrzyka jakieś smaczne produkty. Proszę o wszelkie informacje. Dziękuję za wszelkie informacje. Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? IP: 193.0.69.* 13.11.02, 13:10 Czy naprawdę nikt nie wie gdzie sątakie sklepy? Proszę pomóżcie!!! maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? IP: 203.36.162.* 14.11.02, 07:52 szanowna majo pragne tobie pomoc . podaj czego szukasz.?nie znam sklepow w warszawie ale pragne tobie pomoc !- serdeczny czlowiek ,ktory zna ten bol ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? IP: *.chello.pl 14.11.02, 13:20 Głównie chodzi mi o słodycze, resztę łatwo można samemu przygotować w domu. Dziękuję za zainteresownie. maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? IP: 203.36.162.* 14.11.02, 14:14 z slodyczami to musisz byc ostrozna.jest duzo falszywych slodyczy .to znaczy ze moze spozywacz chory ale po rozmowie z lekarzem .bardzo wazne na jakich lekkach jest dziecko ?lekarska opinia jest konieczna . mocno pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_malutka Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? 14.11.02, 14:53 słodycze dla cukrzyków dostaniesz we wszystkich wiekszych supermarketach, w dziale z napisem 'artykuły dietetyczne". Np. w Galerii Mokotów (wybór jest dosc skromny,tylko polskie czekolady i herbatniki), w Leclercu na Ursynowie (duzy wybór słodyczy, i smaczne niby-miody) albo w delikatesach w Panoramie na Witosa (drogo, ale duży wybór, np. cukrzycowe czekolady Milka i wyroby Schneekoppe). Radzę ci szukać w kazdym znanym sklepie, czasem w takich mniejszych wybór jest całkiem przyzwoity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? IP: 203.36.162.* 14.11.02, 21:39 napis dietyczny nie znaczy, ze te slodycze sa dla cukrzykow .badz z tym ostrozna .proste przed spozyciem tego cukierka sprawdz ile dziecko ma cukru w krwi, a pozniej po 2 godzinach ponownie . wszysto bedzie jasne .najlepsza porada to lekarz !!! pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agattiaga Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? 11.08.16, 12:36 Bardzo fajny sklep internetowy, mają w jednym miejscu wyselekcjonowane artykuły spożywcze dla cukrzyków, a także dla tych, którzy przywiązują wagę do zdrowego żywienia i szukają produktów wyprodukowanych bez stosowania cukru lub o obniżonej zawartości cukru. Większość produktów ma certyfikat i można je bezpiecznie kupować nie narażając się na przykrą niespodziankę. Obsługa jest bardzo miła i pomocna, bardzo szybko wysyłają przesyłki. Znalazłem ich tutaj www.jarmarknatury.pl/produkty-dla-diabetykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Sklepy dla cukrzyków-gdzie? IP: 194.99.105.* 06.04.19, 18:52 ja mogę polecić pieczywo BETA (chyba tylko bułki mają, bo tylko to jadłam) z Putki. Pani w piekarni zachęciła i miała rację ;) Odpowiedz Link Zgłoś