ursza 21.02.06, 12:40 sucha noga te jeziora w warszawie... kupilam kalosze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vortex Re: a teraz przejde .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:41 o nie. Kierowcy pojazdow jedno, dwu i czterosladowych czekaja na Ciebie. Czuj Duch! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Oczywiscie, ze czekamy. 21.02.06, 12:47 Lubie oblewac przechodniow od stop do glow. Jesli masz kalosze, to zadowole sie od ud do glowy. Przed gniewem niedroznych studzienek sciekowych oraz naturalnych rozlewisk na dziurawych drogach chroni tylko taki stroj: Warszawskamoda wiosenna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Oczywiscie, ze czekamy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:15 Ja jestem maly i sie kaluzy nie boje. Boje sie tylko grypy. I o mojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
ursza Re: a teraz przejde .. 21.02.06, 21:54 rzeczywiscie,te stroje wiosenne porazaja swoja praktycznoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: a teraz przejde .. 21.02.06, 22:02 A gdzie kupiłaś, bo ja też szukam, ale jak dotąd, nie mam szczęścia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: a teraz przejde .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:05 GS Ursynów galeria Pięciolini 5. -- Poszedłem do sąsiadki. Zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: a teraz przejde .. 21.02.06, 22:09 Pytam poważnie, wesołku. Wróć no tylko od tej sąsiadki, to Ci nawtykam Odpowiedz Link Zgłoś
ursza Re: a teraz przejde .. 22.02.06, 09:14 kalosze kupilam w uniwersamie grochow za cale 40 zl- sa nawet ocieplane. minusem jest to ze sa w buro zielonym kolorze... ale pochodze jeszcze po sklepach i poszukam "zywych" kolorow... Odpowiedz Link Zgłoś
ursza Re: a teraz przejde .. 22.02.06, 13:54 prosze bardzo. poszukalam na stronie producenta / demar/ ze maja w warszawie punkty firmowe i sa podobno w ofercie - nawet kolorowe, czyli czeka mnie wyprawa na stadion 10 lecia - bo najblizej... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: a teraz przejde .. 22.02.06, 15:06 kiedyś piękne kolorowe kalosze w kwiaty, były w sklepach Thibo, ale już nie ma. Do tego potrzebna jeszcze harcerska pałatka, i już można w miasto iść. Odpowiedz Link Zgłoś