vsa 17.02.06, 20:52 Co Państwo sądzą na temat współpracy z Panem Rzepniewskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierny_1 Re: Pan Rzepniewski 18.02.06, 15:23 Witam, Współpraca ???? raczej jej brak. Wszystko było pięknie do momentu zakupu mieszkania. Potem o wszystko trzeba był walczyć. Balkon sam sobie naprawiłem. Ponadto bardzo brzydko się wyraża o mieszkańcach którzy mają reklamację. Twierdzi, że nie jest to wina Gazomontażu tylko mieszkańców. Że balkony przeciekają, że woda jest w piwnicy, że ściany pękają. Jedyny sposób który skutkuje w walce z nim to złożenie pisma do Pani Sikory CC Pan Kopeć. Wtedy dopiero zabiera się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
kodi4 Re: Pan Rzepniewski 20.02.06, 11:43 W pełni sie z Wami zgadzam. W piatek mialem okazje rozmawiac z nim (ponownie zresztą) nt. mojego zgłoszenia - twierdził to i tamto (nie będąc osobiście u mnie w mieszkaniu!!!). Na moje zaproszenie stwierdził że nie ma czasu na spacery i że od tego ma ludzi. Umawiałem sie z nim na spoktanie w piątek od 8.00 do 9.00. Byłem o 8.00 spotkanie i rozmowa trwała 2 minuty po czym Pan Rzepniewski stwierdził że ma innego spotkanie i nie ma czasu zajmować się obsługa reklamacji bo on kieruje budową!!. (Spotkanie umawiałem z kilkudniowym wyprzedzeniem w czwartek jeszcze raz potwierdzałem). Oczywiscie wszelkie pisma kieruje do Pana Kopća - tylko one mają sens w każdym innym przypadku spotkamy sie z totalną olewką. Odpowiedz Link Zgłoś
kodi4 Re: Pan Rzepniewski 01.03.06, 14:19 Mam nowa informacja - w Gazomont... jest nowa osoba ktora zajmuje sie reklamacjami - Czesław Krawiecki - jak do tej pory nie ma swojego nr telefonu. A wiec chyba nadszedł czas kiedy nie bedziemy juz mieli (nie)przyjemnosci rozmawiac z Panem Rzepniewskim. Ciekawe czy wyjdzie to nam na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś