Gość: - IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.06, 23:01 Buhahahahahahahaha :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gh67 Re: Program dla stolicy warszawskiej Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:27 Primo - buehehe Secundo - "Będziemy walczyć o to, aby w Warszawie powstał teatr muzyczny -" Ejj, to nieładnie podkradać pomysły panu "Marcpol'owi" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les ja sie nie boje IP: *.dsl.mindspring.com 16.02.06, 23:54 lepsza samoobrona niz zlodziejska sitwa po z sojuszem lewych dochodow na czele z piskorskim. ale cala nadzieja w zbyszku i kaminskim .zycze wam sukcesu w walce ze zlodziejami.panie ziobro jak jest malo miejsc w kiciu to dawaj pan po kieszeni a to dla zlodziei jest wielka kara i przynajmniej nie bedziemy tyle dokladac do zlodziejaszkow w wiezieniach./czytaj sanatoriach/ bo to nie prawdziwe wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek to masz pierwsze zadanie dla zbyszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:30 niech wyjasni jak to sie stalo ze SPEC sponsoruje klub Kozaka - w zamian za Kozak i jego wyrzuceni z PO kumple glosuja w Radzie Warszawy jak im PiS kaze korupcja smierdzi tu na kilometr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solis Re: Samoobrona to nie "sitwa"? IP: 129.81.192.* 17.02.06, 17:05 Jedna sitwa zastepuja inna sitwe panie "les"... Ot i cala prawda! P.S. A w Samoobronie juz od samego poczatku bylo wielu kretaczy, wyludzaczy kredytow i pospolitych oszustow! Odpowiedz Link Zgłoś
kaess Re: Program dla stolicy warszawskiej Samoobrony 17.02.06, 02:00 Tow. Tuderek teraz w Samo-bronie? Mam nadzieje, że też doczeka na kolejnym zjeździe komendy "sztandar wyprowadzić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Leppiej zasiali my na jesieni te intelekty we Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:56 co by na wiosne wykiełkowały z naszych łbów, gnojem je oblejem i bedom conajmiej jak orzeszki te nasze intelekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Wawa Re: zasiali my na jesieni te intelekty we Warszaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:47 nigdy nie zostałem tak obrażony jako Warszawiak - jak samoobrona może chcieć żeby Warszawa była ich intelektualnym zapleczem? Obora może być ich zapleczem wraz z całym kapitałem inlelektualnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos 17tys głosów w wyborach dla Samoobrony w Warszawie IP: 212.244.191.* 17.02.06, 13:19 Warszawa mówi nie buractwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Program dla stolicy warszawskiej Samoobrony IP: *.chello.pl 17.02.06, 19:23 Panowie z Samoobrony zajmijcie się może innym miastem, tu juz za duzo zniszczeń po Kaczyńskim. Wystarczy rządów "madrych" ludzi, macie elektorat na wsi to i tam wracajcie. Odpowiedz Link Zgłoś